sushianess 714 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2010 جزو پیچک هاست .تو لاهیجان کشت میشه . یه تیره گیاهی به اسم خودش داره 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 من خیلی مشتاقم بدونم این چه گیاهیه؟؟؟ زود تند سریع بگید! 3
نسترن 2411 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 آریستولوشیا نیست؟ البته عکسا برام باز نمیشه ..یکیشون رو دیدم ها آفرین درست گفتی باریکلا:icon_pf (44): Aristolochia از خانواده Aristolochiaceae گیاه زر آوند پیپ مرد هلندی هم از اسمای دیگرش هست منتظر سوال بعدی هستیم 2
sushianess 714 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 چه جالب!این اسماش رو نمیدونستم ...مرسی که گفتی..:wubpink: بفرمایید این چه گلیه؟:flowerysmile: 2
phyto 1264 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 بفرمایید این چه گلیه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اجازه هست تقلب کنیم؟!! 4
نسترن 2411 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 فک کنم باید یه عکس دیگه بذارین اسمش پایینش هست: Peperomia از خانواده Piperaceae 2
sushianess 714 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 فک کنم باید یه عکس دیگه بذارین اسمش پایینش هست:Peperomia از خانواده Piperaceae زیر عکس فقط تاریخ گرفته شدن عکس هست!! اگر هم اسمش بود باز هم از نظر من مشکلی نداشت . نسترن جان شما دست گفتید .پپرومیا است .می تونید سوال بعد رو بپرسید :flowerysmile: 2
نسترن 2411 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 ما این گل را بسیار دوست میداریم....:wubpink: منم خیلی دوسش دارم خیلی نازه 2
sushianess 714 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2011 اگه اشتباه نکنم باید از تیره cammelinaceae باشه اره ؟ 2
sushianess 714 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 یعنی واقعا هیچ کی نمیدونه این گل چیه؟؟از هر ده نفر یک این گل رو تو خونه داره!! یه عکس دیگه بزارم ازش؟ 2
نسترن 2411 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 اگه اشتباه نکنم باید از تیره cammelinaceae باشه اره ؟ آره درسته از همین خانواده هست 2
نسترن 2411 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 یه عکس دیگه بزارم ازش؟ اگه عسک خوشگل تری داری بذار مشتاقیم ببینیم 3
sushianess 714 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2011 این یه نوع دیگه از همین گیاهه...شاید برای بچه ها آشناتر باشه ... 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 دوستان خسته نباشید! تنها تاپیکی که داغ مونده همین تاپیکه! فقط گلرخ جان منی که نتم سرعتش پایینه! وقتی همچین عکسی میزاری! با سایز یا حجم بالا! تا بخواد لود بشه! من کلافه میشم! ... 3
ارسال های توصیه شده