spow 44198 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2013 ﺭﺍﺿﯿﻢ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ، ﯾﺎﻏﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﻟﺸﻢ ، ﻻﺷﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺑﺪ ﺩﻫﻨﻢ ، ﺑﯽ ﺍﺩﺏ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﻭﺣﺸﯽ ﺍﻡ ، ﺑﯽ ﺭﺣﻢ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺗﮏ ﭘﺮﻡ ، ﻣﻐﺮﻭﺭ ﻧﯿﺴﺘﻢ! ﺧﻮﺩﺧﻮﺍﻫﻢ ، ﭘﺮﺗﻮﻗﻊ ﻧﯿﺴﺘﻢ! ﺭﮐﻢ ، ﺩﺭﻭﻏﮕﻮ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺳﺎﮐﺘﻢ ، ﻻﻝ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﮐﻠﻪ ﺧﺮﻡ ، ﺑﯿﺸﻌﻮﺭ ﻧﯿﺴﺘﻢ! ﺧﻼﺻﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﺧﻮﺭﺩﺗﻢ ﺭﻓﯿﻖ ، ﻭﻟﯽ ﺿﻌﯿﻒ ﻧﯿﺴﺘﻢ !! 10
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2013 مردم شهری که همه در آن میلنگند... به کسی که راست راه میرود میخندند! ( مردم عادت دارند به چیزی که نمیفهمند میخندند) 12
*Polaris* 19606 ارسال شده در 3 تیر، 2013 به بعضی ها باید گفت: کاشکی شعورتم مثل لیست دوستات هر روز بیشتر میشد...! 13
mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 عیب کار از جعبه تقسیم نیست ، سیم سیار دل ما سیم نیست این هم هزاران طول موجش ، دیش احساسات ما تنظیم نیست . . . 9
*Polaris* 19606 ارسال شده در 5 تیر، 2013 گاهــی باید نباشــی تا بفهمــی نبودنت واسه کی مهمه. اونوقته که میفهمی بایــد همیشه با کی باشی ...! 6
nasim184 12256 ارسال شده در 5 تیر، 2013 امشب خسته تر از هرشبم.کاش میشد گوشه ای نوشت ...خدایاخسته ام فردا مرا بیدار نکن... 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 9 تیر، 2013 شجاع باش، حتی اگر نیستی وانمود کن که هستی ، هیچکس نمی تواند تفاوت بین این دو را تشخیص دهد. جکسن براون 6
NYC 20977 ارسال شده در 9 تیر، 2013 تعطیلات خیلی خوبه. به شرطی که فردای تعطیلات هم تعطیل باشه. NYC:ws3: 8
*sepid* 9772 ارسال شده در 10 تیر، 2013 هر كس باید برای تمرین، هر روز دست كم دو كار را كه از آن نفرت دارد انجام دهد. ویلیام جیمز 5
black banner 9103 ارسال شده در 11 تیر، 2013 شجاع باش،حتی اگر نیستی وانمود کن که هستی ، هیچکس نمی تواند تفاوت بین این دو را تشخیص دهد. جکسن براون به نظر من این اسمش شجاعت نیست ... وقتی نیستی تظاهر به بودن کنی .... این میشه تظاهر نیرنگ ، فریب ، تزویر / دو رویی
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 تیر، 2013 قطار می رود... تو می روی... تمام ایستگاه میرود.. و من چقدر ساده ام... که سال های سال کنار این قطار رفته ایستاده ام و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام... 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 منتظر لحظه اي هستم که دستانت را بگيرم در چشمانت خيره شوم دوستت دارم را بر لبانم جاري کنم منتظر لحظه اي هستم که در کنارت بنشينم سر رو شونه هايت بگذارم....از عشق تو..... از داشتن تو...اشک شوق ريزم منتظر لحظه ي مقدس که تو را در اغوش بگيرم بوسه اي از سر عشق به تو تقديم کنم وبا تمام وجود قلبم و عشقم را به تو هديه کنم اري من تورا دوست دارم و عـــاشقـــــانـــه منتظرت میمانم 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 12 تیر، 2013 کاش یادت نرود روی این نقطه پررنگ زمین بین بی باوری آدم ها یک نفرمیخواهد که توخندان باشی نکند کنج هیاهوی زمان غم بخوری؟! 1
anvil 5769 ارسال شده در 15 تیر، 2013 کلمات همیشه این قدرت را ندارند که آدم های خیلی خوشحال و خیلی غمناک را ارضاء کنند ، زیرا آخرین بیان ِ خوشحالی ِ زیاد و غم ِ زیاد ، سکوت است. انتوان چخوف 2
gomshodeh 236 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 دروغـــ رو هــمــه مــیــگـــن ؛ امــا اونــجــاش بــه آدم فــشــار مـــیــاد کــه هــمــراه بــا شــنــیـــدن ِ دروغ خــر هـــم فـــرض بــشـــی … 1
gomshodeh 236 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه … همون چند نفری که اطرافمون هستند ، آدم باشند کافیه ! 2
gomshodeh 236 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 بیـــا بـــاز هــم خـــودمــان را بــه نفهـمـی بـــزنــــیم ! گـاهـی بفـهـمی ، نفـهـمی .. نفـهـمـی ، اوج ِ فــــهم اسـت ! 1
gomshodeh 236 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 ما فکـر میکنیـم بدتـرین درد ؛ از دسـت دادن ِ کسـیه که دوستـش داریم ! امـا …. حقیقـت اینه که : از دست دادن ِ خــودمـون ، و از یــاد بردن ِ اینکه کـی هستیـم ! و چقدر ارزش داریم …. گـاهی وقتــها خیلــی دردنــاک تـره … !! 1
gomshodeh 236 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 صداقت؟…. یادش گرامى… غیرت؟….. به احترامش یک لحظه سکوت… معرفت؟….. یابنده پاداش میگیرد… مرام؟….. قطعه ی شهدا … عشق؟ ….. از دم قسط… واقـــعـــ ـا به کــــــجــ ـــــا چــــنــــ ـیـــــــن شـــــتـــ ــابـــــا ن؟؟؟
ارسال های توصیه شده