captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ تمام تاریخ عبارت است از: جنگ دو سرباز که همدیگر را نمی شناسند و می جنگند برای دو نفر که همدیگر را می شناسند و نمی جنگند.. 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه? خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ?کجا رفت ؟؟؟ خاطرات خوب و رنگین در پس آن کوی بن بست در دل تو ? آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران ? بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه... 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ اهل دانشگاهم رشته ام علافیست جیبهایم خالیست پدری دارم حسرتش یک شب خواب! دوستانی همه از دم ناباب و خدایی که مرا کرده جواب اهل دانشگاهم قبله ام استاد است جانمازم نمره! خوب میفهمم سهم آینده من بیکاریست من نمیدانم که چرا میگویند مرد تاجر خوب است و مهندس بیکار و چرا در وسط سفره ما مدرک نیست چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید باید از مردم دانا ترسید! باید از قیمت دانش نالید! وبه آنها فهماند که من اینجا فهم را فهمیدم من به گور پدر علم و هنر خندیدم 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ رنگ جوجه ها را عوض می کنیم تا فرزندانمان برای بازی با جوجه رنگی ، فریب زیباییشان را بخورند . شاید می خواهیم به آنها بیاموزیم برای فریب دادن و بازیچه کردن باید رنگ را عوض کنیم... 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ یه جاهایی را خیلی کوتاه اومدیم ... اونقد که سوارمون شدن...! 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ چقدر صفحات این تایپیک رو دوست دارم ... اوایلشو بیشتر دوست دارم هر جمله پر از معنی و مفهوم یاد اون روزها بخیر یاد باد آن روزگاران یاد باد 6 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ کام جان تلخ شد از صبر که کردم بی دوست عشوه ای زان لب شیرین شکر یار بیار... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ در دشمنی دورنگی نیست. کاش دوستان هم در موقع خود چون دشمنان بی ریا بودند. (دکتر شریعتی) 5 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ بعضی وقت ها توضیح لازم نیست! باید سکوت کرد و عبور ... 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ [h=6]هر روز آز آن توست بیست و چهار ساعت کامل تا زندگی را بدان پایه بنا کنی که آرزومندی... آن باش که هستی و آن شو که توان بودنت هست[/h] لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دنیا را بغل گرفتیم گفتند امن است هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم، دیدیم... آبستن تمام دردهایش شده ایم.... 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ حق به جانب آن هایی است که می گویند بهشت و دوزخ در خود اشخاص است صادق هدایت 7 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند. عشق بورز حتی به انها که دلت را شکستند دعا کن برای انان که نفرینت کردند درخت باش.. به رغم تبرها بهار شو و بخند که خدا هنوز از ان بالا با ماست.. (کورش کبیر) 7 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ بر در شاهم گدایی نکته ای در کار کرد گفت بر هر خوان که بنشستم خدا رزاق بود 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مگسی را کشتم ! نه به این جرم که موجود پلیدی است , بد است و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است طفل معصوم به دور سر من می چرخید به خیالش ..قندم !! ای دو صد نور به قبرش بارد .. مگس خوبی بود ... من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد آن مگس را کشتم.. (زنده یاد حسین پناهی) 7 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ذهنم از خاطره ها سرشار است ، عشق در عمق وجودم جاریست ! یاد آن خاطره ها . . . لحظه هایی ناب ، لبریز حیات ! عطش بودنها ، خواستنها ! لحظه هایی در اوج ! اوج آن خواستنها ، بودنها . . . حال ترس در عمق وجودم جاریست ! ترس از مرگ حیات ! ترس از قعر سكوت ! ترس از رفع عطش ! ترس از پایان ها ! ترس از خواستنها ، بودنها... 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ تنها کسی که با من درست رفتار میکند خیاطم است که هر بار که مرا میبیند، اندازههای جدیدم را میگیرد؛ بقیه به همان اندازه قبلی چسبیدهاند و توقع دارند من خودم را با آنها جور کنم. برنارد شاو 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ما آدمیم ..! نه خوب مطلق ، نه کاملاً بد .. همین یک نکته یادمون بمونه با هم کنار میایم ..! 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ تو گرانمایه ترین تصویری من اگر قاب تو باشم کافیست ای صمیمانه ترین آیت عشق با صمیمانه ترین یاد به یادت هستم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده