R@M!N 2978 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 زخمی عقرب خویشم به خود آلوده و مسموم پشت ِ این درای بسته منم و این تن ِ محکوم معنی ِ واژهه ی مرگم شعر ِ آغاز سکوتم ... اونور ِ مرز ِ شکستن لب ِ پرتگاه ِ سقوطم چند قدم تا ته ِ دره چند قدم تا لب ِ مرگم تو خزون ِ سردِ پاییز قصه ی سقوط ِ برگم 9
مریم راد 2736 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 بنویسید به دیوار سکوت : عشق سرمایه ی هر انسان است بنشانید به لب حرف قشنگ ، حرف بد ، وسوسه ی شیطان است و بدانید که فردا دیر است و اگر غصه بیاید امروز تا همیشه دلتان درگیر است پس بسازید رهی را اکنون تا ابد سوی صداقت برود و بکارید به هر خانه گلی که فقط بوی محبت بدهد... 8
مریم راد 2736 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 تمام نفس های امروزم را تقدیمت می کنم تا به دوست داشتن دیروزم شک نکنی. 7
مریم راد 2736 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 امضای خودم که خیلی دوسش دارم: غریب است دوست داشتن. و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن... وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ... و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛ به بازیش میگیریم هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر، هر چه او دل نازکتر، ما بی رحم تر. تقصیر از ما نیست؛ تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند 8
مریم راد 2736 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 کاش آدمها بفهمند حرف با منظور و بی منظور داریم! اما ای کاش بدونند خیلی آدمها منظور و بی منظور ندارند.حرفشون حرفه!البته باد هوا هم نیست! 7
shirin.agro 6340 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 یادمان باشد همیشه: ذره ای حقیقت پشت هر "فقط یه شوخی بود" کمی کنجکاوی پشت "همینطوری پرسیدم" قدری احساسات پشت "به من چه اصلا... " مقداری خرد پشت "چه میدونم" ...واندکی درد پشت "اشکال نداره" وجود دارد... 6
shirin.agro 6340 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 نه تو می مانی، نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز. 6
.Yaprak 15748 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 من خدا را دارم! کوله بارم بردوش،سفری میباید سفری تا به تنهایی محض هرکجا لرزیدی از سفر ترسیدی فقط آهسته بگو: من خدا را دارم 7
R@M!N 2978 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 ایـــن توبـــمـیـری ها دیگـه از اون تو بــمــیــری هـا نـیـسـت.....آخــه تو بــــیـــــســـت ســالــه کــه مُردیـ ـ ـ ـ ـ... 9
sweetest 4756 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 همه قراردادها را روی کاغذ بی جان نمی نویسند ، بعضی از قراردادها وعهد ها را روی قلب می نویسند ... حواست به این عهد های غیر کاغذی، بیشتر باشد...! شکستنشان... یک *آدم* را می شــ ـ ـ ــکـ ــ ــنـ ــ ــ ـ ـد ... 8
.Yaprak 15748 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 همیشه واسه گلی خاک باش که اگه به آسمونم رسید یادش باشه که ریشش کجاست... 8
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 بگذار هر چه از دست میرود برود ! آنچه را میخواهم که به التماس نیآلوده باشد هر چه باشد حتی زندگی… ارنستو چه گوارا 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 سراب، تنها تشنگان را میدواند... سیراب که باشی وسوسه اش از جا تکانت نخواهد داد!!! 9
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 همه روزه هزاران سیب در اطراف ما به زمین می افتد اما آنچه وجود ندارد ، دیدگاه نیوتن است . . 9
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 مزرعه را موریانه ها تاراج کردند و ما برای گنجشک ها مترسک ساختیم لعنت به این حماقت 9
sam arch 55879 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 کجاپَرت کرده ای حواست را... هرچه می گردم پیدا نمی کنم... 8
shirin.agro 6340 ارسال شده در 22 مرداد، 2012 مهم نيست کي مقصر است باور کن مهم اين است که يادمان باشد عمرمان کوتاه است در پايان زندگي خواهيم گفت: کاش فقط چند لحظه بيشتر فرصت داشتیم 8
shirin.agro 6340 ارسال شده در 22 مرداد، 2012 از زندگی لذت ببر چون آخر جاده ی زندگی یه تابلو هست که روی اون نوشته: ....دور زدن ممنوع.... 8
shirin.agro 6340 ارسال شده در 22 مرداد، 2012 مراقب افکارت باش که گفتارت می شود... مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود... مراقب رفتارت باش که عادتت می شود... مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود... مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود... 7
ارسال های توصیه شده