spow 44198 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2011 خدا در محیط استبداد پرستیده نمیشود. استبداد از کفر هم بدتر است. 7
کهربا 18089 ارسال شده در 9 آذر، 2011 مردم دنیا زمان رو 3 حالت مے بینن، اما ما ایرانیا 4 حالت..؛ زمان گذشتہ ، زمان حال ، زمان آیندھ ، زمـــان شـــاہ !!! 7
کهربا 18089 ارسال شده در 9 آذر، 2011 روی میخ زندگی نشسته ایم و هنوز می اندیشیم که علم بهتر است یا ثروت ... صداقت بهتر است یا بکارت ... و هنوز نمی دانیم فرق درد و لذت را ... فرق عشق و شهوت را ... فرق پرستش و بع بع کردن را ... و همه تلاشها بیهوده است ما را تا از فرقمان بیرون نکشند هیچ فرقی را نخواهیم فهمید. 5
hamidbala 2844 ارسال شده در 9 آذر، 2011 امضام ........... سه چیز یک شخص رو هیچ وقت مسخره نکن 1.اسم 2.لقب و فامیل 3.تیپ و قیافه چون هیچ کدوم دست خودش نبوده! کوروش کبیر 5
.FatiMa 36559 ارسال شده در 11 آذر، 2011 در قفس تنهايي خویش چه غریبانه باید سر کنم وقتی که دوست داشتن را در پشت پنجره های بسته به اسارت کشیده ام.. تنهايي سزای من است... ... 7
.FatiMa 36559 ارسال شده در 11 آذر، 2011 دیگر هوایی برای تنفس نیست قاضی سرنوشت من، عاقبت خواستی تا رعشه های مرگ را بر اندام بی تابم نظاره کنی؟ پس شتاب کن.... گلویم بی تاب طناب دار فراموشی توست... نفس هایم به شماره افتاده اند... شتاب کن...شتاب... 7
.FatiMa 36559 ارسال شده در 11 آذر، 2011 باشد بسوزانم ولی خاکسترم را پس بده خاکستر لبخندهای آخرم را پس بده تنها خدا نام تو را حک کرده بر انگشترم انگشتهایم مال تو انگشترم را پس بده 7
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2011 خسته ام ، خسته از روز های تکراری که بی صدا می آیند و می روند ، بدون لحظه ای درنگ ! خسته ام ، خسته از شالیزار هایی که دیگر بوی مهربانی نمی دهند . از ماهی هایی که به تنگ کوچکشان دلبسته اند . خسته ام ، خسته از نسیمی که بوی دلتنگی می دهد . خسته ام .... 8
hamidbala 2844 ارسال شده در 11 آذر، 2011 یک سری متن های که ازشون پیروی می کنم! شاید به کار شما هم بیاد! بهترينها را در خودتان خواهيد يافت وقتی در ديگران خوبی بجوئيد * فراموش نکنید که در انتظار معجزه باشد زیرا خود نیز یکی از معجزات هستید * موفقیت تنها یک چیز است اینکه زندگی رو به دلخواه خود بگذارنم * تصمیم واقعی ،خطی است بر روی سیمان * اگر به دنبال کسی باشم که هیچ ایرادی نداشته باشد، تنها خواهم ماند بسه! 4
Neutron 60966 ارسال شده در 11 آذر، 2011 از کسی که ادعای آزادگی دارد اما از اصول خودش کوتاه نمیاید بترس! جیمی . ن 8
captain 9274 ارسال شده در 12 آذر، 2011 روی نقشه توی اقیانوس آرام یه خط کشیده از شمال تا جنوب به اسم خط زمان (date line) یعنی اونایی که ازش رد میشن تاریخ براشون یک روز جلو یا عقب میره ... کاشکی میشد هر چند تا از این خط ها می خواستیم , می تونستیم بکشیم. روز های خوب و خوش زندگیمون رو دوباره تکرار می کردیم و روز های نا خوشی رو ردش می کردیم جلو ... کاشکی.... 6
captain 9274 ارسال شده در 12 آذر، 2011 هیاهو ها گاهی گیج می کند آدم را آنقدر که فکر می کنی واقعا چیزی در این شلوغی ها هست گاهی هم شاید خودت را انداخته باشی وسط شلوغی ها و دیده باشی واقعا خبری نیست گاهی هم شاید به جایگاه کسی در این هیاهو ها حسرت خورده باشی به جای آنکه جای دیگران را بگیری , بگرد و جایگاه خودت را پیدا کن وقتی دیگران در هیاهوی کارهایشان مشغولند , بگرد و کار خودت را پیدا کن مانند مداد سفید جعبه مداد رنگی: ماه بکش ستاره بکش مهتاب بکش زیبا بکش ... 7
.FatiMa 36559 ارسال شده در 12 آذر، 2011 خسته ام ،خسته از روز های تکراری که بی صدا می آیند و می روند ، بدون لحظه ای درنگ ! خسته ام ، خسته از شالیزار هایی که دیگر بوی مهربانی نمی دهند . از ماهی هایی که به تنگ کوچکشان دلبسته اند . خسته ام ، خسته از نسیمی که بوی دلتنگی می دهد . خسته ام .... 4
El Roman 31720 ارسال شده در 12 آذر، 2011 فاحشگان شهر ما مادرانی مهربانند که هر شب فرزندانشان را در آغوش می گیرند و می بوسند فرزندانشان می دانند کبودی های تن مادرشان از کجاست اما نمی پرسند می دانند اگر مادرشان نبود هر شب باید گرسنه به خواب می رفتند آنها مادرشان را دوست دارند 5
Ssara 14641 ارسال شده در 13 آذر، 2011 حرفت درست! "پول خوشبختي نمي آورد" اما قبول كن! دليل خيلي از "بدبختي ها" نبودن همان پولي است كه "خوشبختي" نمي آورد!!! 8
سیندخت 18786 ارسال شده در 13 آذر، 2011 وقتی آدما میگن بارون رو دوست داریم چرا تا بارون میاد چتر باز می کنن... وقتی میگن پرنده رو دوست داریم چرا تو قفس نگهش میدارن... باید از دوست داشتن آدما ترسید! 6
Ssara 14641 ارسال شده در 14 آذر، 2011 من هرگز یک اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم. قشنگ یه ۶، ۷ بار تکرار میکنم که مطمئن شم 4
مریم راد 2736 ارسال شده در 14 آذر، 2011 حد شنوایی آدم فقطا پرسشهایی را می شنود که قادر به یافتن پاسخی برای آنهاست شخصیت و عقل بسیاری از مردم از نظر شخصیت مادی به اوج کمال می رسند اما عقل آنها به این مقام عادت ندارد. و بسیاری از آدمهای دیگر به عکس عادت عادت دستان ما را هوشمند تر و هوش ما را بی دست و پاتر می سازد 3
hamidbala 2844 ارسال شده در 14 آذر، 2011 آسمان را بنگر که بعد صدها شب و روز مثل آن روز نخست گرم و آبی و پر از مهر ، به ما می خندد ! یا زمینی را که دلش از سردی شبهای خزان ، نه شکست و نه گرفت ! بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز پر امنیت احساس خداست ماه من غصه چـــــرا ؟ تو مرا داری و من هر شب و روز آرزویم همه خوشبختی توست ! ماه من! دل به غم دادن و از یاس سخنها گفتن کار آن هایی نیست که خدا را دارند... ماه من! غم و اندوه اگر هم روزی مثل باران بارید یا دل شیشه ای ات، از لب پنجره عشق، زمین خورد و شکست با نگاهت به خدا، چتر شادی وا کن و بگو با دل خود که خدا هست، خدا هست ! او همانی است که در تارترین لحظه شب راه نورانی امید نشانم می داد... او همانی است که هر لحظه دلش می خواهد همه زندگی ام غرق شادی باشد... ماه من! غصه اگر هست بگو تا باشد معنی خوشبختی بودن اندوه است... این همه غصه و غم این همه شادی و شور چه بخواهی و چه نه میوه یک باغند همه را با هم و با عشق بچیــن... ولی از یاد مبر پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی می خواند: که خدا هســـت، خدا هســـت و چــــــرا غصه؟ چـــــرا ؟ 3
ارسال های توصیه شده