lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ احتمال زیاد رزماری باید باشه درسته شیرین جونمممممممم بومادران این شکلی نیست حالا من هیچی نمی گم تو....:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ احتمال زیاد رزماری باید باشه درسته شیرین جونمممممممم بومادران این شکلی نیست حالا من هیچی نمی گم تو....:banel_smiley_4: آره راس میگی رزماریم اینجوریه ولی گلش اینجوری نیست هس؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ گیاه دارویی زوفا با نام علمی Hyssopus officinalis 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ ها؟به چه درد میخوره؟ با بومادران و رزماری چه نسبتی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ ها؟به چه درد میخوره؟با بومادران و رزماری چه نسبتی داره؟ چی چه نسبتی داره حالا من یه چیزی گفتم بذار بیایند جواب بدند بعد معلوم میشه نسبتشون چیه 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ چی چه نسبتی دارهحالا من یه چیزی گفتم بذار بیایند جواب بدند بعد معلوم میشه نسبتشون چیه اگه نسبت نداره پس چرا من گفتم بومدران لاچین گف رزماری!:w13: 3 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اسم این گیاه چی هست؟؟؟؟؟ رزماری 3 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ اگه نسبت نداره پس چرا من گفتم بومدران لاچین گف رزماری!:w13: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ یه کم صبر داشنه باشین بچه های دیگه هم نظر بدن:w16: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ یه کم صبر داشنه باشین بچه های دیگه هم نظر بدن:w16: نداریم!:w14: 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ نداریم!:w14: حلا چی ندارین؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ حلا چی ندارین؟؟؟؟ صبر دیگه!:Laie_28: 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ صبر دیگه!:Laie_28: قربونت برمممم یه خورده دیگه صبر کنید تا بچه های دیگه هم جواب بدن 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اسم این گیاه چی هست؟؟؟؟؟ شیرین جان ذوق ملت رو کور نکن! برنده رو اعلام کن تا تنور داغه بچه ها سوال بعدی رو بگن ... باید رزماری باشه و لا غیر! 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ شیرین جان ذوق ملت رو کور نکن! برنده رو اعلام کن تا تنور داغه بچه ها سوال بعدی رو بگن ... باید رزماری باشه و لا غیر! چشم حمید جووونم برنده لاچین جون هستش لطفا بفرمایید سوال بعدی.... 2 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ چشم حمید جووونم برنده لاچین جون هستش لطفا بفرمایید سوال بعدی.... اسم این گیاه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن ممنون شیرین جونمممممممممم 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اسم این گیاه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن ممنون شیرین جونمممممممممم خواهش می کنم عزیزم اسم گیاه گیاه هفت بند هست 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ منم میخوام طرح سوال کنم! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده