shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اسپند نیست؟ نه گلم اسپند یه گیاه علفیه دقت کن این یه درخته 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من دقیق نمیدونم ولی یاد درخت سر خیابون خودمون افتادم بهش میگن زیتون تلخ ... حالا درست میگن یا نمیگنش رو تحقیق نکردم میوه هاش که شبیه اما وقتی میوه رو میده برگ هم داره! البته ماندگاری میوه بیشتر از برگشه! یعنی برگها میریزه اما کماکان میوه رو شاخه مستقره ... حالا نمیدونم این همونه یا نه نام علمیش ملیا آزداراک یا ملیا آزداراخ هم میگن! Melia azedarach 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من دقیق نمیدونم ولی یاد درخت سر خیابون خودمون افتادم بهش میگن زیتون تلخ ... حالا درست میگن یا نمیگنش رو تحقیق نکردممیوه هاش که شبیه اما وقتی میوه رو میده برگ هم داره! البته ماندگاری میوه بیشتر از برگشه! یعنی برگها میریزه اما کماکان میوه رو شاخه مستقره ... حالا نمیدونم این همونه یا نه نام علمیش ملیا آزداراک یا ملیا آزداراخ هم میگن! Melia azedarach درسته حمید جان آزاد درخت یا سنجد تلخ یا زهر زمین یا زیتون تلخ یا طاق درختی است از تیره سماقیان که گلهای بنفش و معطر دارد. میوه این درخت دارای پوسته سمی است Botanical name: Melia azedarach Family: Meliaceae (mahogany family اینم عکسی از گل های این درخت [TABLE=class: infobox biota] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ایول به خودم! حافظه تصویریم خوبه! تا چند مدت پیش این درخت رو با درخت چریش اشتباه میگرفتم! شیرین جان مدتیه سرعتم خیلی پایینه اگه نتونستم همین امشب سوال بزارم زحمتش رو بکش ببخشیدا! 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ با یه مکافاتی این 2 تا رو گذاشتم جان حمید از رو همین 2 تا تشخیص بدین! وای خدا آپ نمیشهههههههههه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ خیلی واسم اشنائه نمیدونم چرا یادم نمیاد کجا دیدمش! برعکس تو حافظه تصویریم افتضاحه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ گل هاش شبیه خانواده زیتون هست احتمالا باید از همون خانواده باشه 4 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ نسترن بانو اشاره ی خوبی کردن. شبیه گل یاس سفید هستش فکر کنم JASMINUM Sp 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خب با اینکه احساس میگن سیستماتیک گیاهی کمی یادم رفته اما نه! از خانواده Oleaceae نیست! والا خانوادش Meliaceae است! یه درختی که ازش ماده ای سمی میگیرن برای سنتز آفتکش ها! 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ فهمیدم سنجد تلخ (Melia) هست درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ نه! جنسش فرق میکنه خیلی شبیه ملیاست (منم همین اشتباه رو میکردم!) تازگیا فهمیدم که این اون نیست! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ با یه مکافاتی این 2 تا رو گذاشتم جان حمید از رو همین 2 تا تشخیص بدین! وای خدا آپ نمیشهههههههههه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس دیگه ای نداری بزاری؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ نه! خب این درخت چریش با نام علمی Azadirachta indica و نا انگلیسی نیم NEEM میباشد گفتم بگم تا به سال 91 نرسیده! 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ نه! خب این درخت چریش با نام علمی Azadirachta indica و نا انگلیسی نیم NEEM میباشد گفتم بگم تا به سال 91 نرسیده! جدی؟؟؟ خدا پدرتو بیامرزه!!! تا حالا چریش ندیده بودم!!! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خواهش میکنم چریش بومی هنده و تو ایران وجود نداره حالا شاید جنوب شرقی پیدا بشه ولی گزارشی از اون تو ایران نیست به علت شباهتی که با زیتون تلخ داره یعنی همون ملیا آزادراختا گاها اشتباه میشه سر کلاس سم شناسی استاد گفت این درخت تو ایران نیست من گفتم استاد هست همین سر کوچمونه! زیادم هست! همه اینطوری شدن! بعدا که میوه چریش رو توی آزمایشگاه کار یکی از بچه های ارشد دیدم گفتم ای دل غافل اینا از نظر میوه باهم فرق دارن! چریش میوه اش کشیده است اما درخت سر کوچمون میوه اش مثل نخود گرده! اما از نظر تیپ ظاهری خیلی شبیه هم هستن! 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ این چه گیاهیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دقیق نمیدونم ولی یاد درخت سر خیابون خودمون افتادم بهش میگن زیتون تلخ ... حالا درست میگن یا نمیگنش رو تحقیق نکردممیوه هاش که شبیه اما وقتی میوه رو میده برگ هم داره! البته ماندگاری میوه بیشتر از برگشه! یعنی برگها میریزه اما کماکان میوه رو شاخه مستقره ... حالا نمیدونم این همونه یا نه نام علمیش ملیا آزداراک یا ملیا آزداراخ هم میگن! Melia azedarach درسته حمید جان آزاد درخت یا سنجد تلخ یا زهر زمین یا زیتون تلخ یا طاق درختی است از تیره سماقیان که گلهای بنفش و معطر دارد. میوه این درخت دارای پوسته سمی است Botanical name: Melia azedarach Family: Meliaceae (mahogany family اینم عکسی از گل های این درخت [TABLE=class: infobox biota] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] ایول به خودم!حافظه تصویریم خوبه! تا چند مدت پیش این درخت رو با درخت چریش اشتباه میگرفتم! شیرین جان مدتیه سرعتم خیلی پایینه اگه نتونستم همین امشب سوال بزارم زحمتش رو بکش ببخشیدا! با یه مکافاتی این 2 تا رو گذاشتم جان حمید از رو همین 2 تا تشخیص بدین! گل هاش شبیه خانواده زیتون هست احتمالا باید از همون خانواده باشه خب با اینکه احساس میگن سیستماتیک گیاهی کمی یادم رفته اما نه! از خانواده Oleaceae نیست! والا خانوادش Meliaceae است! یه درختی که ازش ماده ای سمی میگیرن برای سنتز آفتکش ها! فهمیدم سنجد تلخ (Melia) هست درسته؟ نه! جنسش فرق میکنهخیلی شبیه ملیاست (منم همین اشتباه رو میکردم!) تازگیا فهمیدم که این اون نیست! خواهش میکنمچریش بومی هنده و تو ایران وجود نداره حالا شاید جنوب شرقی پیدا بشه ولی گزارشی از اون تو ایران نیست به علت شباهتی که با زیتون تلخ داره یعنی همون ملیا آزادراختا گاها اشتباه میشه سر کلاس سم شناسی استاد گفت این درخت تو ایران نیست من گفتم استاد هست همین سر کوچمونه! زیادم هست! همه اینطوری شدن! بعدا که میوه چریش رو توی آزمایشگاه کار یکی از بچه های ارشد دیدم گفتم ای دل غافل اینا از نظر میوه باهم فرق دارن! چریش میوه اش کشیده است اما درخت سر کوچمون میوه اش مثل نخود گرده! اما از نظر تیپ ظاهری خیلی شبیه هم هستن! جمع بندی کردم! 5 لینک به دیدگاه
ehsan_cactus 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ گل فیل یا علف زره (يکساله) از خانواده ميمون (Rhynchocorys elephas (Scrophulariaceae) 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من گیاهشناسیم قوی نیست وگرنه همین مسابقه ساده و همه پسند رو ادامه میدادم جواب دوستمون که احتمال بسیار زیاد درسته ... Rhynchocorys elephas 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده