Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی من الان برنده شدم ؟ خوب چیکار کنم ؟ خب طبق معمول عکس بعدی با شماست! گرچه قرار بود نسترن خانم موضوع تاپیک رو عوض کنه یا یه تاپیک دیگه بزنه ... فقط قربون دستت یه عکسی بزار کمی کوچیک تر تا این سیستم نفتی ما هم بتونه لودش کنه! 3 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ این گیاه پیازی چیه ؟ این گیاه نسرین هست خودم برنده شدم :icon_pf (44): دعا کنم بقیه هم بیان 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ این گیاه پیازی چیه ؟ گل نسرین نیست 4 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ معما چو حل گشت اسان شود .... اگه میدونستم اینهمه مشتاق هستن زودتر میومدم جوابو میگفتم ... یا نه لابد دست به دعام بد نبوده بزنم به تخته در هر صورت تشکرات فراوون برا مشارکت دوستان حالا که اینطور مشتاقانه از رو دستم نگاه کردین گفتین منم برا جایزه اولین نفر رو برنده اعلام میکنم شیرین جان بفرمایید سوال بعدی رو طرح کنین 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ جدی من سوال طرح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل اینکه همزمان جواب دادیم چون موقعی که من جوابو ارسال زدم جواب شما رو ندیدم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ گرچه قرار بود نسترن خانم موضوع تاپیک رو عوض کنه یا یه تاپیک دیگه بزنه ... شما درست میفرمایین قرار بود یه تایپیک دیگه بزنم شرمنده سرم خیلی شلوغ بود حالا میزنم آدرسشو هم میذارم همین جا :w139: 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ این هم از تایپیک تشریف بیارین خوشحال میشیم:w139:: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=460831#post460831 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ این گیاه پیازی چیه ؟ گرچه اسمش قبلا گفته شده اما دیدم اگه اسم علمی و یه سری توضیحات بهش اضافه بشه خالی از لطف نیست Clivia miniata از خانواده Amarylidaceae این گیاه بومی جنوب آفریقاست این گیاه تا ارتفاع 45 سانتی متری در سایه درختان و بوته ها رشد میکند.گلهای این جنس(clivia) به رنگهای قرمز نارنجی و زرد میباشد که یک عطر ضعیف و لی شیرین دارند. 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ جدی من سوال طرح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثل اینکه همزمان جواب دادیم چون موقعی که من جوابو ارسال زدم جواب شما رو ندیدم:ws28: پس سوالتون چی شد؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ پس سوالتون چی شد؟؟؟ رفته گل بچینه و بیاد سوال بر اساس چیدنش طرح کنه! 5 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ گرچه اسمش قبلا گفته شده اما دیدم اگه اسم علمی و یه سری توضیحات بهش اضافه بشه خالی از لطف نیستclivia miniata از خانواده amarylidaceae این گیاه بومی جنوب آفریقاست این گیاه تا ارتفاع 45 سانتی متری در سایه درختان و بوته ها رشد میکند.گلهای این جنس(clivia) به رنگهای قرمز نارنجی و زرد میباشد که یک عطر ضعیف و لی شیرین دارند. اسم فارسی این گل چیه ؟ من به اسم خورشیدی می شناسمش ... 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ اسم فارسی این گل چیه ؟ من به اسم خورشیدی می شناسمش ... آره درسته اسمش گل خورشیدی هست:w139: 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ پس سوالتون چی شد؟؟؟ :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ شبیه بومادرانه! البته من گیاه شناسیم کلا خوب نیست:Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ شبیه بومادرانه!البته من گیاه شناسیم کلا خوب نیست:Laie_28: :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اسم این گیاه چی هست؟؟؟؟؟ شبیه به 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ شبیه به فک کنم گیاه شناسیم از شما بهتره! :w42: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده