سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ امام زمان وختی میاد قیامت میشه بعد بدا رو می کشن بعدش خوبا می مونن دنیا مال خوبا میشه میخواستم بگم این خوبا کجا زندگی می کنن ؟ منظور از دنیا همین دنیای ما هس که الان داریم توش زندگی می کنیم یا منظور بهشته ؟ پس اگه قراره دوباره برگردیم این دنیا پس چرا این همه مارو به اون دنیا حواله میدن؟ اگه زشتی این دنیا به بدی آدماش هس و ادمای بدش اگه اون(بدی و ادم بدا ) حذف بشه و محو بشه یعنی این دنیا جای خوبیه ؟ بعدش هم اگه قراره بعد از قیامت و برپایی حکومت عدل ادم خوبا تا انتها زندگی کنن بعدش قراره چی بشه مگه تو دین اسلام نمی گن هدف غایی رسیدن انسان به خداست ولی این داستان قیامت و اومدن اون ادم خوبه که........ :ws52: 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ از این چرا ها تو دین زیاده مثلا چرا پیامبر با یه دختر 7 ساله ازدواج کرد اونم تو چه سنی 49 سالگی بعدم تو 9 سالگی موقعه ای که هنوز عایشه عروسک بازی میکرد باش همبستر شد یا مثلا ماریا زن پیامبر کی بوده ادم اینا رو میشنو حالش بهم می خوره از هرچی گفتن 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ من ازاین افراد مذهبی خیلی ازاین سوالا کردم اصلا نمیتونن جواب بدن .فقط یه چیز خاصو هی تکرار میکنن میگن روایته دیگه باید باور کنیم بهشون میگم پس عقل این وسط چی میگه ؟ اما بازم جواب درستی نمیدن. 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ امام زمان وختی میاد قیامت میشه بعد بدا رو می کشن بعدش خوبا می مونن دنیا مال خوبا میشهمیخواستم بگم این خوبا کجا زندگی می کنن ؟ منظور از دنیا همین دنیای ما هس که الان داریم توش زندگی می کنیم یا منظور بهشته ؟ پس اگه قراره دوباره برگردیم این دنیا پس چرا این همه مارو به اون دنیا حواله میدن؟ اگه زشتی این دنیا به بدی آدماش هس و ادمای بدش اگه اون(بدی و ادم بدا ) حذف بشه و محو بشه یعنی این دنیا جای خوبیه ؟ بعدش هم اگه قراره بعد از قیامت و برپایی حکومت عدل ادم خوبا تا انتها زندگی کنن بعدش قراره چی بشه مگه تو دین اسلام نمی گن هدف غایی رسیدن انسان به خداست ولی این داستان قیامت و اومدن اون ادم خوبه که........ :ws52: بهتون بگم این چیزا یه تصور خیالی است . خیال زیبایی هم براشون هست. اونا تو دنیای خودشون خوشند. شما هم دل به این توهمات ندهی راحتی . باید ببینی و دم بر نیاری. یک قرن دیگر همه چی سر جای خودش خواهد بود. باید تا اون موقع صبر کرد. 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ این دنیا که بدیش به آدمای بدش هست....اما اگه آدمای بد از بین برن همه ی خوبی هاروو نداره...واسه همین مارو حواله میدن به بعد از مرگ و دنیای دیگه! فکر میکنم منظور از بهشت که بعد مرگ آدمای خوب میرن اوجا.... همون برداشته شدن محدودیت هاست....چه از جسم آدم چه از فکرو ذهنش.... از اونجایی که دیگه محدودیت نداری به سمت نامحدود حرکت میکنی...که اسمشو میذارن خدا... که تمومی هم نداره 4 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ از این چرا ها تو دین زیاده مثلا چرا پیامبر با یه دختر 7 ساله ازدواج کرد اونم تو چه سنی 49 سالگی بعدم تو 9 سالگی موقعه ای که هنوز عایشه عروسک بازی میکرد باش همبستر شد یا مثلا ماریا زن پیامبر کی بوده ادم اینا رو میشنو حالش بهم می خوره از هرچی گفتن برای این مسائلی که شما مطرح کردین جواب بوده و هست. واقعا شما یکبار به دنبال جواب رفتین یا نه؟! اگر واقعا رفتین و باز هم جواب منطقی نشنیدین مسیر برای شما بازه و میتونید مسیر فکری خودتون رو برید. اگر اگر نرفتید و دلتون این گواه رو نمیده که کافی بوده جستجوی شما پس باید بگم هنوز زوده برای این حرف ها. اما نظر من نسبت به شما شک ندارم که هنوز اونطوری که باید و شاید تحقیق نکردین و اگر هم تحقیق کردین راه تحقیقتون درست نبوده. موفق باشین. من ازاین افراد مذهبی خیلی ازاین سوالا کردم اصلا نمیتونن جواب بدن .فقط یه چیز خاصو هی تکرار میکنن میگن روایته دیگه باید باور کنیم بهشون میگم پس عقل این وسط چی میگه ؟ اما بازم جواب درستی نمیدن. عقل چیزی که باید استفاده بشه. اما یه سوال شما خدارو با عقلتون میتونید ببینید؟! ینی عقلتون میگه خدارو میشه دید؟! ینی با عقلتون تا حالا خدارو لمس کردید؟! روایت و احادیث رو باید کنار بگذاریم. باید اول به پله ی اول توجه کنیم. اونم پله اییه که باید ببینیم واقعا میتونیم 100 درصد به عقل اطمینان کنیم با نه. من به چشمام هم اعتماد 100 درصدی ندارم , چه برسه به عقلم. بهتون بگم این چیزا یه تصور خیالی است . خیال زیبایی هم براشون هست. اونا تو دنیای خودشون خوشند. شما هم دل به این توهمات ندهی راحتی . باید ببینی و دم بر نیاری. یک قرن دیگر همه چی سر جای خودش خواهد بود. باید تا اون موقع صبر کرد. ایمان برادر! جوامع بدون ایمان خواهند مُرد. تو یه جوامع برای من بیار که بدون ایمان توانایی زندگی کردن رو داشته. تاریخ سیاسی دنیا میگه ایمان مهمترین و اساتی ترین راه پیشرفت جوامع بوده. اگر تو ایمان داشته باشی یک ناجی خواهد اومد , پس اون میاد! موفق باشی. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ من که میگم ادم خوبا هیچ وقت به دنیا حوکومت نمیکنن چون نمیتونن 6 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ از این چرا ها تو دین زیاده مثلا چرا پیامبر با یه دختر 7 ساله ازدواج کرد اونم تو چه سنی 49 سالگی بعدم تو 9 سالگی موقعه ای که هنوز عایشه عروسک بازی میکرد باش همبستر شد یا مثلا ماریا زن پیامبر کی بوده ادم اینا رو میشنو حالش بهم می خوره از هرچی گفتن همین زمان بابات.. یا بابابزرگت.......یه مرد 45 ساله با یه دختر12 ساله ازدواج میکنه 12 تا بچه هم میاره....... جه برسه به 1200 سال پیش یعنی شما لین چیزارو متوجه نمیشید!!!!! جلل خالق 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ امام زمان وختی میاد قیامت میشه بعد بدا رو می کشن بعدش خوبا می مونن دنیا مال خوبا میشهمیخواستم بگم این خوبا کجا زندگی می کنن ؟ منظور از دنیا همین دنیای ما هس که الان داریم توش زندگی می کنیم یا منظور بهشته ؟ پس اگه قراره دوباره برگردیم این دنیا پس چرا این همه مارو به اون دنیا حواله میدن؟ اگه زشتی این دنیا به بدی آدماش هس و ادمای بدش اگه اون(بدی و ادم بدا ) حذف بشه و محو بشه یعنی این دنیا جای خوبیه ؟ بعدش هم اگه قراره بعد از قیامت و برپایی حکومت عدل ادم خوبا تا انتها زندگی کنن بعدش قراره چی بشه مگه تو دین اسلام نمی گن هدف غایی رسیدن انسان به خداست ولی این داستان قیامت و اومدن اون ادم خوبه که........ :ws52: متوجه نشدم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ امام زمان وختی میاد قیامت میشه بعد بدا رو می کشن بعدش خوبا می مونن دنیا مال خوبا میشهمیخواستم بگم این خوبا کجا زندگی می کنن ؟ منظور از دنیا همین دنیای ما هس که الان داریم توش زندگی می کنیم یا منظور بهشته ؟ پس اگه قراره دوباره برگردیم این دنیا پس چرا این همه مارو به اون دنیا حواله میدن؟ اگه زشتی این دنیا به بدی آدماش هس و ادمای بدش اگه اون(بدی و ادم بدا ) حذف بشه و محو بشه یعنی این دنیا جای خوبیه ؟ بعدش هم اگه قراره بعد از قیامت و برپایی حکومت عدل ادم خوبا تا انتها زندگی کنن بعدش قراره چی بشه مگه تو دین اسلام نمی گن هدف غایی رسیدن انسان به خداست ولی این داستان قیامت و اومدن اون ادم خوبه که........ :ws52: ساده تر بگو متوجه نشدم :rose: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ متوجه نشدم واااااا ساده تر بگو متوجه نشدم :rose: بازم واااااا 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوب عزیز دل یه جمله بنویس که سوالت چیه ؟ اصل اعتقاد ش ؟.. قبل از امدن ؟ بعدش ؟ . نگران زنده ها هستی وقتی ایشون میان ؟ نگران اونا که گویا قراره کشته بشن . ؟ خلاصه کجای کار گیر داره ؟ البته بنظرم اگه مثلا کسی بگه ایشون میان در کجا وچگونه میان وچیکار میکنن باید سند معتبر بیاره که فلان اقا این رو درکتاب فلان گفتن :pichak: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوب عزیز دل یه جمله بنویس که سوالت چیه ؟ اصل اعتقاد ش ؟.. قبل از امدن ؟ بعدش ؟ . نگران زنده ها هستی وقتی ایشون میان ؟ نگران اونا که گویا قراره کشته بشن . ؟ خلاصه کجای کار گیر داره ؟ البته بنظرم اگه مثلا کسی بگه ایشون میان در کجا وچگونه میان وچیکار میکنن باید سند معتبر بیاره که فلان اقا این رو درکتاب فلان گفتن :pichak: کفر و ایمان چه بهم نزدیک هست همین رو میخوام بگم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ واااااا بازم واااااا کفر و ایمان چه بهم نزدیک هست همین رو میخوام بگم درسته این رو درست اومدی .خیلی به هم نزدیک دوروی یک سکه تقریبا بی فاصله :rose: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ درسته این رو درست اومدی .خیلی به هم نزدیک دوروی یک سکه تقریبا بی فاصله :rose: پس نتیجه میگیریم زیاد نباید درقید و بند بعضی حرفا و روایات و ادما باشیم فاش میگویم و از گفته خود دلشادم بنده عقل خودممو از هر دو جهان آزادم سارا حافظ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ پس نتیجه میگیریم زیاد نباید درقید و بند بعضی حرفا و روایات و ادما باشیم فاش میگویم و از گفته خود دلشادم بنده عقل خودممو از هر دو جهان آزادم سارا حافظ این باشیم ونباشیم شما هم دقیقا مث همون ظلم و عدل یا هرچی دوروی یه سکه هستند یعنی در قید و بند بعضی از حرفا و روایات وادما باشیم وبعضی نباشیم :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ همین زمان بابات.. یا بابابزرگت.......یه مرد 45 ساله با یه دختر12 ساله ازدواج میکنه 12 تا بچه هم میاره.......جه برسه به 1200 سال پیش یعنی شما لین چیزارو متوجه نمیشید!!!!! جلل خالق موافقم دي جي به من فاز بده همين 2 سال قبل يه مرد 112 ساله با يه دختر 12 ساله ازدواج كرد تو مجله راه زندگي زده بود:icon_pf (34): خو ادم خوبه مياد دنيا ميشه گلستون از اونجا كه دوباره بچه اون خوبا بد ميشن دوباره دنيا رو گند ميگيره بعدم ميريم اون دنيا:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ بعدم ميريم اون دنيا:banel_smiley_52: منو باخودت ببر پیلیز :cryingf: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ منو باخودت ببر پیلیز :cryingf: باشهبعد تو ميشي غلامم من ميشم حوريت اونجا بريم جهنم اونايي كه مريضنو خوب كنيم تو كه دكتريمنم بلدم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ باشهبعد تو ميشي غلامم من ميشم حوريت اونجا بريم جهنم اونايي كه مريضنو خوب كنيم تو كه دكتريمنم بلدم پس رزرو کن شانس اوردی زیاد خرج بر نمیداره بلیط یه طرفه میخوایم وای چه جوری خوبی ..میشه یه مقداری این دنیا هم همون باشیم که خودت میگی :ws3: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده