Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 ممنون عکس خوبیهاین گیاه گل حسرت (Colchicum) هست از خانوداه Colchicaceae این گیاه یک گیاه پیاز دار هست یعنی از گروه گیاهان گلدار چند ساله می باشد. این گیاه بومی غرب آسیا آمریا و قسمتی از مناطق مدیترانه ای می باشد. این گیاه گلهایی مشابه زعفران دارد و برگهای روزت سبز تیره دارد. که در ماههای سپتامبر تا اکتبر گل میدهد به همین دلیل به این نام شناخته میشود (گل حسرت) چون بهار را نمیبیند. ایول واقعا برام سوال بود که چرا میگن گل حسرت! سفید برفی بفرما! یاد بگیری خودش بیشترین امتیازه! 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 ممنون عکس خوبیهاین گیاه گل حسرت (Colchicum) هست از خانوداه Colchicaceae این گیاه یک گیاه پیاز دار هست یعنی از گروه گیاهان گلدار چند ساله می باشد. این گیاه بومی غرب آسیا آمریا و قسمتی از مناطق مدیترانه ای می باشد. این گیاه گلهایی مشابه زعفران دارد و برگهای روزت سبز تیره دارد. که در ماههای سپتامبر تا اکتبر گل میدهد به همین دلیل به این نام شناخته میشود (گل حسرت) چون بهار را نمیبیند. ممنون کاملا درست بود نسترن جون:wubpink: حالا خودت عکس بعدی رو بذار لطفا 1
نسترن 2411 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 راستی درمورد گل حسرت یادم رفت بگم: برگهای روزت این گیاه بعد از دوره گلدهی اون ظاهر میشن، یعنی در زمان رفتن به میوه حدودا تو اردیبهشت میشه. این گل کلاله سه شاخه و مادگی سه برچه داره. من این گیاه رو تو کوههای نزدیک سپیدان دیدم(تنگ تیزاب) استان فارسی ها میدونن کجاس.:w139: 2
نسترن 2411 ارسال شده در 12 مرداد، 2011 یه راهنمایی دیگه شیرازی ها دو نوع اون رو دارن "باریکو" و "پهنو" این گیاه برای تقویت اعصاب خیلی خوبه و معمولا به عنوان ادویه استفاده می شود بگین دیگه اسمش چیه؟ 1
نسترن 2411 ارسال شده در 12 مرداد، 2011 آویشن آفرین آفرین درسته Thymus vulgaris یا آویشن از خانواده نعنا یا Lamiaceae دیگه فکر کنم همه تقریبا اونو میشناسن و نیاز به معرفی بیشتر نداره:w139: حالا سوال بعدی :Ghelyon: 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 12 مرداد، 2011 آفرین آفرین درستهThymus vulgaris یا آویشن از خانواده نعنا یا Lamiaceae دیگه فکر کنم همه تقریبا اونو میشناسن و نیاز به معرفی بیشتر نداره:w139: حالا سوال بعدی :Ghelyon: واقعا این شکلی ؟ اصلا بهش نمیخوره ........ از برگ باریک و پهن فهمیدم:4chsmu1: 2
نسترن 2411 ارسال شده در 12 مرداد، 2011 واقعا این شکلی ؟اصلا بهش نمیخوره ........ از برگ باریک و پهن فهمیدم:4chsmu1: آره عزیزم این گیاه یک گیاه گرمسیریه که معمولا تو کوهستانا رشد میکنه شاید وقتی رفتی کوهنوردی دیده باشیش ولی تا به حال بهش توجه نکرده باشی حالا که میشناسیش اگه دیدش ازش نگذر حتما بچین ببر دم کن که آویشنی که خودت از کوه دم کنی یه مزه دیگه میده:w139: 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 آفرین آفرین درستهThymus vulgaris یا آویشن از خانواده نعنا یا Lamiaceae دیگه فکر کنم همه تقریبا اونو میشناسن و نیاز به معرفی بیشتر نداره:w139: حالا سوال بعدی :Ghelyon: نسترن جان! اول این نکته رو عرض کنم که برام قیافش خیلی آشنا بود اما چیزی یادم نمیومد! بعد یه سوال: پس خانواده Labiatae کدوم خانواده است؟ نکنه Labiatae همون Lamiaceae است (اسم قدیمیشه) ای بابا ... من نمیدونستم! 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 اینم عکس بعدی این گیاه خاصیت زیاد داره و در صنعتم ازش استفاده میشه 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 راهنمایی لفن!!!! سوال رو سفید برفی گذاشته ها! پست بالایی ... 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 سوال رو سفید برفی گذاشته ها! پست بالایی ... خب بازم راهنمایی لفن!!:4chsmu1: 1
نسترن 2411 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 نسترن جان! اول این نکته رو عرض کنم که برام قیافش خیلی آشنا بود اما چیزی یادم نمیومد! بعد یه سوال: پس خانواده Labiatae کدوم خانواده است؟ نکنه Labiatae همون Lamiaceae است (اسم قدیمیشه) ای بابا ... من نمیدونستم! آره Labiatae همون اسم قدیمی Lamiaceae هست که دیگه بهتره استفاده نشه و از اسمای جدید استفاده کنیم از جمله خانواده های دیگه با نام جدید: Apiaceae به جای Umbliferae یا Asteraceae به جای Compositae البته در مورد املاشون مطمئن نیستم چون خیلی وقته ازشون استفاده نمیکنم 3
ارسال های توصیه شده