شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ اقا میخواین دعوا دختر و پسر راه بندازین یه تاپیک کل کل استارت کنیم بیایم اونجا از خجالت هم در بیایم فکر نمیکنم اینجا جاش باشه ها این دعوایی که میبینی کل کل دختر و پسر نیست همه میدونن من و وحید زن و شوهریم 2 لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ این دعوایی که میبینی کل کل دختر و پسر نیست همه میدونن من و وحید زن و شوهریم کل کل شما و اقا وحید منظورم نبود منظورم به رخ کشیدن خصوصیات فیزیکی و روحی دو جنس مخالف برای هم بود :icon_pf (34): نمیدونستم .براتون آرزوی خوشبختی و شادکامی میکنم:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ کل کل شما و اقا وحید منظورم نبودمنظورم به رخ کشیدن خصوصیات فیزیکی و روحی دو جنس مخالف برای هم بود :icon_pf (34): نمیدونستم .براتون آرزوی خوبختی و شادکامی دارم:icon_gol::icon_gol: مرسی لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ ولی من نمیتونم خوب جیغ بکشم!:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ ولی من نمیتونم خوب جیغ بکشم!:cryingf: نا امید نباش شما یه دختری پس میتونی لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خدا هیچ خونه ای رو بی چراغ نکنه 2 لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خدا هیچ خونه ای رو بی چراغ نکنه پس اگه این چراغ این قدر خوبه که نباید هیچ خونه ای بدونه اون باشه پس اجازه بدین اقایان چلچراغ بیارن تو خونه 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ پس اگه این چراغ این قدر خوبه که نباید هیچ خونه ای بدونه اون باشه پس اجازه بدین اقایان چلچراغ بیارن تو خونه لامپ اضافی خاموش! :w00: 3 لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ ببین خودتون هم ارین صحه بر این حقیقت میزارین که خانوما حسود ترین موجودی هستند که خداوند خلقیده 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ ببین خودتون هم ارین صحه بر این حقیقت میزارین که خانوما حسود ترین موجودی هستند که خداوند خلقیده :brodkavelarg: :3384s: 1 لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :brodkavelarg: :3384s: یه حقیقته دیگه وقتی عصبانی میشوند(خانومها)هیچ صدایی رو به غیر از صدای خودشون نمیشنوند و به عاقبت کاری که دارند تو اون لحظه ی عصبانیت انجام میدن نمی فکرند:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ یه حقیقته دیگه وقتی عصبانی میشوند(خانومها)هیچ صدایی رو به غیر از صدای خودشون نمیشنوند و به عاقبت کاری که دارند تو اون لحظه ی عصبانیت انجام میدن نمی فکرند:banel_smiley_52: :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ باشه چشم اتفاقا تو فکر چند تا تاپیک توپ هستم ميخاي پ وست كيو بكني:banel_smiley_52: عجب چقدر ما دخترا چیز بودیم چه اواتارو متفاوتي هميشه يه شخص خاص بود اواتاروتچقد فرق كردي تو یه حقیقته دیگه وقتی عصبانی میشوند(خانومها)هیچ صدایی رو به غیر از صدای خودشون نمیشنوند و به عاقبت کاری که دارند تو اون لحظه ی عصبانیت انجام میدن نمی فکرند:banel_smiley_52: اينو قبول دارم خودمم كم عصباني ميشم اما بشم :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: اينم اضافه كن خانوما اينقد خوبن كه مردا دوست دارن يه عالمشو داشته باشن اما مردا اينقد غير قابل تحملن كه خدا هم گفته يكيش زياده:w00:() 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ نکنه همون جوک رو میگی؟ جک نیست.......حقیقته:4chsmu1:....... لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :there::there:بیا عزیزم:whistle: :vahidrk: :4564: :ws3: ال فرار 1 لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :4564: :ws3: ال فرار وحید صد رحمت بخودم تو که روی منو سفید کردی لینک به دیدگاه
vahid jigol 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ دختر بودن چه قدر مزیت داره.................... نمیدونستم........... واقعا دخترا رو باید کشف میکردن........:w72: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ دختر بودن چه قدر مزیت داره.................... نمیدونستم........... واقعا دخترا رو باید کشف میکردن........:w72: یکی پیدا شد ازین تعریفا خوشش اومد 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :4564: :ws3: ال فرار وحید امشب میای خونمون میدونم چی کارت کنم:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده