رفتن به مطلب

مزایای دختر بودن

ارسال های توصیه شده

اقا میخواین دعوا دختر و پسر راه بندازین یه تاپیک کل کل استارت کنیم بیایم اونجا از خجالت هم در بیایم فکر نمیکنم اینجا جاش باشه ها:ws52:

این دعوایی که میبینی کل کل دختر و پسر نیست همه میدونن من و وحید زن و شوهریم:banel_smiley_4::icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 50
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این دعوایی که میبینی کل کل دختر و پسر نیست همه میدونن من و وحید زن و شوهریم:banel_smiley_4::icon_redface:

کل کل شما و اقا وحید منظورم نبود

منظورم به رخ کشیدن خصوصیات فیزیکی و روحی دو جنس مخالف برای هم بود :icon_pf (34):

نمیدونستم .براتون آرزوی خوشبختی و شادکامی میکنم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کل کل شما و اقا وحید منظورم نبود

منظورم به رخ کشیدن خصوصیات فیزیکی و روحی دو جنس مخالف برای هم بود :icon_pf (34):

نمیدونستم .براتون آرزوی خوبختی و شادکامی دارم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

مرسی:icon_redface:

لینک به دیدگاه
خدا هیچ خونه ای رو بی چراغ نکنه:ws3:

پس اگه این چراغ این قدر خوبه که نباید هیچ خونه ای بدونه اون باشه پس اجازه بدین اقایان چلچراغ بیارن تو خونه:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس اگه این چراغ این قدر خوبه که نباید هیچ خونه ای بدونه اون باشه پس اجازه بدین اقایان چلچراغ بیارن تو خونه:ws28:

لامپ اضافی خاموش! :w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws3:

ببین خودتون هم ارین صحه بر این حقیقت میزارین که خانوما حسود ترین موجودی هستند که خداوند خلقیده:ws28:

:brodkavelarg:

:3384s:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:brodkavelarg:

:3384s:

یه حقیقته دیگه وقتی عصبانی میشوند(خانومها)هیچ صدایی رو به غیر از صدای خودشون نمیشنوند و به عاقبت کاری که دارند تو اون لحظه ی عصبانیت انجام میدن نمی فکرند:banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه حقیقته دیگه وقتی عصبانی میشوند(خانومها)هیچ صدایی رو به غیر از صدای خودشون نمیشنوند و به عاقبت کاری که دارند تو اون لحظه ی عصبانیت انجام میدن نمی فکرند:banel_smiley_52:

:smiley (18):

• Like 1
لینک به دیدگاه
:icon_redface:

باشه چشم اتفاقا تو فکر چند تا تاپیک توپ هستم:ws31:

ميخاي پ وست كيو بكني:banel_smiley_52:

عجب

چقدر ما دخترا چیز بودیم :ws3:

چه اواتارو متفاوتي:ws52: هميشه يه شخص خاص بود اواتاروت:ws37:چقد فرق كردي تو:ws37:

اينو قبول دارم خودمم كم عصباني ميشم اما بشم :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:

اينم اضافه كن خانوما اينقد خوبن كه مردا دوست دارن يه عالمشو داشته باشن اما مردا اينقد غير قابل تحملن كه خدا هم گفته يكيش زياده:w00:(:ws3:)

• Like 3
لینک به دیدگاه
:there::there:

بیا عزیزم:whistle::whistle:

:vahidrk:

:4564::4564::4564:

:ws3::ws3:

ال فرار

• Like 1
لینک به دیدگاه
دختر بودن چه قدر مزیت داره....................

نمیدونستم...........

واقعا دخترا رو باید کشف میکردن........:w72:

یکی پیدا شد ازین تعریفا خوشش اومد:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...