رفتن به مطلب

حرف هایی از اینجا و از آنجا !!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مرا به تختـــم ببنــدید...

و سیگـــاری برایم روشــن کنید..

و تنهــــایم بگـــذارید!

هــــرچقدر هم نــــالیدم و فریـــاد زدم به سراغــ ـــم نیاییـــد...

من دارم او را تــــرک میکنـــم!...

• Like 12
لینک به دیدگاه

از میان کوچه ها نمناک گریه هایم گذر کردی...

و ندانستی که هق هق گریه هایم برای آن است که صدای شکستن غرورم را نشنوم...

• Like 8
لینک به دیدگاه

من به کسانی که از مذهب خود با دیگران سخن می گویند و تبلیغ می کنند مخصوصاً وقتی که منظورشان این است که آنها را به دین خود در آورند هیچ اعتقاد ندارم.

مذهب و اعتقاد با گفتار نیست بلکه در کردار است و در این صورت عمل هر کس عامل تبلیغ خواهد بود .

ماهاتما گاندی

• Like 8
لینک به دیدگاه

نقابم کو؟!

اينجا همه نقابی بر چهره دارند

می خواهم همرنگ جماعت شوم

اينجا صداقت تاوان دارد

اينجا بوی يکرنگی نمیدهد...!

• Like 9
لینک به دیدگاه

دو خدا وجود دارد،

خدایی که استادان دانشگاه درباره او به ما می آموزند و خدایی که خود به ما می آموزد.

خدایی که مردم همیشه درباره اش صحبت می کنند و خدایی که خود با ما سخن می گوید.

خدایی که هراسیدن از او را به ما آموخته اند و خدایی که از عطوفت با ما سخن می گوید.

دو خدا وجود دارد،

خدایی که در بلنداست و خدایی که در زندگی روزمره ما حضور دارد.

خدایی که از ما می طلبد و خدایی که قرض های ما را می بخشد.

خدایی که ما را با آتش دوزخ تهدید می کند و خدایی که بهترین راه را نشان ما می دهد.

دو خدا وجود دارد،

خدایی که ما را زیر بار گناهان مان خرد می کند و خدایی که با عشق خویش ما را آزاد می سازد.

• Like 8
لینک به دیدگاه

مفهوم واژه روشنفکری چیست؟ و آیا می‌توان مقوله‌ای به نام روشنفکری دینی را جدی گرفت؟ آیا روشنفکران دینی شخصیت و تشخص هویتی‌شان را از جامعه‌ی عقل‌محور گرفته‌اند؟ از همه مهم‌تر، آیا ما باید برای رسیدن به مدرنیته‌ای ایرانی «روشنفکری»ای از نوع ایرانی داشته باشیم؟ و آیا لازمه‌ی این روشنفکری، سکولار بودن است؟ (مقصود از سکولار بودن اینجا به معنی قوی کلمه است، نه به معنی ضعیف آن. سکولار ضعیف یعنی خواهان جدایی نهاد دین از نهاد سیاست و به این مفهوم، خود من سکولار هستم. اما سکولاریته به این مفهوم که انسان ذهنش را از هر گونه موضوع مقدس پاک‌سازی کند، سکولاریته به مفهوم قوی است.) پرسشی هم که در پی‌اش می‌آید این است که آیا روشنفکر باید ذهنش را از دین پاک‌سازی کند؟ که در این صورت مفهوم روشنفکری دینی مفهومی پارادوکسیکال می‌شود. بهتر است اول ببینیم اصلا تعریف مفهوم روشنفکری چیست؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...