Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ دوست خوبمون و همکار تالار معماری، مهناز، که فعالیت خوبی رو تو این مدت به عنوان همکار تالار داشت، به عنوان مدیر تالار معماری انتخاب شد تا این مدتی هم که سپیده به خاطر مشکل دستش نیست، بتونه مدیریت این تالار رو هم انجام بده. تالار معماری که پیشرفت خوبی رو داشته ایشالا باز هم شاهد پیشرفت بیشتر این تالار باشیم و با برگشتن سپیده هم سرعت پیشرفت تالار بیشتر هم بشه بدوین بیاین تبریک بگین. 9 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ منم تبریک میگم مهناز جون امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی عزیزم :icon_gol: ان شاءا... حال سپیده جونم زودی خوب بشه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جونم تبرییییک!!!!!!! موفق باشی عزیزم!:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ وای وای وای مبارکاااااااااااااااا باشه مهناز جونم همیشه موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مهرناز جون من هم بهت تبریک میگم :icon_gol: :icon_gol::icon_gol::w73: ولی محمد چرا ارمین رو مدیر نکردی ؟ :167: یه خانوم بشه مدیر ایششششششش 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جونم...خیییییییییییییلی بهت تبریک میگم...امیدوارم تالار معماری پیشرفتی بهتر از این داشته باشه.... ایشاالله که حال سپیده عزیزم هم زودی خوف میشه 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ بههه منم تبریک میگم ایشالله که بتونه تالار معماری رو خوب خوب اداره کنه و شاهد رشد تالار باشیم:icon_gol: مبالکه مهناز جونم 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مهناااااز جونننننم! تبررررییییک!!! 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ تبریک به مهناز عزیز ..موفق باشی ابجی خانوم لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جون من هم نیز به نوبه خودم پیوندت را با آفریننده عشق تبریک میگویم. لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جون من هم نیز به نوبه ی خودم پیوندت را با آفریننده عشق تبریک میگویم لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ به به آبجی گل و گلاب.......... تبریک میگم ان شاءالله که همیشه موفق و سربلند باشی و عاقبت به خیر بشی.......... 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جان تبریک ... انشالله در این مسئولیت خطیر و مهم جدید نیز موفق ظاهر شوی ...:icon_gol: لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مبارک..................آورین دخمل گل رویه زمین 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ منم تبریک می گم .. و براتون آرزوی موفقیت می کنم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده