Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ برای همه کسانی که با کامپیوتر کار میکنند: لطفا حتما بخوانید * سلامتي اولويت اول لطفاً ديگران را هم مطلع نمائيد حتي اگر يك نفر هم دقت نمايد و از اين آسيب درامان بماند ارزشمند است. Hand Exercises for Carpal Tunnel Syndrome 19 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ دیگه من با موس کار نمیکنم اون چی بود از تو مچش دراورد:icon_pf (34): وای دستام یه جوری شدن 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ چرا عکسا واسه من وا نمیشه میخای باز بشه چیو ببینی اخه:icon_pf (34): بیا 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ دیگه من با موس کار نمیکنماون چی بود از تو مچش دراورد:icon_pf (34): وای دستام یه جوری شدن حالا شما انقد ناراحت نباش منم گرفتاره این موضوع شدم از اون موقع که اینو خوندم احساس میکنم دستام کج شده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ درست استفاده کنید دیگه ... :w00: 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ افرین دلنواز مطلب مفیدیه مشکلش از نظر اسیب شناسی Carpal Tunnel Syndrome ,تصاویر گویا است .انتقالش میدم به بخش تصاویر بهتره مطالب و ع کس های دیگه کم کم به اون اضافه میکنم لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود ولی حالم بد شد احساس می کنم از گردن به پایینم قطع شده:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خوب این که زیاد بد نبود ....:mornincoffee: درست کار کنید کج نشید دیگه ولی این خانومه چرا موقع عمل ناخناشو کوتاه نکرده چندش!! اییییییی 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ رعايت نكردن ارگونومي درست موقع نوشتن و يا تايپ كردن باعث ميشه كه دچار سندرم تونل كارپال بشيم. توي مچ دست بين عضلات و استخونا يه حالت تونل ايجاد شده كه اعصاب مدين از اونجا رد ميشن. با رعايت نكردن به اين اعصاب فشار مياد و درد خيلي زيادي داره. براي اينكه درد رو كاهش بدن ميان عضلات (يا ليگامان ها) رو برش ميدن تا يه مقدار روي عصب آزاد شه. :imoksmiley: البته اينا چيزاييه كه من خوندم. دكتر بهتر مي تونن توضيح بدن. بهتره موقع تايپ، نوشتن، نشستن و خواب حواسمون به حالت مچمون باشه. 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ رعايت نكردن ارگونومي درست موقع نوشتن و يا تايپ كردن باعث ميشه كه دچار سندرم تونل كارپال بشيم. توي مچ دست بين عضلات و استخونا يه حالت تونل ايجاد شده كه اعصاب مدين از اونجا رد ميشن. با رعايت نكردن به اين اعصاب فشار مياد و درد خيلي زيادي داره. براي اينكه درد رو كاهش بدن ميان عضلات (يا ليگامان ها) رو برش ميدن تا يه مقدار روي عصب آزاد شه. :imoksmiley: البته اينا چيزاييه كه من خوندم. دكتر بهتر مي تونن توضيح بدن. بهتره موقع تايپ، نوشتن، نشستن و خواب حواسمون به حالت مچمون باشه. 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ رعايت نكردن ارگونومي درست موقع نوشتن و يا تايپ كردن باعث ميشه كه دچار سندرم تونل كارپال بشيم. توي مچ دست بين عضلات و استخونا يه حالت تونل ايجاد شده كه اعصاب مدين از اونجا رد ميشن. با رعايت نكردن به اين اعصاب فشار مياد و درد خيلي زيادي داره. براي اينكه درد رو كاهش بدن ميان عضلات (يا ليگامان ها) رو برش ميدن تا يه مقدار روي عصب آزاد شه. :imoksmiley: البته اينا چيزاييه كه من خوندم. دكتر بهتر مي تونن توضيح بدن. ممنونم جناب مهندس . بروی چشم حتما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده