Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من دلم ميخواهد يك زن باشم... يك زن آزاد... يك زن آزاده من متولد ميشوم، رشد ميكنم، تصميم ميگيرم و بالا ميروم. من گياه و حيوان نيستم. جنس دوم هم نيستم. من يك روح متعالي هستم. تبلوري از مقدسترينها! من را با باورهايت تعريف نكن! بهتر بگويم، تحقير نكن! من آنطور كه خود ميپسندم لباس ميپوشم : قرمز، زرد، نارنجي. براي خودم آرايش ميكنم، گاهي غليظ. ميرقصم، گاه آرام، گاه تند. ميخندم بلند بلند، بي اعتنا به اينكه بگويند جلف است يا هرچيز ديگر... براي خودم آواز ميخوانم حتي اگر صدايم بد باشد . آهنگ ميزنم و شادترين اهنگها را گوش ميدهم. مسافرت ميروم، حتي تنهاي تنها! حرف ميزنم، ياوه ميگويم و گاهي شعر. اشك ميريزم! من عشق ميورزم... من ميانديشم، من نظرم را ابراز ميكنم حتي اگر بيادبانه باشد و مخالف ميل تو، فرياد ميكشم و اگر عصباني شوم دعوا ميكنم. حتي اگر تمام اينها با آنچه تو از مفهوم يك زن خوب در ذهن داري، مغاير باشد. زن من يك موجود مقدس است. نه از آنها كه تو در گنجه ميگذاريشان يا در پستو قايم ميكني تا مبادا چشم كسي به آن بيفتد. نه بدنش و نه روحش را نميفروشد، حتي اگر گران بخرند. اما هر دو را هر وقت دوست داشته باشد، هديه ميدهد. زن يك موجود آزاد است، اما به هرزه نميرود. نه براي خاطر تو يا حرف ديگري، به احترام ارزش و شأن خودش. با دوستانش، زن و مرد، هرجايي بخواهد ميرود، حتي به جهنم! نه به دنبال تكيهگاه ميگردد كه آويزش شود، نه صندلي كه رويش خستگي دركند و نه نردبان كه از آن بالا برود. زن يك موجود مستقل است. زن به دنبال يك همسفر است. يك همراه. شانه به شانه، گاه من تكيهگاه باشم، گاه او. گاه من نردبان باشم، گاه او. مهر بورزد و مهر دريافت كند. زن يك موجود سنگي بياحساس و بيمسئوليت هم نيست. ظرافتش، محبتش،هنرش، فداكاريش، شهوتش و احساسش را آنگونه كه بخواهد خرج ميكند. براي آنهايي كه لايق آن هستند. زن تا جايي كه بخواهد تحصيل ميكند، كار ميكند، در اجتماع فعال است و براي ارتقاء خويش تلاش ميكند. نه مانع ديگران ميشود و نه اجازه ميدهد ديگران او را از حركت بازدارند. گاهي براي همراهي سرعتش را كم ميكند، اما از حركت بازنميايستد. دستانش پر حرارتند و پر شور. من يك زنم... نه جنس دوم... نه يك موجود تابع... نه يك ضعيفه... نه يك تابلوي نقاشي شده، نه يك عروسك متحرك براي چشمچراني، نه يك كارگر بيمزد تمام وقت، نه يك دستگاه جوجهكشي... من سعي ميكنم آنگونه كه ميانديشم باشم، بي آنكه ديگري را بيازارم... فراي تمام تصورات كور، هنجارهاي ناهنجار، تقدسات نامقدس! باور داشته باش من هم اگر بخواهم ميتوانم خيانت كنم، بي تفاوت و بياحساس باشم، بيادب و شنيع باشم، بيمبالات و كثيف باشم. اگر نبودهام و نيستم، نخواستهام و نميخواهم. آري، زن عشق ميخواهد و عشق ميورزد، احترام ميخواهد و احترام ميكند. من به زن وجودم افتخار ميكنم، هر روز و هر لحظه... من به تمام زنان آزاده و سربلند دنيا افتخار ميكنم... و به تمام مرداني كه يك زن را اينگونه ميبينند و تحسين ميكنند. منبع 16 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ منم افتخار می کنم شبنمی منم همینطور :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
Mehran Aalto 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ جدی جدی حالا میگین یا شوخی میکنین ؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ جدی جدی حالا میگین یا شوخی میکنین ؟ chio jedi migim ya mi shukhim??? 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ همین که افتخار میکنید ... خب معلومه جدی میگیم 1 لینک به دیدگاه
Mehran Aalto 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من شوخی کردم .. معلومه که افتخار میکنید ... من هم به شما افتخار می کنم ... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من شوخی کردم .. معلومه که افتخار میکنید ... من هم به شما افتخار می کنم ... میسیییییییییی:girl_blush2: (بایدم افتخار کنید) 1 لینک به دیدگاه
5967 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ این رو خودتون نوشتین؟؟واقعا افرین!!و خوش بحال همشونه اینده تون،که همراهی با افکار شما رو داره،افرین! 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ .....ظرافتش، محبتش،هنرش، فداكاريش، شهوتش و احساسش را آنگونه كه بخواهد خرج ميكند. براي آنهايي كه لايق آن هستند............................ اینا رو درست میگی ولی اکثر خانوما قبلا اینا رو ازشوهراشون خشکه حساب می کنند بعدش ظرافت و محبت به خرج میدن 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ عالی بود ممنون خواهش میکنم این رو خودتون نوشتین؟؟واقعا افرین!!و خوش بحال همشونه اینده تون،که همراهی با افکار شما رو داره،افرین! نه ...اینو تو وبلاگ من و ام اس خوندم منم افتخار میکنم و دوسش دارم .....ظرافتش، محبتش،هنرش، فداكاريش، شهوتش و احساسش را آنگونه كه بخواهد خرج ميكند. براي آنهايي كه لايق آن هستند............................ اینا رو درست میگی ولی اکثر خانوما قبلا اینا رو ازشوهراشون خشکه حساب می کنند بعدش ظرافت و محبت به خرج میدن لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ .....ظرافتش، محبتش،هنرش، فداكاريش، شهوتش و احساسش را آنگونه كه بخواهد خرج ميكند. براي آنهايي كه لايق آن هستند............................ اینا رو درست میگی ولی اکثر خانوما قبلا اینا رو ازشوهراشون خشکه حساب می کنند بعدش ظرافت و محبت به خرج میدن :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده