سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 9 دی، 2010 موافقم دي جي به من فاز بده همين 2 سال قبل يه مرد 112 ساله با يه دختر 12 ساله ازدواج كرد تو مجله راه زندگي زده بود:icon_pf (34): خو ادم خوبه مياد دنيا ميشه گلستون از اونجا كه دوباره بچه اون خوبا بد ميشن دوباره دنيا رو گند ميگيره بعدم ميريم اون دنيا:banel_smiley_52: سلام وینی جونم چطوری عزیزم:wubpink: 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 دی، 2010 پس رزرو کن شانس اوردی زیاد خرج بر نمیداره بلیط یه طرفه میخوایم وای چه جوری خوبی ..میشه یه مقداری این دنیا هم همون باشیم که خودت میگی :ws3: تو راه يه اب طالبي ميخري بيام؟ تو غلامم شي خيلي خوفهغلام برو انار بهشتي بيار بخورم:ws2:
VINA 31339 ارسال شده در 9 دی، 2010 سلام وینی جونم چطوری عزیزم:wubpink: خوفم توكجايي؟چند روز قبل دلم هواي نقطه هاتو كرده بود كه اول تابيكات بود اينجوري: .................................. ............................................................................. ................................. ................................................................................................ 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 9 دی، 2010 خوفم توكجايي؟چند روز قبل دلم هواي نقطه هاتو كرده بود كه اول تابيكات بود اينجوري:.................................. ............................................................................. ................................. ................................................................................................ جدی بیا هرچقدر بخوای تو جیبم دارم................................................. ......................................................................... ................................................................................................................. ........................................................................................ ............................................................................................................. ................................ 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 دی، 2010 جدیبیا هرچقدر بخوای تو جیبم دارم................................................. ......................................................................... ................................................................................................................. ........................................................................................ ............................................................................................................. ................................ 1
mamadj 1361 ارسال شده در 9 دی، 2010 موافقم دي جي به من فاز بده همين 2 سال قبل يه مرد 112 ساله با يه دختر 12 ساله ازدواج كرد تو مجله راه زندگي زده بود:icon_pf (34): خو ادم خوبه مياد دنيا ميشه گلستون از اونجا كه دوباره بچه اون خوبا بد ميشن دوباره دنيا رو گند ميگيره بعدم ميريم اون دنيا:banel_smiley_52: کجا میریم؟:167: من نمیام ...بابا ولم کن ..مگه زورکیه:w00: یه دور از جون میگفتی بد نبودهاااااا:4chsmu1: 1
mamadj 1361 ارسال شده در 9 دی، 2010 اینهمه نبودم گفتم الان 300 تا پیام خصوصی دارم.....200 تا پیام دوستی....... الان اومدم دیدم هیچ خبری نیست:shame: ای نامرداااااااااااااااااا:w00: 2
VINA 31339 ارسال شده در 10 دی، 2010 کجا میریم؟:167:من نمیام ...بابا ولم کن ..مگه زورکیه:w00: یه دور از جون میگفتی بد نبودهاااااا:4chsmu1: بيا بايا حوري داره تو هم دي جيكلي فاز ميده اینهمه نبودم گفتم الان 300 تا پیام خصوصی دارم.....200 تا پیام دوستی.......الان اومدم دیدم هیچ خبری نیست:shame: ای نامرداااااااااااااااااا:w00: :w420::w420: الان میرم به ادمین میگمااااا(شیرین عسل) ادمين با ماست 2
mamadj 1361 ارسال شده در 10 دی، 2010 بيا باياحوري داره تو هم دي جيكلي فاز ميده ادمين با ماست .....دیجی کیه؟؟؟؟ نکنه توهمونی که قبلا گیر میدادی دیجی ؟:167: 2
ارسال های توصیه شده