Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من همشو دیده ام... خیلی دوست دارم..همه کارای مدیری جالبن...:icon_gol: من جهانگیرشاهو خیلی دوست دالم... راسی خود مهران مدیری چرا نیست پس؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ نه نوشتن داشت بابا معدن نمک ، برو خودتو به مهران مدیری معرفی کن حیفی بوخدا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بابا معدن نمک ، برو خودتو به مهران مدیری معرفی کن حیفی بوخدا تو شیرین شکر خودتو به مجنون معرفی کن:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ اگه به این دلیل در صدا & سیما پخش نشده مطمئن باشید اجازه نمیدادن اینجوری سی دیش رو بده بیرون ... متاسفانه ما ایرانیا بیش از حد احساساتی & جوگیر هستیم ... همه چی رو اونجور که دوست داریم تفسیر می کنیم ... مثلا سر همین قهوه ی تلخ همه یه دفعه ای شدن با فرهنگ و کپی & دانلود شد یه کار خیلی زشت ... منم قبول دارم این کار درست نیست اما ... اگه قرار هست رعایت کنیم باید برای همه ی فیلما و آلبومای موسیقی هم اینطوری باشیم ... من تاحالا فیلم یا موزیکی رو نخریدم یا از کسی گرفتم یا دانلود کردم اینم دانلود کردم دیدم خوشم نیومد پاکش کردم و دیگه هم نمیگیرم ... موید باشید همگی ... 1 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من از قسمت هفت به بعدش خیلی به دلم نشسته..... قبلشم قشنگ بودا.... ولی از هفت به بعد حرف نداره.... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ امروز اومدم ببینم متوجه شدم 4 قسمت دی وی دی اولیش صداش خرابه..خورد تو ذوقم:ws54: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده