sushianess 714 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2010 من میدونمlisianthus white درسته؟ اما فکر کنم تو ایران نباشه اسم فارسیشو نمیدونم فارسی هم بهش میگن "لیزیانتوس" نسترن جان نویت شماست همون سوال توپت! رو بزاری!:4chsmu1: ** یه پیشنهاد دارم برای بهتر شدن این تاپیک ...قبل از اینکه از جواب مطمئن نشدیم راجع به گل اطلاعات گیاهشناسی نزاریم .اینجوری برای خوانندگان مهمان ممکنه ایهام ایجاد بشه :flowerysmile: 2
phyto 1264 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 فارسی هم بهش میگن "لیزیانتوس" ... ** یه پیشنهاد دارم برای بهتر شدن این تاپیک ...قبل از اینکه از جواب مطمئن نشدیم راجع به گل اطلاعات گیاهشناسی نزاریم .اینجوری برای خوانندگان مهمان ممکنه ایهام ایجاد بشه آخه توی منابع فارسی بهش میگن گل استکانی... باور کن! 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 آخه توی منابع فارسی بهش میگن گل استکانی... باور کن! آره درسته ... موافقم جالبه هیچ شباهتی هم به استکان نداره! فقط خانوادشون یکیه! منابع فارسی رو بریز دور! 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 نمیدونم من چرا یاد خیارک افتادم (تاتاریکوم) نام علمیشم این بود! ... آها Ixiolirion tataricum آره! شاید این باشه! 3
sushianess 714 مالک ارسال شده در 8 بهمن، 2010 اینم سوال ایندفعه: از خانواده ranunculaceae بید؟ جوابش هم بعدا میدم! 3
phyto 1264 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 من فهمیدم، اینه: RitZ8524 ... البته اگه این بار اشتباه نکنم اسم فارسیش زبان در قفا میباشد با نام علمی Consolida regalis 1
نسترن 2411 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 من فهمیدم، اینه: RitZ8524 ... البته اگه این بار اشتباه نکنم اسم فارسیش زبان در قفا میباشد با نام علمی Consolida regalis آفرین بهله درسته consolida regalis اما فکر کنم زبان دزقفا اسم فازسی Delphinium باشه 2
نسترن 2411 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 از خانواده ranunculaceae بید؟جوابش هم بعدا میدم! آره از همین خانواده هست همه با Delphinium اشتباهش میگیرن 1
phyto 1264 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 پس اسم این چیه؟!! آقا من اعتراض دارم اصلا... از این به بعد گل یا گیاهی بذارید که اسم فارسی هم داشته باشه... یعنی چه که آخه؟!! :w00: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 با چه فلاکتی تقلب کردم آخرشم نشد که بشه!! :icon_pf (34): :ws46: 1
sushianess 714 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2010 خوب این Consolida اسم جنس زبان در قفاست.شاید این اسم زبان درقفای علفی باشه که جزو علفهای هرزه . 2
نسترن 2411 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 خوب این Consolida اسم جنس زبان در قفاست.شاید این اسم زبان درقفای علفی باشه که جزو علفهای هرزه . نمیدونم اما فکر میکنم زبان در قفا اسم Delphinium هست حالا مهم اسم گونه هست که درست حدس زدن حالا سوال بدی رو کی قراره بذارن من منتظرما کی میذاره سوال بدی رو؟ طبق رسم باید phyto بذاره 2
sushianess 714 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2010 نمیدونم اما فکر میکنم زبان در قفا اسم delphinium هستحالا مهم اسم گونه هست که درست حدس زدن حالا سوال بدی رو کی قراره بذارن من منتظرما کی میذاره سوال بدی رو؟ طبق رسم باید phyto بذاره شما این گیاه رو به چه اسم فارسی میشناسید؟ 2
phyto 1264 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 نمیدونم اما فکر میکنم زبان در قفا اسم Delphinium هستحالا مهم اسم گونه هست که درست حدس زدن شما این گیاه رو به چه اسم فارسی میشناسید؟ اول تکلیف علف قبلی رو مشخص کنید تا بریم سراغ سوال بعد... 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 اطاعت امر میشه علیا حضرت... :w410: حالا چرا میزنی؟!! سوال میگذاریم: 3
sushianess 714 مالک ارسال شده در 13 بهمن، 2010 بصورت خیلی اتفاقی از خانواده ranunculaceaeنیست؟:4chsmu1: 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 بصورت خیلی اتفاقی از خانواده ranunculaceaeنیست؟:4chsmu1: راستش هنوز خانوادشو نمیشناسم، فقط اسمشو بلدم، تازه اونم به هزار مکافات به زور از زیر زبونش کشیدم... 2
ارسال های توصیه شده