spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ حتی تظاهر به شادی نیز برای دیگران شادیبخش است. 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بیـــا برای یکــبار هــم که شـــده...دست به خلاف بزنیـم...!من اندوه تـــو را مـــی دزدم...!تو تنهـایـی مـرا...!! 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ شما که سواد داری ، لیسانس داری ، روزنامه خوونی با بزرگون میشینی ، حرف میزنی...همه چی میدونی شما که کله ت پُره ، معلم مردم گنگی واسه هر چی که میگن جواب داری ، در نمیمونی بگو از چیه که من دلم گرفته راه میرم دلم گرفته ، می شینم دلم گرفته گریه می کنم ، می خندم ، پا میشم، دلم گرفته! محمد صالح اعلا 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ پدرم مسافرکشی میکرد. صبح که خروس همسایه خواب بود ، از خونه بیرون میرفت، و شب آخرین نفری بود که پیِ جاپارک میگشت.. آرزوش این بود که من واسه خودم کسی بشم. پیرمرد آزارش به هیچکی نمیرسید . اما همیشه بغض داشت، دریغ از اشکی... یه روز با صورت لت و پار اومد خونه، که دونفر سر چندتا اسکناس توی دخل... - بابا چی شده؟؟!! - هیچی بابا... - بابا کدوم پدرسگی زده؟ با همون چشمای همیشه بغض آلود زل زده بود به من، ... - چقدر زندگی سخت شده جمله آخرش مثل یه غده ی چرکی تو سرم موند پدرم مرد. منم کسی نشدم. هیچی... من موندم و کلی درد و یه تاکسیِ ارثی... امروز ظهر وقتی دو نفر خواستن به زور از دخل ماشین پول بردارن، یاد اون روز و درد موروثی ام افتادم... ناخودآگاه قفل عصایی رو برداشتم و... یکیشون فرار کرد. منم با اون یکی درگیر شدم تو کلانتری که بودیم زن و بچه اش اومدن - چی کار کردی؟ یارو به صورت بچه اش نگاه نمیکرد. دستاش میلزید - چقدر زنده موندن سخت شده نوشته ی: شاهین صادقی 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بعضیا دهنشووون ADSL مغزشون Dial-Up 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خدایا ایوب را به زمین برگردان......میخواهم از صبر برایش بگویم!!! 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ چند سالیست که هفت سینمان یک سین کم دارد سایه ی پدرم . 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نمایشگاهی زنده است شهر ما.. اما چه سود؟ آدم هایش نقاش نیستند! تابلو اند... 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ کنار پنجره سیگار می کشید… خسته بود از این دنیا آنقدر خسته بود که یادش رفت بعد از آخرین پوک سیگار را پائین بیاندازد نه خودش را ! 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ زمان در تنهائی می دانی چگونه صرف می شود ... ؟ از ترس ِ آینده ... حال َت به هم می خورد و ... گذشته را بالا می آوری ... 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ راستی " دوستی " چقدر می ارزه؟ قدر یک کوه طلا ؟ یا که سنگی سر راه ؟ چه تفاوتی دارد ! کاش هر قدر که هست ، از ته دل باشد ... ! 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ این روزها باید گفت : توانا بُود هر كه دارا بُود . زِ مایه داری دلِ پیر برنا بُوَد...!! 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ مسخره ترین سوال دنیا: علم بهتر است یا ثروت ؟ مثل اینه که بپرسی کاکتوس خوشمزه تره یا کباب برگ 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ یکی بیاد سیفون دنیا رو بکشه راحت شیم! 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خوشم میاد که این همه واقع گرایی در جهان (یعنی نواندیشان... ) موج میزنه... قبلا ها اینطوری نبود... یا حداقل من نمی دیدم... 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ خوشم میاد که این همه واقع گرایی در جهان (یعنی نواندیشان... ) موج میزنه... قبلا ها اینطوری نبود... یا حداقل من نمی دیدم... دیگه این موج نهیلیستی هممونو گرفت 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ بندی که پاره شد را می توان گره زد ولی همیشه یک گره باقی می ماند ... 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست . . . ! 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ آدم ها مثل عکس ها می مونند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین! 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ سه چیز را هرگز فراموش نکن : 1 . به همه نمی توانی کمک کنی 2 . همه چیز را نمی توانی عوض کنی 3 . همه تو را دوست نخواهند داشت ....!!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده