*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اگر یک فکر احمقانه را 5 میلیارد نفر قبول داشته باشند باز هم یک فکر احمقانه است.. 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ برای خوشبخت بودن به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن. "دكتر علي شريعتي" 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ بسیاری از مردم شادی های کوچک را به امید خوشبختی بزرگ از دست می دهند. 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خدا را سپاس که عمر را در خواندن و نوشتن گذراندم که بهترین شغل را در زندگی، مبارزه برای آزادی و نجات ملتم میدانستم و اگر این دست نداد، بهترین شغل یک آدم خوب، معلمی و نویسندگی است و من از هجده سالگی کارم این هر دو و حماسهام اینکه، کارم گفتن و نوشتن بود و یک کلمه را در پای خوکان نریختم. یک جمله را برای مصلحتی حرام نکردم و قلمم همیشه در میان من و مردم در کار بود و جز دلام یا دماغام کسی و چیزی را نمیشناخت و فخرم این که در برابر هر مقتدرتر از خودم متکبرترین و در برابر ضعیفتر از خودم متواضعترین بودم. دکتر شریعتی 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ از ملت ترکیه تقاضا میکنیم به تخریب باغ گیاه شناسی ما ایرانیان هم اعتراض کنند... از ملت شجاع برزیل هم عاجزانه تقاضا داریم که در اعتراض به افزایش 40 درصدی کرایه حمل و نقل شهری ما به پا خیزند... از ملت مصر هم التماس داریم برایمصرف پول نفت کشورمان در لبنان و فلسطین و سوریه از طرف ما هم به خیابان ها بیایند.... چون ملت ما فعلا سرشان شلوغ هست و هنوز در حال گفتن "مچکریم" به عوامل بدبختی شان هستند !!! 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ [h=5]باید باکره باشى، باید پاک باشى براى آسایش خاطر مردانى که پیش از تو پرده ها دریده اند چرایش را نمیدانى فقط میدانى قانون است، سنت است ، دین است قانون و سنت را میدانى مردان ساخته اند اما در خلوت مى اندیشى به مرد بودن خدا و گاهى فکر میکنى شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! "سیمین دانشور" [/h] 5 لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ اینجا ایران است دختر که باشی: اگر زیبا باشی عطسه کردنت هم برای هزار نفر دوست داشتنیست اما قیافه که نداشته باشی عاشقانه ترین احساساتت خریدار ندارد پسر که باشی: اگه پولدارباشی با قیافه ی زشتت هم میشوی شاهزاره سوار بر اسب خیلی ها بی پول اگر باشی جز یک بی سرو پای داهاتی بیش نیستی و این حقیقت جامعه ی ماست ... 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ نگرش درست نیمی از موفقیت است : یکی میگفت شب فرا رسیده است در حالیکه دیگری میگفت صبح در راه است . . . 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ دانستن جرم کمی نیست وقتی که… بدانی و عمل نکنی… بدانی و بگذری… بدانی و نادیده بگیری… بدانی و بشکنی… 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ آدما دو جور زندگی میکنن : یا غرورشونو زیر پاشون میذارن و با انسانها زندگی میکنن یا انسانهارو زیر پاشون میذارن و با غرورشون زندگی میکنن 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ آنهایی که در زندگیت نقشی داشته اند را دوست بدار نه آنهایی که برایت نقش بازی کرده اند . . . 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ برای جلوگیری از “پس رفت” ، “پس باید رفت” هر “چاله ای” ، “چاره ای” به من آموخت ! 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ شکسپیر گفت: من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟! برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم،..! انتظارات همیشه صدمه زننده هستند … 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ کشتی در ساحل بسیار امن تر است ، اما برای این ساخته نشده است. 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ “پایِ “معرفت میاد وسط “دستِ “خیلیا کوتاه میشه . . . 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ همیشه ۲۵ درصد از یک سهم بزرگ خیلی بهتر از ۱۰۰ درصد از یک سهم کوچکه ( دیالوگ فیلم بیلیارد باز ) 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ چقدر تلخ بود کودکیم ! که سیگار را قاتل پدرم می دانستم و چقدر سخت است امروز که قاتل پدرم را روزی هزار بار می بوسم . . . 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ مهم نیست چـــقدر بالایی مهـــم اینه که اون بالا “لاشـــخوری” یا “عقــــــــاب” … ! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده