سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ موافقم دي جي به من فاز بده همين 2 سال قبل يه مرد 112 ساله با يه دختر 12 ساله ازدواج كرد تو مجله راه زندگي زده بود:icon_pf (34): خو ادم خوبه مياد دنيا ميشه گلستون از اونجا كه دوباره بچه اون خوبا بد ميشن دوباره دنيا رو گند ميگيره بعدم ميريم اون دنيا:banel_smiley_52: سلام وینی جونم چطوری عزیزم:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ پس رزرو کن شانس اوردی زیاد خرج بر نمیداره بلیط یه طرفه میخوایم وای چه جوری خوبی ..میشه یه مقداری این دنیا هم همون باشیم که خودت میگی :ws3: تو راه يه اب طالبي ميخري بيام؟ تو غلامم شي خيلي خوفهغلام برو انار بهشتي بيار بخورم:ws2: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ سلام وینی جونم چطوری عزیزم:wubpink: خوفم توكجايي؟چند روز قبل دلم هواي نقطه هاتو كرده بود كه اول تابيكات بود اينجوري: .................................. ............................................................................. ................................. ................................................................................................ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوفم توكجايي؟چند روز قبل دلم هواي نقطه هاتو كرده بود كه اول تابيكات بود اينجوري:.................................. ............................................................................. ................................. ................................................................................................ جدی بیا هرچقدر بخوای تو جیبم دارم................................................. ......................................................................... ................................................................................................................. ........................................................................................ ............................................................................................................. ................................ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ جدیبیا هرچقدر بخوای تو جیبم دارم................................................. ......................................................................... ................................................................................................................. ........................................................................................ ............................................................................................................. ................................ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ موافقم دي جي به من فاز بده همين 2 سال قبل يه مرد 112 ساله با يه دختر 12 ساله ازدواج كرد تو مجله راه زندگي زده بود:icon_pf (34): خو ادم خوبه مياد دنيا ميشه گلستون از اونجا كه دوباره بچه اون خوبا بد ميشن دوباره دنيا رو گند ميگيره بعدم ميريم اون دنيا:banel_smiley_52: کجا میریم؟:167: من نمیام ...بابا ولم کن ..مگه زورکیه:w00: یه دور از جون میگفتی بد نبودهاااااا:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ اینهمه نبودم گفتم الان 300 تا پیام خصوصی دارم.....200 تا پیام دوستی....... الان اومدم دیدم هیچ خبری نیست:shame: ای نامرداااااااااااااااااا:w00: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ :w420::w420: الان میرم به ادمین میگمااااا(شیرین عسل) 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ کجا میریم؟:167:من نمیام ...بابا ولم کن ..مگه زورکیه:w00: یه دور از جون میگفتی بد نبودهاااااا:4chsmu1: بيا بايا حوري داره تو هم دي جيكلي فاز ميده اینهمه نبودم گفتم الان 300 تا پیام خصوصی دارم.....200 تا پیام دوستی.......الان اومدم دیدم هیچ خبری نیست:shame: ای نامرداااااااااااااااااا:w00: :w420::w420: الان میرم به ادمین میگمااااا(شیرین عسل) ادمين با ماست 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ بيا باياحوري داره تو هم دي جيكلي فاز ميده ادمين با ماست .....دیجی کیه؟؟؟؟ نکنه توهمونی که قبلا گیر میدادی دیجی ؟:167: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده