captain 9274 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 تمام تاریخ عبارت است از: جنگ دو سرباز که همدیگر را نمی شناسند و می جنگند برای دو نفر که همدیگر را می شناسند و نمی جنگند.. 6
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه? خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ?کجا رفت ؟؟؟ خاطرات خوب و رنگین در پس آن کوی بن بست در دل تو ? آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران ? بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه... 8
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 اهل دانشگاهم رشته ام علافیست جیبهایم خالیست پدری دارم حسرتش یک شب خواب! دوستانی همه از دم ناباب و خدایی که مرا کرده جواب اهل دانشگاهم قبله ام استاد است جانمازم نمره! خوب میفهمم سهم آینده من بیکاریست من نمیدانم که چرا میگویند مرد تاجر خوب است و مهندس بیکار و چرا در وسط سفره ما مدرک نیست چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید باید از مردم دانا ترسید! باید از قیمت دانش نالید! وبه آنها فهماند که من اینجا فهم را فهمیدم من به گور پدر علم و هنر خندیدم 9
*sepid* 9772 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 رنگ جوجه ها را عوض می کنیم تا فرزندانمان برای بازی با جوجه رنگی ، فریب زیباییشان را بخورند . شاید می خواهیم به آنها بیاموزیم برای فریب دادن و بازیچه کردن باید رنگ را عوض کنیم... 8
*sepid* 9772 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 یه جاهایی را خیلی کوتاه اومدیم ... اونقد که سوارمون شدن...! 8
*sepid* 9772 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 چقدر صفحات این تایپیک رو دوست دارم ... اوایلشو بیشتر دوست دارم هر جمله پر از معنی و مفهوم یاد اون روزها بخیر یاد باد آن روزگاران یاد باد 6
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 کام جان تلخ شد از صبر که کردم بی دوست عشوه ای زان لب شیرین شکر یار بیار... 4
کهربا 18089 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 در دشمنی دورنگی نیست. کاش دوستان هم در موقع خود چون دشمنان بی ریا بودند. (دکتر شریعتی) 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 [h=6]هر روز آز آن توست بیست و چهار ساعت کامل تا زندگی را بدان پایه بنا کنی که آرزومندی... آن باش که هستی و آن شو که توان بودنت هست[/h]
*sepid* 9772 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 دنیا را بغل گرفتیم گفتند امن است هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم، دیدیم... آبستن تمام دردهایش شده ایم.... 8
*sepid* 9772 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 حق به جانب آن هایی است که می گویند بهشت و دوزخ در خود اشخاص است صادق هدایت 7
captain 9274 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند. عشق بورز حتی به انها که دلت را شکستند دعا کن برای انان که نفرینت کردند درخت باش.. به رغم تبرها بهار شو و بخند که خدا هنوز از ان بالا با ماست.. (کورش کبیر) 7
captain 9274 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 بر در شاهم گدایی نکته ای در کار کرد گفت بر هر خوان که بنشستم خدا رزاق بود 6
captain 9274 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 مگسی را کشتم ! نه به این جرم که موجود پلیدی است , بد است و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است طفل معصوم به دور سر من می چرخید به خیالش ..قندم !! ای دو صد نور به قبرش بارد .. مگس خوبی بود ... من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد آن مگس را کشتم.. (زنده یاد حسین پناهی) 7
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 ذهنم از خاطره ها سرشار است ، عشق در عمق وجودم جاریست ! یاد آن خاطره ها . . . لحظه هایی ناب ، لبریز حیات ! عطش بودنها ، خواستنها ! لحظه هایی در اوج ! اوج آن خواستنها ، بودنها . . . حال ترس در عمق وجودم جاریست ! ترس از مرگ حیات ! ترس از قعر سكوت ! ترس از رفع عطش ! ترس از پایان ها ! ترس از خواستنها ، بودنها... 6
کهربا 18089 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 تنها کسی که با من درست رفتار میکند خیاطم است که هر بار که مرا میبیند، اندازههای جدیدم را میگیرد؛ بقیه به همان اندازه قبلی چسبیدهاند و توقع دارند من خودم را با آنها جور کنم. برنارد شاو 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 ما آدمیم ..! نه خوب مطلق ، نه کاملاً بد .. همین یک نکته یادمون بمونه با هم کنار میایم ..! 6
captain 9274 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 تو گرانمایه ترین تصویری من اگر قاب تو باشم کافیست ای صمیمانه ترین آیت عشق با صمیمانه ترین یاد به یادت هستم 3
ارسال های توصیه شده