spow 44198 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2013 آری از پشت کوه آمده ام... چه می دانستم این ور کوه باید برای ثروت،حرام خورد؟! برای عشق خیانت کرد برای خوب دیده شدن دیگری را بد نشان داد برای به عرش رسیدن دیگری را به فرش کشاند وقتی هم با تمام سادگی دلیلش را می پرسم می گویند: از پشت کوه آمده! ترجیح می دهم به پشت کوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگ ها باشد، تا اینکه این ور کوه باشم و گرگ! محمد بهمن بیگی 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 وقتی که دو نفر با هم جور نباشند، اگر خدا هم روی زمین بیاید، نمی تواند آنها را با هم جور کند... جین ویستر 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2013 رفتم! گفتم از "خيرش" ميگذرم! شنيدم زير لب گفت: از "شرش" خلاص شدم!.. 8
spow 44198 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2013 زخمی بر پهلویم است، روزگار نمک می پاشد و من ،پیچ و تاب میخورم و همه گمان میکنند، که میرقصم... 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 چه فکر کنی که می توانی و چه فکر کنی که نمی توانی، در دو حالت حق با توست! هنری فورد 5
*sepid* 9772 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 گناهانم را دوست دارم! بیشتر از تمام کارهای خوبی که کرده ام، می دانی چرا ؟! آن ها واقعی ترین انتخاب های من اند...! 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 نکند زندگی این قدرها که من بهش اهمیت می دهم، اهمیت نداشته باشد ! " محمود دولت آبادی " 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 نمی دانم کدام درد بزرگ تر است، دردی که آن را بی پرده تحمل می کنی یا دردی که به خاطر ناراحت نکردن کسی که دوستش داری توی دلت می ریزی و تاب می آوری ...! پل استر 5
*sepid* 9772 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 وقتی کسی به شما نیاز دارد گفتن : ” گرفتارم” بسیار آسان است. اما وقتی شما به کسی نیاز درید شنیدن: ” گرفتارم” بسیار دردناک است . . . 5
*sepid* 9772 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 واقعیت این است که هر کسی آزرده ات خواهد کرد،... فقط باید کسانی را پیدا کنی که ارزشِ تحمل رنج را داشته باشند! باب مارلی 7
black banner 9103 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 به سگ که محبت می کنی با وفا میشه به انسان محبت می کنی هار می شه امااااا ............. امااااااااا به خر که محبت می کنی اصلا فرقی براش نمی کنه خیلی ثبات اخلاق داره این بزرگوار! :| 7
NYC 20977 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 نگذار زخم هايت تو را به كسي كه نيستی تبديل كنند ... پائولو کوئلیو 8
anvil 5769 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود" هست. یک کم کنجکاوی پشت "همین طوری پرسیدم" هست. قدری احساسات پشت "به من چه اصلا" هست. مقداری خـــرد پشت "چه میدونم" هست. و اندکی درد پشت "اشکالی نداره" هست. 6
*Polaris* 19606 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 مجازی هستیم اما . . . . . . دلمان مجازی نیست میشکند حواست به تایپ کردنت باشد! 6
ارسال های توصیه شده