Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ زمان تا پایان شنبه شب دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته هارا تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از Afsaneh.M همکار مدیر تالار عکس عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ خب افسانه عزیز مهلبون و بامحبت ... :icon_gol: شوخ طبع و خوش بیان ... مدیر پرتلاش و اکتیو ... 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ به به نوبت هر چی باشه نوبت افسانه جونمه.... دخمله نازیه خیلیم مهربونهه خیلی فعاله همشم میخواد لپه منو گاز بگیره:banel_smiley_52: همشم میگم این عسکتو نسوووزووون اما گوش نمیده:w00: 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ 1- مدیره ( خودم کشف کردم . )2- عکاس و هنرمند . 3- همشهری سعدی و حافظ هم هست . 4- عکس هاش رو دیدم . بعضی هاش عالی اند . بعضی هاش خوب . ولی عکس بد نداره .کارش درسته . 5-خوش برخورد و شوخ طبع هم هست . دیگه . ..... باید فکر کنم . فعلا همینا .!! 8 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ من تازه به جمع شما اومدم . ولی با این چند برخوردی که با افسانه جون داشتم ، به نظرم دخملی مهربون هستن. 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ عالی و دوست داشتنی:girl_yes2: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ دوست خوبيه دلسوزه عكاس بسيار خوبيه اما نميدونم چرا همكار مدير تالار زبانه؟؟؟ اهل شهر مورد علاقهء منم هست... اين قدرته حيوون خونگيش 7 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ به به افسانه خانم خودمون!! گفتم نفر اول باشما!! ولی نشد!! این افسانه خانووم دختر ساده و بی شیله پیله و هنرمندی ایه!! تو عکاسی که کارش درسته!! تو معماری رو نمیدونم!! :دی (چون اصن ازش سر در نمیارم). قصد ادامه تحصیل داره، پس کسی بهش پیشنهاد ازدواج نده!!! (افسانه بقیه شو هم بگم؟؟؟؟ :Ghelyon:) 6 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ 1- مدیره ( خودم کشف کردم . ) 2- عکاس و هنرمند . 3- همشهری سعدی و حافظ هم هست . 4- عکس هاش رو دیدم . بعضی هاش عالی اند . بعضی هاش خوب . ولی عکس بد نداره .کارش درسته . 5-خوش برخورد و شوخ طبع هم هست . دیگه . ..... باید فکر کنم . فعلا همینا .!! سلام مهندس اون اولی رو شاهکار اومدی دمت گرم به اینا اضافه کنم>>> به نظر میرسه افسانه عزیز خیلی شجاع باشه و نیز کامپیوترش رو خیلی دوست داره چون در زلزله اخیر 5/6 ریشتری اونطرفها زلزله رو حس کرد اما نه تنها از خونه دور نشد بلکه عهد کرد هر چی پیش اید خوش اید من بی کامپیوترم هیچ جا نمیرم لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ سلام مرسی از دعوتت افسانه جونم دکتر از شما هم بخاطر زحمات ممنونم خوب بریم سر اصل مطلب اولا که افسانه نفس منه خیلیییییییییییییییییییی مهربونه خیلی دخمل خوبیهههههههههههههه خیلی خوگشلهههههههههه یه لوسلی قلمز داله کلی بهش میاد هنرمنده عکساشو دوست دارم به نظر خیلی آروم میاد ولی خو باید مراقب باشیم عصبانیش نکنیم خوب فعلا همیناااااااااااااااا آهان راستی خیلی هم دوسش دارممممممممممممممممم 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ شیرازیا معمولا شاد و پر انرژی اند در حد انفحار فرهنگ و لباسای های محلی قشنگ ی دارند خوش زبونند (کاکو) از قدیمم خانماشون به خوش گلی معروف بودند در مورد افسانه هم که یه هنرمنده عکاس حوش دوقه شیرازی باید همینطور باشه .. در ضمن عکسای قشنگی هم می گره و معلومه که دید هنری خوبی داره 4 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ به به افسانه جوووون!!!:w36: عکاس هنرمند مااا! یه دختر مهربون و با استعدااااد! آواتارشو دوس دارم! دیگهههههه... همین دیگه! ایشالله موفق باشه...:rose: 5 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ یه دختر فوق العاده با ذوق هنری بالا ومتین وموقر. باهوش و با ادب .... و از همه مهمتردوست داشتنی 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ سلام عزیزم...مرسی از دعوتت افسانه: مهربون خانوم فعال( مخصوصا تو بخس عکاسی) مودب معمار:girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ سلام مرسی از دعوتت عزیزززززم به به میبینم که نوبت این خبیث خانوم خودم شده!:167: یه پوستی ازت بکنم؛حالت جا بیاد:167: 1-بدقول؛قرار بود 12شهریور چیکار کنی تو :w00:هان! 2-خشن؛:banel_smiley_52: 3-تنبل 4-خبیث 5-نامهربان:icon_pf (44): 6-عکاسی رو خوب بلدی فقط 7-غر زدن هم بلدی ادامه دارد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ مهربون و هنرمند و با سلیقه است .............. همکار خودمه ، کارش بیسته !!!!! 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ افسانه جون مهربون شیرازی.... همینا که همه گفتن دیگهههههههههههههههههه... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ بازم خوبه نیاز یه کمی تعریف نکرد. چرا همش تعریف میکنید از این افسانه یه عکاس هنرمنده. (اینو که همه گفتن یه چیز جدید بگو ) به عکاسی که خیلی علاقه داره، فکر کنم به گردشگردی هم علاقه داشته باشه. مهربون و خوش برخورد علاقه خاصی به شهر خودش و همشهریاش داره. تصمیم گرفته یه سری بچه های نواندیشان رو دعوت کنه شیراز 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ خب من تازه آشنا شدم .... ولي در همون مدت هم : خيلي خوب فعال بوديد ... داراي ايده هاي خوبي هستيد .... و ميتونم براتون آرزوي بهترين ها را داشته باشم موفق باشيد:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ هنرمند. هنرمندها در خیلی صفات مشترک هستند...از جمله حساس و نکته بین. میتونم از روی عکسهایی که گرفته بگم بسیار با احساس هستند و نوع نگاهش به اطرافش یک نگاه متفاوته. نگاهی که میتونه از طریق همین عکاسی کارهای جاودان و ارزشمند خلق کنه. همچنین دیگر دوستان اشاره کردن، از خصوصیت شیرازیها هم بوفور دارند... مهربان و دست و لباز. :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده