soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ منم میخوام طرح سوال کنم! مگه کسی جلوتو گرفته!!؟ بفرما! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ مگه کسی جلوتو گرفته!!؟ بفرما! خب باید مشخص بشه که جواب سوال قبل درست بوده یا نه! 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خب باید مشخص بشه که جواب سوال قبل درست بوده یا نه! مگه اشتباهه حمید جوونم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مگه اشتباهه حمید جوونم با فرض اینکه جواب ها درست بوده است (که بوده است) کی میدونه این چه درختیه؟ 4 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ با فرض اینکه جواب ها درست بوده است (که بوده است) :w58: 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ با فرض اینکه جواب ها درست بوده است (که بوده است) کی میدونه این چه درختیه؟ کاج مطبق 5 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ منم فکر می کنم شیرین جون درست گفته 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ کاج مطبق :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ کسی نیست جواب بده؟ شاید بهش کاج مطبق بگن ... بله ... اما یه نکته ای داره که هر کس بگه 10 امتیاز میگیره! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خب مثل اینکه کسی نمیخواد چیزی بگه! ... رده سوزنی برگان Coniferes در حال حاضر به 5 راسته تقسیم میشوند که شامل: راسته آروکاریال Araucariales راسته پودوکارپال Podocarpales راسته کاج Pinales راسته سرو Capressalles راسته سرخدار Taxales این تصویر بالا درخت آروکاریا است که به غلط کاج مطبق خوانده میشه! چون این جنس که نام علمیش هم Araucaria araucana هست و از راسته Araucariales هست پس نباید کاج خونده بشه! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اگر اطلاعاتم غلط هست بفرمایید بگید. در غیر این صورت همینی که هست! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اما سوال بعد! بفرمایید این چه درختی هست؟ (حداقل جنسش خیلی سادست) 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ خب مثل اینکه کسی نمیخواد چیزی بگه! ... رده سوزنی برگان coniferes در حال حاضر به 5 راسته تقسیم میشوند که شامل: راسته آروکاریال araucariales راسته پودوکارپال podocarpales راسته کاج pinales راسته سرو capressalles راسته سرخدار taxales این تصویر بالا درخت آروکاریا است که به غلط کاج مطبق خوانده میشه! چون این جنس که نام علمیش هم araucaria araucana هست و از راسته araucariales هست پس نباید کاج خونده بشه! حالا به غلط یا درست همه جا میگن کاج مطبق، و چون خیلی خوشگل بود حتما اصلاح شده هست! پس من برنده شدم... اصلا همینی که هست! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ بله کاج کاشفی بود! رضا جان لطف کن و یه طرح سوال اساسی کن.! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اگه اشتباه نکنم این گیاه رو قبلا دیدم! خیلی قشنگه! من یاد مشعل جنگل افتادم ... اما این اون نیست! شایدم اون این نیست! نمیدونم شبیه که هست! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ فقط شبیهه! اون نیست! بیشتر شبیه فانوسه تا مشعل!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده