sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ از اونجا که اسم این گل در فارسی اسم یک خانوم میباشد (فکر کنم اسم زن شاه دورانی که به ایران اومده بوده ) پس از همین خانواده بید:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ شما این گیاه رو به چه اسم فارسی میشناسید؟ تا اونجایی که من میدونم اسم فارسی نداره 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تاج الملوک نیست؟ از خانواده ranunculaceae با نام علمی: Aquilegia chrysantha البته نام گونه اش رو مطمئن نیستم 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ما نیز نظر نسترن خانوم را تایید مینماییم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ شما نیز تایید بنمایید دیگه کی جرات داره تکذیب کنه!! نسترن خانم سوال بعدی را مرحمت بفرمایید... 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ به روی چشم اما اول یکی بگه چجوری میتونم خودم عکس رو آپلود کنم؟ آخه هرچی عکس میذارم اسمش روشه 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اول خیلی از دوس جون خودم atrebarun تشکر میکنم و حالا سوال این دفعه 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خواهش میکنم عزیزم گل کاغذیه؟ 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خواهش میکنم عزیزم گل کاغذیه؟ نه عزیزم گل کاغذی نیست میتونی چندتا سوال بپرسی جواب میدم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اها....این گل در کجاها میروید؟ الان درس پرسیدم؟ 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اها....این گل در کجاها میروید؟ الان درس پرسیدم؟ دقیقاا نمیدونم در کجاها میروید اما فکر میکنم تو باغ ها پیدا میشه مثلا نمونه اش تو باغ ارم شیراز هست 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ از خانواده ی Capriofoliaceae نیز میباشد:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ اها....این گل در کجاها میروید؟ الان درس پرسیدم؟ مناطق معتدله و معتدله سرد.بیشتر برای زینت دهی به باغها و فضای سبز کاربرد داره مثل پرچین و... 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ از خانواده ی Capriofoliaceae نیز میباشد:4chsmu1: آفرین درسته حالا اسمش بگین چیه 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ آفرین درسته حالا اسمش بگین چیه ما اینجا فقط حکم کاتالیزور را داریم :4chsmu1: نمیتوانیم اسم گل را بگوییم :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ یعنی هیشکی اسمشو نمیدونه خوب یکی یه سوال بپرسه پس چرا خبری نیست 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ یعنی هیشکی اسمشو نمیدونه خوب یکی یه سوال بپرسه پس چرا خبری نیست واقعا چرا؟ سوشییییییییییییییییییی :w00: 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم شاید دوستامون کم لطفی میکنن ... من رشته ام همینه ..اگه ندونم این چه گلیه که باید سرم و بزارم بمیرم!!! نمیتونم هم که همه سوالا رو جواب بدم ! فقط میتونم راجه به سوال به بچه ها کمک کنم تا به جواب برسن ...:girlhi: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ Adoxaceae (previously Caprifoliaceae) 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ اول خیلی از دوس جون خودم atrebarun تشکر میکنمو حالا سوال این دفعه سوال این بود! بابا این که تابلوئه! ما به این میگیم بداغ! با نام علمی viburnum opulus همین کنار ساختمون آموزشمونم هست! خداییش سوال رو ندیده بودم وگرنه زودتر جواب میدادم! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده