MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ وقتی دنیایت را بین آنچه نداری، یا احتمال دارد نداشته باشی اصلاً، تقسیم کنی؛ تا تقّی به توقّی میخورد تمام دنیایت نیست می شود ! . . . دنیایت را بین داشته هایت تقسیم کن ... 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ واقعیت مـا عــادت کـردیـم وقـتـی تـوی خــونـه فــیـلم مـی بـیـنـیم ، تمام که شد و بـه تـیتـراژ رسـید دسـتـگاه رو خـامــوش مــی کـنـیـم یـا اگــه تـوی ســیـنما بـاشــیم ســالـن رو تــرک مـی کــنـیم . مـا تـوی زنــدگـیـمون هـم هـیـچ وقــت کــســانی کــه زحــمـت هـای اصــلـی رو بــرای مــا می کشن نـمی بـیـنیم ، ما فـــقـط کــســانـی رو دوســت داریـم بـبـینـیم کــه بــرامـون نـقـش بــازی مـی کـنن!! 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ شنیــده بودم که "خاک سرد است". ایـــن روزها اما انگار آنقـــدر هوا ســـرد است، که زنــده زنــده فراموش می کنیــم یکدیگـــر را ... 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ هین واگنر که نابینای مادرزاد است و دو بار رکورد سرعت در اتومبیلرانی را شکسته است میگوید: برای انجام کارهای خارقالعاده و خیلی بزرگ باید هدفهای خارقالعاده داشته باشیم. هدف او در سال 2012 هدایت هواپیمایی از یک قاره به قارهای دیگر است. بنابرین در طراحی چشمانداز ترس و نگرانی را کنار بگذارید. شجاعت از مهمترین خصوصیات مدیران موفق است. هیچگاه کسی برای نرسیدن به چشماندازتان شما را جریمه نخواهد کرد، ولی اگر چشمانداز بزرگی نداشته باشید شاید در آینده هیچگاه خودتان را نبخشید. 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ زمانی که جف بیزاس مالک و مدیر کتابفروشی آمازون از کار پردرآمدش استعفا داد تا سایت آمازون را راهاندازی کند، مدیرش به او گفت: مطمئن باش که بهزودی پیشمان خواهی شد! جف بیزاس پاسخ داد: نمیخواهم با این کابوس زندگی کنم که شاید میتوانستم موفق بشوم و سعی خودم را نکردم. اگر استعفا بدهم شاید پشیمان بشوم، ولی اگر سایت آمازون را راهاندازی نکنم مطمئنم که پیشمان خواهم شد. 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ جمله معروف هلن کلر میگوید: بهتر است نابینا باشیم و چشمانداز خارقالعادهای داشته باشیم و تا ببینیم ولی هیچ رویای بزرگی نداشته باشیم. 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگر در المپیک رشته ای به اسم سگ دو وجود داشت ایرانی ها همیشه رتبه های اول و بالای جدول رو دراختیار داشتند... 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینده چه بود که همه عمرم را برای رسیدن به آن تلف کردم..... 7 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حـــرف هایی هست برای گفتــــن که اگر گـــوشی نبود نمی گــــوییم حــــرف هایی هست برای نگــفتن حــــــــــــرف هــــــــایی کـــــــــــه هرگــــز سر به ابــتــذالِ گــــفتن فـــرود نمــــی آورند و سرمایـــه ماورایی هرکــــس حرف هایی است که برای گــــفتن نــــــدارد! حــــــرف هایی که پــــــاره های بودن آدمی اند! و بیـــــان نمــــــی شوند! مـــــگر آنکه مخاطـــــب خویـــــش را بیابــــند...... شاندل-آفرینشحـــرف هایی هست برای گفتــــن که اگر گـــوشی نبود نمی گــــوییم حــــرف هایی هست برای نگــفتن حــــــــــــرف هــــــــایی کـــــــــــه هرگــــز سر به ابــتــذالِ گــــفتن فـــرود نمــــی آورند و سرمایـــه ماورایی هرکــــس حرف هایی است که برای گــــفتن نــــــدارد! حــــــرف هایی که پــــــاره های بودن آدمی اند! و بیـــــان نمــــــی شوند! مـــــگر آنکه مخاطـــــب خویـــــش را بیابــــند...... شاندل-آفرینش 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره میشود، میتواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره میشود، شکست دهد. نارسیس 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند. مونتسکیو 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند. انیشتین 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی...... نلسون ماندلا 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یادمان باشد بعضی هایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را. مثل : بابا، مامان، پدربزرگ.... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند ، زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند.. و همواره هر دو ناامید میشوند. آلبرت انیشتین 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاید چشمهای ما نیاز داشته باشند که گاهی با اشکهایمان شسته شوند، تا بار دیگر زندگی را با نگاه شفافتری ببینیم. الکس تان 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آنها را آشکار می کند انتوان چخوف 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهتر است که در این دنیا فکر کنم خدا هست و وقتی به دنیای دیگر رفتم بدانم که نیست . و این بسیار بهتر از این است که در این دنیا فکر کنم خدا نیست و در آن دنیا بفهمم که هست . آلبر کامو 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. پروفسور حسابی 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر شکلی از حکومت محکوم به نابودی با افراط در همان اصولی است که بر آن بنا نهاده شده است. ویل دورانت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده