.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ ماه را پایین بیاور وسعت تنهاییام دیوانه خواهد کرد 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دفترم را بستم. ورق مزن تنهايي ام را صحافی ندارد دلم !!! بر باد می رود سطر هایش ... 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دلی که می شکند آرزوهایش نیز شکسته بر آورده می شوند ...! 6 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ قطار می رسد برای بعضی ها کسی منتظر نیست برای بعضی ها کسی را نمی آورد اما ... بیچاره آن هایی که مسافرشان را دیگران به خانه می برند ! 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ حق با کشیش ها بود گالیله!!! زمین آنقدر ها که فکر می کنی گرد نیست و هرکس که میرود باز نمیگردد___!!! 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ همه از پسر نوح بدی میــــگن ولی هیچ کی بهــــش حق نمیـــــده بابت شکاف نسـلـــی که بـا حضرت نوح داشت! پی نوشت: حضرت نوح 931 سال و 5 ماه و سه روز از پسرش بزرگتر بوده است . 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ دنیای ما پر از دست هائی است که خسته نمی شوند از نگه داشتن نقابها 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ما سه نفر بودیم. تو که عاشق غروب شدی، رفتی و رفتی تا به خورشید رسیدی و سوختی من که عاشق موج شدم، رفتم و رفتم تا در عمق آبی دریا گم شدم او که زیر سایهی درخت خوابید، رویای آفتاب و دریا دید و رستگار شد 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بت ها شكستنی بودند و باورها ماندنی.... چه ساده دل بود ابراهیم!!! 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بی صدا - آرام و همواره محکم باش با این اتفاقاتِ تلخِ روزگار تو که دیگر عجین شده ای. حالا فقط آرام بگیرو و خاموش باش... اما گوشه چشمی هم به روشنی داشته باش نکند همین را از خودت دریغ کنی! 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی زخمها را باید درمان کنید تا بتوانید به راهتان ادامه دهید، بعضی زخمها باید باقی بماند تا هرگز راهتان را گم نکنید. 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ﮔﯿﺮﻡ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﺍﺳﺖ ، ﺗﻮ ﺷﻤﻊ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻦ ﺗﻮ ﻧﻤﯽﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﺰﺍﺭﺷﮕﺮ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺎﺭﯾﮑﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﺷﻤﻊ ﺑﺎﻥ ﮐﻮﭼﮏ ﻧﻮﺭﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﺍﯾﻦ همه ی ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺭﻭﺷﻨﺎﯾﯽﺍﺯ ﺗﻮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ . . . 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ گمشده ی این نسل اعتماد است ، نه اعتقاد اما افسوس که نه بر اعتماد اعتقادی ست و نه بر اعتقادها ، اعتماد !! 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ چه کلمه مظلومی است این "قسمت" تمام تقصیرهای ما را به عهده میگیرد....!!! 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مزاحم شما شدم نمیدانم! تنها چراغ را روشن میکنم گلها را در گلدان میگذارم پنجره را باز میکنم و بعد میروم 9 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ماهی لب بسته را اندیشه قلاب نیست!!! 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ قصه از حنجره ایست که گره خورده به بغض ، یک طرف خاطره ها ، یک طرف فاصله ها در همه آوازها ، حرف آخر زیباست حرف من دیدن پرواز تو در فرداهاست... 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی است که فرو می نشیند تا دیگری پرواز را تجربه کند.... 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ آن جا که بینش انتقادی غروب کند فاشیسم طلوع می کند 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ دین همان کاری است که فرد با تنهایی خود می کند و اگر هرگز تنها نبوده باشی، هرگز دین دار نبوده ای. (وایتهد) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده