sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ جزو پیچک هاست .تو لاهیجان کشت میشه . یه تیره گیاهی به اسم خودش داره 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من خیلی مشتاقم بدونم این چه گیاهیه؟؟؟ زود تند سریع بگید! 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آریستولوشیا نیست؟ البته عکسا برام باز نمیشه ..یکیشون رو دیدم ها آفرین درست گفتی باریکلا:icon_pf (44): Aristolochia از خانواده Aristolochiaceae گیاه زر آوند پیپ مرد هلندی هم از اسمای دیگرش هست منتظر سوال بعدی هستیم 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ چه جالب!این اسماش رو نمیدونستم ...مرسی که گفتی..:wubpink: بفرمایید این چه گلیه؟:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یه کم سخته از خانواده verbenaceae هست؟ 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بفرمایید این چه گلیه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اجازه هست تقلب کنیم؟!! 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ فک کنم باید یه عکس دیگه بذارین اسمش پایینش هست: Peperomia از خانواده Piperaceae 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ فک کنم باید یه عکس دیگه بذارین اسمش پایینش هست:Peperomia از خانواده Piperaceae زیر عکس فقط تاریخ گرفته شدن عکس هست!! اگر هم اسمش بود باز هم از نظر من مشکلی نداشت . نسترن جان شما دست گفتید .پپرومیا است .می تونید سوال بعد رو بپرسید :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ حالا بگید این خوشگل خانمه کیه خیلی نازه نه؟ 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ما این گل را بسیار دوست میداریم....:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ما این گل را بسیار دوست میداریم....:wubpink: منم خیلی دوسش دارم خیلی نازه 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اگه اشتباه نکنم باید از تیره cammelinaceae باشه اره ؟ 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ یعنی واقعا هیچ کی نمیدونه این گل چیه؟؟از هر ده نفر یک این گل رو تو خونه داره!! یه عکس دیگه بزارم ازش؟ 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ اگه اشتباه نکنم باید از تیره cammelinaceae باشه اره ؟ آره درسته از همین خانواده هست 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ یه عکس دیگه بزارم ازش؟ اگه عسک خوشگل تری داری بذار مشتاقیم ببینیم 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ این یه نوع دیگه از همین گیاهه...شاید برای بچه ها آشناتر باشه ... 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ دوستان خسته نباشید! تنها تاپیکی که داغ مونده همین تاپیکه! فقط گلرخ جان منی که نتم سرعتش پایینه! وقتی همچین عکسی میزاری! با سایز یا حجم بالا! تا بخواد لود بشه! من کلافه میشم! ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده