ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ آخه مثله ایران و فوتبال چقدر شبیه همند 22 نفر غیر داور بازی میکنن 800000000 نفر تشویق میکنن و تو مملکت 10 نفر کار میکنن بقیه هورا میکشن 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اینجا محل ترکه اعتیادهانتقال داده شد به مرکز بازپروری ابولی تو که معتاد نیستی؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ ابولی تو که معتاد نیستی؟ الان دوماهه نیومدم الان اومدم ترک کردم ولی امشب اونقدر موندم که دارم خفه میشم لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ الان دوماهه نیومدم الان اومدم ترک کردم ولی امشب اونقدر موندم که دارم خفه میشم :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خوب این برنامه ریزیو که خودمون می دونستیم... اما کیه که بهش عمل کنه؟؟؟///:banel_smiley_4: عمه من خوب وقتی واسه خودت برنامه ریزی میکنی خودت باید انجامش بدی دیگه سخته...ولی ممکنه اون روزی که برنامه ریزی میکنی نیای نت بیشتر از روزای دیگه میای :icon_pf (34): این اولاشه که هنوز ترک نکردی بعد از یه مدت برنامه ریزی هم نکنی خودت نمیای اینجا "کار باید با علاقه باشه نه با زور و تهدید" "باربی" اگه میخواید واقعا ترک کنید بگید من خودم ترکتون میدم:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده