st.saba 671 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): يكي بياد اين تاپيكو منهدم كنه 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop: فريب خوردم يني؟ وافن منو نكش :banel_smiley_52: من فك كردم رفتي خو چرا پيجتو اون شكلي كردي؟ :w00: :banel_smiley_52: اون از فکور اون از حمید اینم از این وافن:w00: 1 لینک به دیدگاه
st.saba 671 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ نه بابا هستش :banel_smiley_52: فك كنم بايد عنوانشو گذاشت صبا رفت :banel_smiley_52: ببين يه جوري بكش كه خيلي دردم نياد :banel_smiley_52: اوووووووووووووووههههههه منو بگو به چن نفر خبر دادم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ :dancegirl2: صبا بیا وسط [FLASH=width=20 height=20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ با توام بچه میگم آی دیتو بفرست برام:brodkavelarg: این تاپیک صبح میپوکه ها نمیتونم پیدات کنم......:w00: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ وافن به وجود نمی آید و از بین نمیرود...بلکه از فرومی به فروم دیگه منتقل میشود 4 لینک به دیدگاه
st.saba 671 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ دست درد نكنه ميلاد ولي من متواري ميشم تا يه مدتم نميام :banel_smiley_52: :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ دست درد نكنه ميلاد ولي من متواري ميشم تا يه مدتم نميام :banel_smiley_52: :icon_pf (34): Just Finished 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ به بيانيه اي كه هم اكنون از جناب وافن به دستمان رسيد توجه كنيد: متن بيانيه ي اول: صبا :icon_pf (95): وافن اگر بخواهد برود خودش بيانيه ميدهد رسمي خداحافظي مي كند. :w74: وافن شعبه ي ديگري ندارد تمام حقوق مادي و معنوي مراسم يادبود وافن در اختيار اوريون بوده، هر كه با اوريون در بيفتد ور ميوفتد همينا ديگه... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ اگه وافن رفت،اما نایب بر حقش خواهد آمد. مهم ادامه تفکر وافنیسم است !!!!!! 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:هييييي يه روزم ميلاد ميره 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۹ حالا رفتن یا موندن وافن اینقدر موضوع مهمیه که تاپیک زدید براش؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۹ حالا رفتن یا موندن وافن اینقدر موضوع مهمیه که تاپیک زدید براش؟ از اینقدر هم مهمتره حداقل نسبت به تاپیکای دیگه که گاه گاه زده میشه این موضوش مهم تره بحث شخص وافن نیست....بحث کلیه کسایی که یه زمانی به اینجا پناه اورده بودند چرا باید از دست اینجا اینقدر ناراحت شند که فکر رفتن بکنند؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۹ خیلیا خوشحال هم میشن اگه آدمایی مثل وافن از اینجا برن .... خودشم میدونه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده