ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ فارسا رو این وسط جا انداختی حنما فارسا هم همیشه تو کار جوکن نه:icon_redface: تهرونیا نه فارسا دادا نه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ كو بشينم؟ ايم تي كله اب زير كونم غرته بخوريمعني: كجا بشينم ميام سرتو زير اب ميكنم من فوتبالي نيستم پرسپولیسی نسیتم برید از فامیلایی که تو رشتن بپرسین ببینین پرسپولیسی هستن یا نه خداییش یه چیز شاخ از شهرتون بگین من دیگه حرفی نمیزنم نکنه احسان بخشه نه؟ با کردخاله میخاست هلی کوپتر عراقیو بیاره پایین 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ برید از فامیلایی که تو رشتن بپرسین ببینین پرسپولیسی هستن یا نهخداییش یه چیز شاخ از شهرتون بگین من دیگه حرفی نمیزنم نکنه احسان بخشه نه؟ با کردخاله میخاست هلی کوپتر عراقیو بیاره پایین نه نیستن!! بعدشم من رشتی نیستم !! فقط بزرگ شده رشتم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ نه نیستن!! بعدشم من رشتی نیستم !! فقط بزرگ شده رشتم منم رشتی نیستم ولی سالی دوبار ازش رد می شم ............ونیستم ولی رشتیارو دوس دارم 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ نه نیستن!! بعدشم من رشتی نیستم !! فقط بزرگ شده رشتم خوب چه دفاعی میکنی از رشتیا نیا وسط این دعوا منم رشتی نیستم ولی سالی دوبار ازش رد می شم............ونیستم ولی رشتیارو دوس دارم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوب چه دفاعی میکنی از رشتیانیا وسط این دعوا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ ديگه داري هذيون ميگيمثلا گيلاني هستي بجاي اينكه بشت ما باشي داري..... خوب ما که بخایم کل کل کنیم کسی نباید سوءاستفاده کنه به جاش هم گیلانی هستم ........ با اون حسین تی مازندرانی نبودی مگه چه بزن بزنی کردم:w00: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوب چه دفاعی میکنی از رشتیانیا وسط این دعوا خب بزرگ شده رشتم بالاخره نمی شه بی تفاوت باشم که....:167: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوب ما که بخایم کل کل کنیم کسی نباید سوءاستفاده کنه به جاش هم گیلانی هستم ........ با اون حسین تی مازندرانی نبودی مگه چه بزن بزنی کردم:w00: اينبار اومدي سعدي ميزنم نصفت ميكنم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اينبار اومدي سعدي ميزنم نصفت ميكنم شما هم سعدی هستین؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ من رشتيم افتخارم ميكنم تو كجايي هستي شما كه تركي منظورت از نقطه چين چيه خواستم فرموده آقارو بگم گفتم کم داره نگم افتاد؟ ورزشکار نیستم ولی................ هرگونه بحث، خبر و تصویر سیاسی در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. یواش..............:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اينبار اومدي سعدي ميزنم نصفت ميكنم امروز سعدی بودم میخاستم خیابونو ببندم رفیقم نزاشت کلی منت کرد که زندگی مردمو مختل نکنم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ امروز سعدی بودم میخاستم خیابونو ببندم رفیقم نزاشت کلی منت کرد که زندگی مردمو مختل نکنم لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ مگه کریم خان زند شیرازی نبود؟؟؟:w58: نگوووووووووووووووووووو................:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ مگه کریم خان زند شیرازی نبود؟؟؟:w58:نگوووووووووووووووووووو................:icon_pf (34): نه خوب اونجا بزرگ شده سارا من نبودم لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ نه خوب اونجا بزرگ شدهسارا من نبودم چی میگید شماها....؟:w58: کریم خان لر بود؟؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چی میگید شماها....؟:w58:کریم خان لر بود؟؟؟؟؟:w00: خوببببببببببب بابا لر بود یا بود؟ بودن یا نبودن مسئله اینه بالاخره بود؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوببببببببببب بابا لر بود یا بود؟بودن یا نبودن مسئله اینه بالاخره بود؟ :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده