Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ از هیاهو زمین بیزار شده ام !! سهراب قايق ات جايي براي من دارد؟ 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ دلم گرفته! زندگی شطرنج دنیا و دل است / قصه ی پر رنج صدها مشکل است شاه دل ، کیش هوسها می شود / پای اسب آرزوها در گل است فیل بخت ما عجب کج می رود / در سر ما بس خیال باطل است ما نسنجیده پی فرزین او ، غافل از اینکه حریفی قابل است مهره های عمر من نیمش برفت / مهره های او تمامش کامل است . 9 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ گفتم: خدایا از همه دلگیرم ! گفت: حتی از من؟ گفتم:خدایا دلم را ربودند! گفت:پیش از من؟ گفتم:خدایا چقدر دوری! گفت:تو یا من؟ گفتم:خدایا تنهاترینم! گفت:پس من؟ گفتم:خدایا کمک خواستم! گفت:از غیر از من؟ گفتم:خدایا دوستت دارم! گفت:بیش از من؟ گفتم: خدایا اینقدر نگو من! گفت:من تو هستم و تو من!!.. 6 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ سعی نكن متفاوت باشی..فقط خوب باش..خوب بودن به اندازه كافی متفاوت هست 8 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بزرگترین مترجم دنیا کسی است که بتواند سکوت دیگران را ترجمه کند. 7 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اگر يک روز هيچ مشکلي سر راهم نبود ، ميفهمم که راه را اشتباه رفته ام! 7 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ در عشق و آشپزی، جسورانه دل را به دریا بزن. 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ این سه میم را از همواره دنبال کن: * محبت و احترام به خود را * محبت به همگان را * مسؤولیت پذیری در برابر کارهایی که کردهای 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نباید به چیزها اهمیتی داد که ندارند. 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ عاشقانه ما در گلو شکست.............تنها بهانه ی دل ما د گلو شکست سر بسته مانده بغض گره خورده دلم............آن گریه های عقده گشا در گلو شکست فرصت گذشت و حرف دلم ناتمام ماند...........نفرین و آخرین دعا در گلو شکست تا آمدم با تو خداحافظی کنم بغض امان نداد و ندا در گلو شکست 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ گاه دلتنگ مي شوم دلتنگتر از همه دلتنگي ها گوشه اي مي نشينم و حسرت ها را مي شمارم و باختن ها را، و صداي شکستن ها را... نمي دانم من کدام اميد را نااميد کرده ام و کدام خواهش را نشنيدم و به کدام دلتنگي خنديدم که اين چنين دلتنگم. دلتنگم، دلتنگ...! 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ اگر میخواهی محال ترین اتفاق دنیا در زندگی ات رخ بدهد، باور محال بودنش را عوض کن 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ هر رودی دریا هر بودی بودا شده بود بودا شده "بود " این است حکایت ما 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ما دیگران را فقط تا آن قسمت از جاده که خود پیمودهایم میتوانیم هدایت کنیم . . . (اسکات پک) 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نباید از خسته بودن خود شرمنده باشی ، بلکه فقط باید سعی کنی خسته آور نباشی . . . 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ I Am Thankful.... I can see the beauty all around me There are those whose world is always dark *** I am Thankful... I can walk There are those who have never taken their first step *** I Am Thankful ... My heart can be broken There are those who are so hardened they cannot be touched *** I Am Thankful ... My heart can be broken There are those who are so hardened they cannot be touched *** I Am Thankful ... I can work There are those who have to depend on others for even their most basic needs *** I Am Thankful ... I have been loved There are those for whom no one has ever cared 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دلـم گرفتــه...دلــم عجیــب گرفتــه...خیــال خـواب نــدارم 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ این روزها هم میگذرند مثل همه ان روزها که گذشتند... 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من هم آنجا بودم، که تو آنجا بودی! من و تو باید، راز این مزرعه را فاش کنیم! من و تو باید، مشت موجود دو پا باز کنیم! باز بنویسیم بر دیوار : که همه با هم برابر باشند! لیک بعضی ز همه برابر تر باشند! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده