نسترن 2411 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 این یه نوع دیگه از همین گیاهه...شاید برای بچه ها آشناتر باشه ... البته این عکسی که گذاشتین از همین خانواده هست ولیئ اسمش چیز دیگه ای هست اسم این گیاه بزگ بیدی لش بنفش (Tradescantinia) هست ولی اون عکسی که من گذاشتم اسمش چیز دیگه ای هست 4
sushianess 714 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2011 دوستان خسته نباشید!تنها تاپیکی که داغ مونده همین تاپیکه! فقط گلرخ جان منی که نتم سرعتش پایینه! وقتی همچین عکسی میزاری! با سایز یا حجم بالا! تا بخواد لود بشه! من کلافه میشم! ... اقا مدیر شما امر بفرمایید ...سایز رو کوچیک کردم...:wubpink: 2
sushianess 714 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2011 البته این عکسی که گذاشتین از همین خانواده هست ولیئ اسمش چیز دیگه ای هستاسم این گیاه بزگ بیدی لش بنفش (Tradescantinia) هست ولی اون عکسی که من گذاشتم اسمش چیز دیگه ای هست میدونم نسترن جان ..فقط محض نزدیک شدن بچه ها به اسم گیاه مورد نظر گذاشتمش.. البته اسم دو تاشون توی فارسی یه چیزه! لطف می کنی این پستت رو ویرایش کنی؟ سایز عکس رو کوچیک کردم ...ولی این پستت با نقل قول ویرایش نشده قبلیه.. 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 اقا مدیر شما امر بفرمایید ...سایز رو کوچیک کردم...:wubpink: کوچیک شمام ... 3
نسترن 2411 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 لطف می کنی این پستت رو ویرایش کنی؟ سایز عکس رو کوچیک کردم ...ولی این پستت با نقل قول ویرایش نشده قبلیه..[/quote به روی چشم:w410:
نسترن 2411 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 فکر کنم کسی نتونست اسم این دختر خوشگله رو حدس بزنه اگه تا دو روز دیگه خبری نشد خودم میگما
نسترن 2411 ارسال شده در 10 فروردین، 2011 باشه دیگه فک کنم باید خودم اسمشو بگم : Rhoeo spathacea "موسی در گهواره" هم بهش میگن
نسترن 2411 ارسال شده در 10 فروردین، 2011 و حالا سوال این هفته آماده باشین که میخوام یه خانم خوشگله از خانواده Ranunculaceae بهتون نشون بده چون یه کم سخت بود اسم خانواده اش رو اول گفتم واین هم از عکسش:
sushianess 714 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2011 کلماتیس.... فکر کنم اینجا همش باید من و نسترن سوالای همدیگه رو جواب بدیم...اخه موسی در گهواره چه سختی داشت که هیچ کی جواب نداد ...پاک دارم نا امید میشم از این تالار... 3
soil eng 17164 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 کلماتیس.... فکر کنم اینجا همش باید من و نسترن سوالای همدیگه رو جواب بدیم...اخه موسی در گهواره چه سختی داشت که هیچ کی جواب نداد ...پاک دارم نا امید میشم از این تالار... بزار امتحانا تموم شه...منم میام ابته فقط سوال طرح میکنماا جواب با شما:دی 3
نسترن 2411 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 کلماتیس.... کاملا درسته حالا منتظر سوال بعدی هستیم:w14::w139: 3
نسترن 2411 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 بزار امتحانا تموم شه...منم میام ابته فقط سوال طرح میکنماا جواب با شما:دی ما منتظریم:icon_pf (95): 4
نسترن 2411 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 باید یه فکر اساسی کرد! خوب بفرمائید فکر اساسی رو بکنید دیگه:Ghelyon: 3
ارسال های توصیه شده