سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ اون روزی که برنامه ریزی میکنی نیای نت بیشتر از روزای دیگه میای :icon_pf (34): فکر کردم فقط مشکل منه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ اون روزی که برنامه ریزی میکنی نیای نت بیشتر از روزای دیگه میای :icon_pf (34): :ws28: نازی عیب نداره همه همینیم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ نظرتون چیه خودمون یه مرکز ترک راه بندازیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ فکره خوبیه ... حالا کی می خواد مارو ویزیت کنه؟؟؟:ws28: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ یکی که اوضاش از ما بهتر باشه بیاین خونه ما من وضعم بهتر از همتونه 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ تو خشن رفتار میکنی من میترسم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ تو خشن رفتار میکنی من میترسم:banel_smiley_52: :icon_redface: نه بابا نترسون بچه ها رو 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ بیاین خونه ما من وضعم بهتر از همتونه خوب من میام حالا چه جوری میخوای ترکمون بدی؟؟؟؟:w410: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوب من میام حالا چه جوری میخوای ترکمون بدی؟؟؟؟:w410: خب میبندمتون به تخت خودم میشینم پشت سیستم زجر کش میشین دیدی تریاکیا میخوان ترک کنن یکی جلوشون تریاک میکشه بدنشون درد میگیره و زجر میکشن شما ها هم زجر میکشین ولی نتیجش مثبت 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ من میگم این خشنه میخواد ذره ذره مارو بکشه :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خب میبندمتون به تخت خودم میشینم پشت سیستم زجر کش میشیندیدی تریاکیا میخوان ترک کنن یکی جلوشون تریاک میکشه بدنشون درد میگیره و زجر میکشن شما ها هم زجر میکشین ولی نتیجش مثبت عجب روشی داری .... مطمئنی جواب میده؟؟؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ من میگم این خشنه میخواد ذره ذره مارو بکشه :banel_smiley_52: نترس:there: عجب روشی داری .... مطمئنی جواب میده؟؟؟؟:icon_pf (34): آره عزیزم عالیه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ : آره عزیزم عالیه پس منو از الان پیش ثبت نام کن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ بیاین خونه ما من وضعم بهتر از همتونه تو وضعت از همه بهتره شقی؟؟؟ من آرزو به دل موندم یه بار این چراغ تورو خاموش ببینم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ من که معتاد نیستم،اومدم ببینم شما معتادا چطور ترک میکنید! من تشویقتون میکنم! :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خب میبندمتون به تخت خودم میشینم پشت سیستم زجر کش میشیندیدی تریاکیا میخوان ترک کنن یکی جلوشون تریاک میکشه بدنشون درد میگیره و زجر میکشن شما ها هم زجر میکشین ولی نتیجش مثبت اینجا محل ترکه اعتیاده انتقال داده شد به مرکز بازپروری 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ تو وضعت از همه بهتره شقی؟؟؟ من آرزو به دل موندم یه بار این چراغ تورو خاموش ببینم سارا بگم یاد جونیا بخیر نه نمی گم بی مزه شده لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ من که معتاد نیستم،اومدم ببینم شما معتادا چطور ترک میکنید! من تشویقتون میکنم! :persiana__hahaha: زیاد فوتبال نگه نکن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده