just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ چند روز پیش در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان داشتم ولگردی می کردم که اینو دیدم: اولش باورم نمی شد ولی حقیقت داشت. کمی صبر کردم تا ببینم مشتری هم دارد یا نه؟ تا اینکه بعد از چند دقیقه چند دختر و پسر جوان دوره اش کردند و او برای تک تکشان استخاره می گرفت. جواب استخاره را به هر کدامشان که می گفت صدای قهقهه شان به هوا بلند می شد. اونها فکر می کردند استخاره هم یه چیزی هست مثل فال گرفتن و این جور چیزا… یادتان هست اواخر سال ۸۸ در بوق کردند که قرار است یک خبر خوش اقتصادی اعلام شود. بعد از چند روز مطلع شدیم این خبر خوش اقتصادی این است که وزیر کار وعده داده در سال ۸۹ یک میلیون شغل جدید ایجاد شود! و ما فهمیدیم می شود وعده ها را به عنوان خبر خوش! به مردم داد و بعدش هم … منبع: امید 11 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): کجا داریم زندگی میکنیم آخه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ اینم از همون شغلای جدیده :shame: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ ای بابا.... خوب این عکسه چرا اینجوریه؟قرآنش کجاس؟خوب حالا بماند که به خاطر بیکاری و ضع افتضاح جامعه همچین چیزایی رو میبینیم...من موندم اون کسایی که میان پیش این آدم واقعا دیگه چی میشه بشون گفت....؟! 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ ای بابا....خوب این عکسه چرا اینجوریه؟قرآنش کجاس؟خوب حالا بماند که به خاطر بیکاری و ضع افتضاح جامعه همچین چیزایی رو میبینیم...من موندم اون کسایی که میان پیش این آدم واقعا دیگه چی میشه بشون گفت....؟! خب تو متنش گفته بود کیا اومدن 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ خدا کنه بازی ایران برزیل 15 هیچ به نفع ایران تموم شه ...یه استخاره بزنید بینم چی میشه 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خدا کنه بازی ایران برزیل 15 هیچ به نفع ایران تموم شه ...یه استخاره بزنید بینم چی میشه زدم بد اومد یعنی جواب منفیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده