Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2013 تو اخترک بعدی می خواره یی مینشت.دیدار کوتاه بود اما شهریار کوچولو را به غمی بزرگ فرو برد. به میخواره که صم بکم پشت یک مشت بطری خالی و یکی دو تا بطری پر نشسته بود گفت: _ چه کار داری میکنی؟ میخواره با لحن غمزده یی جواب داد: _ می میزنم. شهریار کوچولو پرسید: _می میزنی که چی؟ میخواره جواب داد: _که فراموش کنم. شهریار کوچولو که حالا دیگر دلش برای او می سوخت پرسید: _که چی را فراموش کنی؟ میخواره همانطور که سرش را می انداخت پایین گفت: _سرشکسته گیم را. شهریار کوچولو که دلش می خواست دردی از او دوا کند پرسید: _سرشکستگی از چی؟ میخواره جواب داد: _سرشکستگی میخواره بودنم را. این را گفت و قال را کند و به کلی خاموش شد. و شهریار کوچولو مات و مبهوت راهش را گرفت و رفت و همان جور که میرفت تو دلش میگفت: _این آدم بزرگ ها راستی راستی چه قدر عجیبند!! 2
فرزانه غلامی 345 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 دندانم شکست برای شن ریزه ای که در غذایم بود.درد کشیدم وگریستم نه برای دندانم ،برای کم سو شدن چشمان مادرم....(حسین پناهی) 9
*sepid* 9772 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 عده ای را خـــر می کنند تا کاری رو انجام دهند و عده ای رو شـــــیر ...!! مواظب باشید "حــــیوان صفت" نشوید ...!! بازنــده ، بازنــده ست ... چه درنـــده چه چـرنـــده این رسم سیاسته... 4
فرزانه غلامی 345 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 فلسفه ام این است :به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه می گویند و چه فکر می کنند . من خودم هستم و هر کاری که مرا شاد کند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم. وهیچ توقعی ندارم. 6
فرزانه غلامی 345 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدمها 8
فرزانه غلامی 345 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 زندگی با همه وسعت خویش ،محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به جزا دادن و افسردن نیست زندگی خوردن و خوابیدن نیست زندگی جنبش جاری شدن است ازتماشا گه آغاز حیات تابه جایی که خدا می داند.......:icon_gol: 5
NYC 20977 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 وقتی تمام ورق های دستتان نشان می دهند که بازنده اید ، تنها راه پیروزی شکست قوانین است ! 7
فرزانه غلامی 345 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همین جاست بخند ، دست خطی که تورا عاشق کرد شوخیه کاغذی ماست بخند، آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند، آن خدایی که بزرگش خواندی بخدا مثل تو تنهاست بخند........:icon_gol: 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 آزادي دريايي متلاطم و طوفاني است. مردان بزدل، آرامش استبداد را بر اين طوفان ترجيح مي دهند. "توماس جفرسون" 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 جهنم خالی است چون همه دیوها اینجا هستند. - ویلیام شکسپیر 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 كمتر رخ مي دهد كه ترس، عمل عاقلانه اي را باعث شود و بيشتر منجر به عملي مي شود كه آن خطري را كه ترس از آن برخاسته افزايش مي دهد. برتراند راسل 6
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 دین! به انسان ها امید می دهد،در جهانی که توسط خودش پاره پاره شده است..! - جان استوارت 7
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 آدمی دیکتاتوری را به منظور حراست از انقلاب برپا نمی کند، بلکه انقلاب می کند تا دیکتاتوری را برپا کند. 1984 / جورج اورول 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 درست زير گوشمان، آدم ها با دردهايشان درگيرند و ما همچنان جُك مي سازيم و به ريش خودمان مي خنديم!!! ميلاد تهراني 6
NYC 20977 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 من فقط دارم سعی میکنم همرنگ جماعت شوم، اما می شود کمی کمکم کنید! آی جماعت… شماها دقیقا چه رنگی هستید؟! 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 سکوتِ اختیاری یک زن رو حتمن بشکنید, سکوتِ اختیاری یک مرد رو هرگز نشکنید, به پدر و مادرتون هم که نیکی کنین. همین 4
ارسال های توصیه شده