sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من میدونمlisianthus white درسته؟ اما فکر کنم تو ایران نباشه اسم فارسیشو نمیدونم فارسی هم بهش میگن "لیزیانتوس" نسترن جان نویت شماست همون سوال توپت! رو بزاری!:4chsmu1: ** یه پیشنهاد دارم برای بهتر شدن این تاپیک ...قبل از اینکه از جواب مطمئن نشدیم راجع به گل اطلاعات گیاهشناسی نزاریم .اینجوری برای خوانندگان مهمان ممکنه ایهام ایجاد بشه :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ فارسی هم بهش میگن "لیزیانتوس" ... ** یه پیشنهاد دارم برای بهتر شدن این تاپیک ...قبل از اینکه از جواب مطمئن نشدیم راجع به گل اطلاعات گیاهشناسی نزاریم .اینجوری برای خوانندگان مهمان ممکنه ایهام ایجاد بشه آخه توی منابع فارسی بهش میگن گل استکانی... باور کن! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ آخه توی منابع فارسی بهش میگن گل استکانی... باور کن! آره درسته ... موافقم جالبه هیچ شباهتی هم به استکان نداره! فقط خانوادشون یکیه! منابع فارسی رو بریز دور! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم من چرا یاد خیارک افتادم (تاتاریکوم) نام علمیشم این بود! ... آها Ixiolirion tataricum آره! شاید این باشه! 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اینم سوال ایندفعه: از خانواده ranunculaceae بید؟ جوابش هم بعدا میدم! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ من فهمیدم، اینه: RitZ8524 ... البته اگه این بار اشتباه نکنم اسم فارسیش زبان در قفا میباشد با نام علمی Consolida regalis 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ من فهمیدم، اینه: RitZ8524 ... البته اگه این بار اشتباه نکنم اسم فارسیش زبان در قفا میباشد با نام علمی Consolida regalis آفرین بهله درسته consolida regalis اما فکر کنم زبان دزقفا اسم فازسی Delphinium باشه 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ از خانواده ranunculaceae بید؟جوابش هم بعدا میدم! آره از همین خانواده هست همه با Delphinium اشتباهش میگیرن 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ پس اسم این چیه؟!! آقا من اعتراض دارم اصلا... از این به بعد گل یا گیاهی بذارید که اسم فارسی هم داشته باشه... یعنی چه که آخه؟!! :w00: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ با چه فلاکتی تقلب کردم آخرشم نشد که بشه!! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ با چه فلاکتی تقلب کردم آخرشم نشد که بشه!! :icon_pf (34): :ws46: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خوب این Consolida اسم جنس زبان در قفاست.شاید این اسم زبان درقفای علفی باشه که جزو علفهای هرزه . 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خوب این Consolida اسم جنس زبان در قفاست.شاید این اسم زبان درقفای علفی باشه که جزو علفهای هرزه . نمیدونم اما فکر میکنم زبان در قفا اسم Delphinium هست حالا مهم اسم گونه هست که درست حدس زدن حالا سوال بدی رو کی قراره بذارن من منتظرما کی میذاره سوال بدی رو؟ طبق رسم باید phyto بذاره 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم اما فکر میکنم زبان در قفا اسم delphinium هستحالا مهم اسم گونه هست که درست حدس زدن حالا سوال بدی رو کی قراره بذارن من منتظرما کی میذاره سوال بدی رو؟ طبق رسم باید phyto بذاره شما این گیاه رو به چه اسم فارسی میشناسید؟ 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم اما فکر میکنم زبان در قفا اسم Delphinium هستحالا مهم اسم گونه هست که درست حدس زدن شما این گیاه رو به چه اسم فارسی میشناسید؟ اول تکلیف علف قبلی رو مشخص کنید تا بریم سراغ سوال بعد... 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ تو سوالت رو بزار چونه نزن 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ اطاعت امر میشه علیا حضرت... :w410: حالا چرا میزنی؟!! سوال میگذاریم: 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ بصورت خیلی اتفاقی از خانواده ranunculaceaeنیست؟:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ بصورت خیلی اتفاقی از خانواده ranunculaceaeنیست؟:4chsmu1: راستش هنوز خانوادشو نمیشناسم، فقط اسمشو بلدم، تازه اونم به هزار مکافات به زور از زیر زبونش کشیدم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده