Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین، ۱۳۹۲ شاید شبیه باشه اما من فکر نمیکنم این برگ بیدی باشه ... البته از جنس برگ بیدی میتونه باشه یعنی جنسش Tradescantia اما گونه دیگه ایه! اسم این گیاه رو من قبلا میدونستما! بدبختی یادم رفته! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین، ۱۳۹۲ موسی در گهواره و برگ بیدی که تا بحال ذکر شده جفتشون از خانواده کملیناسه هستند!! 1 لینک به دیدگاه
7767 17 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ فروردین، ۱۳۹۲ نگاه کنید این عکس موسی در گهواره چقدر با عکس شما فرق داره من مطمینم موسی در گهواره نیس. 1 لینک به دیدگاه
7767 17 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ فروردین، ۱۳۹۲ اینم اسم علمیش مطمینم برگ بیدیه این تصویر از گلدانهای تازه قلمه گرفته از برگ بیدی تو دانشگاس.Tradescantia pallida, Setcreasea pallida 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ خرداد، ۱۳۹۲ ۷۷۶۷ گفته است: اینم اسم علمیش مطمینم برگ بیدیه این تصویر از گلدانهای تازه قلمه گرفته از برگ بیدی تو دانشگاس.Tradescantia pallida, Setcreasea pallida من ازینا داشتم 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ یعنی چی میتونه باشه؟؟!! 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ یا خدا والا نمیدونم چیه یه قاصدک خشکیده؟ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ JU JU گفته است: یا خداوالا نمیدونم چیه یه قاصدک خشکیده؟ قاصدک!؟!!! شوخی نکن 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ این باید گل یک گیاه باشه.اما به نظرم از گیاهان مرتعیه!!! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ An@hita گفته است: این باید گل یک گیاه باشه.اما به نظرم از گیاهان مرتعیه!!! بسیار نزدیک شدید البته چه قسمتی از گیاه بودنش رو خوب تشخیص دادید! و اینکه گل بوده! الان میوه (بذر) شده ... 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ از جناب محمود خان هم سوال کردم خشک شده ی این گیاهه؟ تو یکی از سفرها تو مناطق خشک که آب و هوای غیر مرطوب دارن پیداش کردم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ s۴r۴kh گفته است: از جناب محمود خان هم سوال کردم خشک شده ی این گیاهه؟ تو یکی از سفرها تو مناطق خشک که آب و هوای غیر مرطوب دارن پیداش کردم یا خدا ... شبیه هست اما فکر نکنم این باشه ... گل آذین شباهت زیادی داره اما ! 3 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ hamid takro گفته است: یا خدا ... شبیه هست اما فکر نکنم این باشه ... گل آذین شباهت زیادی داره اما ! نهههههه،این اصلن شبیه گل آذین نیست،این از رده گیاهای علفیه،و شکل گلوله ی خاردار داره،البته این گیاهی که شما گذاشتین خشک شده 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ s۴r۴kh گفته است: نهههههه،این اصلن شبیه گل آذین نیست،این از رده گیاهای علفیه،و شکل گلوله ی خاردار داره،البته این گیاهی که شما گذاشتین خشک شده منظورم از گلآذین نوع و شکل تشکیل شدن گلهاست مثلا گلآذین چتری مثل گلهای هویج! گلآذین خوشه ای مثل گلهای انگور! 3 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ hamid takro گفته است: منظورم از گلآذین نوع و شکل تشکیل شدن گلهاستمثلا گلآذین چتری مثل گلهای هویج! گلآذین خوشه ای مثل گلهای انگور! من منطور شمارو فهمیدم و گفتم نیست اینم هست: این گیاه در دشت ها و نواحي مرطوب و سايه دار رشد مي كنه 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ سلام ببینید این کمکتون میکنه؟ اون سکه 25 تومانی از این کوچیک هاست 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ mvakili گفته است: سلام ببینید این کمکتون میکنه؟ اون سکه 25 تومانی از این کوچیک هاست پس خیلی شبیه گیاه بابا آدمه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ دوستان گل من این عکس رو همونطور که فهمیدید محمود برام فرستاده بود و ازم خواست بگم چیه! من قبلا دیده بودم شبیه به این رو اما یادم نیومد! تا اینکه دیروز مزرعه پیاز رفتم و یاد علف هرزی از پیازها افتادم که گلش و حتی میوه اش شبیه این عکس بود! این عکس پیاز منگوله ای هست که جاهای مختلفی از کشورمون پراکنش داره البته در استان تهران خیلی کم دیده میشه! این گل تازه است و هنوز خشک نشده نام علمی Allium atroviolaceum رو سرچ کنید عکسهای مشابه رو میبینید! در مورد گلآذین خطاب به دوست گلم (یا من هنوز متوجه منظورش نشدم یا ایشون متوجه منظور من نشده) (البته من یه مقدار گیج میزنم شرمنده) گلآذین نوع قرارگیری گل روی محور ساقه است قسیماتی داره که بصورت کلی میشه محدود و نامحدود محدود فقط انتهای ساقه میشه گل! نامحدود تقسیمات دیگه ای داره که من الان حضور ذهن کافی ندارم اما انواعی داره مثل خوشه ای، پانیکول، سنبله، شاتون، اسپادیس و گویچه ای! گویچه ای مثل این عکسها که تابحال گذاشتیم! من ذهنم رو برده بودم سمت گیاهان علفی!!!! الان که داشتم به گلآذینها فکر میکردم! یاد میوه چنار افتادم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ آقای وکیلی گفته بودی اون میوه رو از کجا پیدا کرده بودی که ازش عکس گرفتی؟ این عکس شبیهش نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده