spow 44198 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 بیـــا برای یکــبار هــم که شـــده...دست به خلاف بزنیـم...!من اندوه تـــو را مـــی دزدم...!تو تنهـایـی مـرا...!! 7
spow 44198 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 شما که سواد داری ، لیسانس داری ، روزنامه خوونی با بزرگون میشینی ، حرف میزنی...همه چی میدونی شما که کله ت پُره ، معلم مردم گنگی واسه هر چی که میگن جواب داری ، در نمیمونی بگو از چیه که من دلم گرفته راه میرم دلم گرفته ، می شینم دلم گرفته گریه می کنم ، می خندم ، پا میشم، دلم گرفته! محمد صالح اعلا 6
spow 44198 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 پدرم مسافرکشی میکرد. صبح که خروس همسایه خواب بود ، از خونه بیرون میرفت، و شب آخرین نفری بود که پیِ جاپارک میگشت.. آرزوش این بود که من واسه خودم کسی بشم. پیرمرد آزارش به هیچکی نمیرسید . اما همیشه بغض داشت، دریغ از اشکی... یه روز با صورت لت و پار اومد خونه، که دونفر سر چندتا اسکناس توی دخل... - بابا چی شده؟؟!! - هیچی بابا... - بابا کدوم پدرسگی زده؟ با همون چشمای همیشه بغض آلود زل زده بود به من، ... - چقدر زندگی سخت شده جمله آخرش مثل یه غده ی چرکی تو سرم موند پدرم مرد. منم کسی نشدم. هیچی... من موندم و کلی درد و یه تاکسیِ ارثی... امروز ظهر وقتی دو نفر خواستن به زور از دخل ماشین پول بردارن، یاد اون روز و درد موروثی ام افتادم... ناخودآگاه قفل عصایی رو برداشتم و... یکیشون فرار کرد. منم با اون یکی درگیر شدم تو کلانتری که بودیم زن و بچه اش اومدن - چی کار کردی؟ یارو به صورت بچه اش نگاه نمیکرد. دستاش میلزید - چقدر زنده موندن سخت شده نوشته ی: شاهین صادقی 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 خدایا ایوب را به زمین برگردان......میخواهم از صبر برایش بگویم!!! 9
Ssara 14641 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 نمایشگاهی زنده است شهر ما.. اما چه سود؟ آدم هایش نقاش نیستند! تابلو اند... 9
*sepid* 9772 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 کنار پنجره سیگار می کشید… خسته بود از این دنیا آنقدر خسته بود که یادش رفت بعد از آخرین پوک سیگار را پائین بیاندازد نه خودش را ! 8
*sepid* 9772 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 زمان در تنهائی می دانی چگونه صرف می شود ... ؟ از ترس ِ آینده ... حال َت به هم می خورد و ... گذشته را بالا می آوری ... 9
*Polaris* 19606 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 راستی " دوستی " چقدر می ارزه؟ قدر یک کوه طلا ؟ یا که سنگی سر راه ؟ چه تفاوتی دارد ! کاش هر قدر که هست ، از ته دل باشد ... ! 9
spow 44198 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2013 این روزها باید گفت : توانا بُود هر كه دارا بُود . زِ مایه داری دلِ پیر برنا بُوَد...!! 10
spow 44198 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2013 مسخره ترین سوال دنیا: علم بهتر است یا ثروت ؟ مثل اینه که بپرسی کاکتوس خوشمزه تره یا کباب برگ 11
Waffen 15118 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 خوشم میاد که این همه واقع گرایی در جهان (یعنی نواندیشان... ) موج میزنه... قبلا ها اینطوری نبود... یا حداقل من نمی دیدم... 5
anvil 5769 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 خوشم میاد که این همه واقع گرایی در جهان (یعنی نواندیشان... ) موج میزنه... قبلا ها اینطوری نبود... یا حداقل من نمی دیدم... دیگه این موج نهیلیستی هممونو گرفت 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 بندی که پاره شد را می توان گره زد ولی همیشه یک گره باقی می ماند ... 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 آدم ها مثل عکس ها می مونند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین! 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 سه چیز را هرگز فراموش نکن : 1 . به همه نمی توانی کمک کنی 2 . همه چیز را نمی توانی عوض کنی 3 . همه تو را دوست نخواهند داشت ....!!! 6
ارسال های توصیه شده