Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 تیر، 2011 مگه کسی جلوتو گرفته!!؟ بفرما! خب باید مشخص بشه که جواب سوال قبل درست بوده یا نه! 2
shirin.agro 6340 ارسال شده در 8 تیر، 2011 خب باید مشخص بشه که جواب سوال قبل درست بوده یا نه! مگه اشتباهه حمید جوونم 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 9 تیر، 2011 مگه اشتباهه حمید جوونم با فرض اینکه جواب ها درست بوده است (که بوده است) کی میدونه این چه درختیه؟ 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 9 تیر، 2011 با فرض اینکه جواب ها درست بوده است (که بوده است) کی میدونه این چه درختیه؟ کاج مطبق 5
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 12 تیر، 2011 کسی نیست جواب بده؟ شاید بهش کاج مطبق بگن ... بله ... اما یه نکته ای داره که هر کس بگه 10 امتیاز میگیره! 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 تیر، 2011 خب مثل اینکه کسی نمیخواد چیزی بگه! ... رده سوزنی برگان Coniferes در حال حاضر به 5 راسته تقسیم میشوند که شامل: راسته آروکاریال Araucariales راسته پودوکارپال Podocarpales راسته کاج Pinales راسته سرو Capressalles راسته سرخدار Taxales این تصویر بالا درخت آروکاریا است که به غلط کاج مطبق خوانده میشه! چون این جنس که نام علمیش هم Araucaria araucana هست و از راسته Araucariales هست پس نباید کاج خونده بشه! 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 تیر، 2011 اگر اطلاعاتم غلط هست بفرمایید بگید. در غیر این صورت همینی که هست! :icon_pf (34):
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 تیر، 2011 اما سوال بعد! بفرمایید این چه درختی هست؟ (حداقل جنسش خیلی سادست) 1
phyto 1264 ارسال شده در 14 تیر، 2011 خب مثل اینکه کسی نمیخواد چیزی بگه! ... رده سوزنی برگان coniferes در حال حاضر به 5 راسته تقسیم میشوند که شامل: راسته آروکاریال araucariales راسته پودوکارپال podocarpales راسته کاج pinales راسته سرو capressalles راسته سرخدار taxales این تصویر بالا درخت آروکاریا است که به غلط کاج مطبق خوانده میشه! چون این جنس که نام علمیش هم araucaria araucana هست و از راسته araucariales هست پس نباید کاج خونده بشه! حالا به غلط یا درست همه جا میگن کاج مطبق، و چون خیلی خوشگل بود حتما اصلاح شده هست! پس من برنده شدم... اصلا همینی که هست! 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 تیر، 2011 بله کاج کاشفی بود! رضا جان لطف کن و یه طرح سوال اساسی کن.! 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 18 تیر، 2011 اگه اشتباه نکنم این گیاه رو قبلا دیدم! خیلی قشنگه! من یاد مشعل جنگل افتادم ... اما این اون نیست! شایدم اون این نیست! نمیدونم شبیه که هست! 2
ارسال های توصیه شده