Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ منم در مورد عکس بالایی از دوستم سوال کردم ولی هنوز جوابی بهم نداده ... فکر کنم گونه ای نایاب باشه! 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان این تصویر چه گیاهی هست؟ سلام بچه ها من یه مدت نبودم مثل اینکه اینجا رونق نداشته حالا ناراحن نباشید من اومدم این گیاه استبرق (Calotropis) هست. از خانواده Asclepidaceae از راسته Gentianales که در نواحی گرمسیری رشد میکنه. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ lantana camara عکس رو سیو میکنی با اسم گیاهه سیو میشه 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ در حقیقت دو نمونه گیاهه یکیش میمون؟! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ lantana camara عکس رو سیو میکنی با اسم گیاهه سیو میشه ای ناقلا:ws2: آواتارتون عکس کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ای ناقلا:ws2:آواتارتون عکس کیه؟ ilhan sesen , khanandas:w16: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یکیش میمون؟! بنفشه یا قرمزه؟ من نمیشناسمشون 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بنفشه یا قرمزه؟من نمیشناسمشون قرمزه رو گفتم زرشک! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ lantana camara عکس رو سیو میکنی با اسم گیاهه سیو میشه بله! شاه پسند! در حقیقت دو نمونه گیاهه خب الان این سواله؟ آخه سوالی نیست جمله اتون! فکر کنم یکیش میمون باشه یکیش زرشک باشه که دوستان هم اشاره کردن ... 6 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ در حقیقت دو نمونه گیاهه گیاهی که برگاش بنفش رنگه تاج خروس هستش دومی رو شک دارم احتمالا میمون جارویی باشه 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ گل شاهپسند نام لاتین: Verbena hybrida تیپ رویشی: نشاء یک ساله وضعیت خزان: ---------- سرعت رشد: متوسط ارتفاع: 3/0 متر قطر تاج: 5/0 متر نیاز نوری: آفتابی نیاز آبی: متوسط معیار زیبایی: گل زمان ظهور معیار زیبایی: اواسط تابستان تا اواسط پاییز قابلیت هرس: ----------- مقاومتهای اکولوژیک: مقاوم به گرما و کم آبی خاک مناسب: هر نوع خاک کاربرد در فضای سبز: کاشت در پارکها، چمن کاریها، میادین و بولوارها وضعیت سازگاری با شرایط اکولوژیک موجود: خوب 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ وای چه سوتی ای دادم من! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ lantana camara عکس رو سیو میکنی با اسم گیاهه سیو میشه خوب شما اسمشو نیگا نکنین خوب این یهنی تقلب 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ گل شاهپسند نام لاتین: Verbena hybrida تیپ رویشی: نشاء یک ساله وضعیت خزان: ---------- سرعت رشد: متوسط ارتفاع: 3/0 متر قطر تاج: 5/0 متر نیاز نوری: آفتابی نیاز آبی: متوسط معیار زیبایی: گل زمان ظهور معیار زیبایی: اواسط تابستان تا اواسط پاییز قابلیت هرس: ----------- مقاومتهای اکولوژیک: مقاوم به گرما و کم آبی خاک مناسب: هر نوع خاک کاربرد در فضای سبز: کاشت در پارکها، چمن کاریها، میادین و بولوارها وضعیت سازگاری با شرایط اکولوژیک موجود: خوب درسته این گل شاهپسند هست و از خانواده verbenaceae هست ولی اسم لاتینش همون lantana camara هست چک کنین لطفا:w139: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ خوب شما اسمشو نیگا نکنین خوب این یهنی تقلب خوب تو آپلود سنتر سایت آپلود بکنین اسمش معلوم نباشه:viannen_38: الان من باید عکس بزارم؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده