هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 4 دی، 2010 جدیدا به این نتیجه رسیدم حرف زدن در مورد اوضاع جاری (ورزشی ، فرهنگی ، هنری ، اجتماعی، تاریخی ، اقتصادی ، .......) یه جورایی شبیه خود زنیه یا یه چیز دیگه بش میگنا .؟؟ ماز خیسم (متضاد سادیسم ) خود زنی فقط این نیست که ادم به سر صورت و سینه ش سیلی بزنه یا با زنجیر و قمه بیفته به جون خودش..... نه همین که فکر و روان ادم درگیره یه مشت افکار و اخبار ازار دهنده بشه همین یعنی خود زنی روحی ..... چه لازم کرده گلو خودت رو جر بدی مخت رو درگیر که یه مشت حرفای صد من یه غاز بشنوی ....والله ب خدا اخر عاقبت خوشی هم نداره نهایتش یا دیونه میشی یا دیونت میکنند البته شما زیاد این حرفا رو باور نکنید اینا رو گفتم که بگم هی من می خوام درست شم اما نمیشه ....مگه میشه ادم سیب زمینی باشه!! 11
hodaa 5488 ارسال شده در 4 دی، 2010 جدیدا به این نتیجه رسیدم حرف زدن در مورد اوضاع جاری (ورزشی ، فرهنگی ، هنری ، اجتماعی، تاریخی ، اقتصادی ، .......) یه جورایی شبیه خود زنیه یا یه چیز دیگه بش میگنا .؟؟ ماز خیسم (متضاد سادیسم )خود زنی فقط این نیست که ادم به سر صورت و سینه ش سیلی بزنه یا با زنجیر و قمه بیفته به جون خودش..... نه همین که فکر و روان ادم درگیره یه مشت افکار و اخبار ازار دهنده بشه همین یعنی خود زنی روحی ..... چه لازم کرده گلو خودت رو جر بدی مخت رو درگیر که یه مشت حرفای صد من یه غاز بشنوی ....والله ب خدا اخر عاقبت خوشی هم نداره نهایتش یا دیونه میشی یا دیونت میکنند البته شما زیاد این حرفا رو باور نکنید اینا رو گفتم که بگم هی من می خوام درست شم اما نمیشه ....مگه میشه ادم سیب زمینی باشه!! تشکر ندارم جاش گل میفرستم :icon_gol:
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 دی، 2010 جدیدا به این نتیجه رسیدم حرف زدن در مورد اوضاع جاری (ورزشی ، فرهنگی ، هنری ، اجتماعی، تاریخی ، اقتصادی ، .......) یه جورایی شبیه خود زنیه یا یه چیز دیگه بش میگنا .؟؟ ماز خیسم (متضاد سادیسم )خود زنی فقط این نیست که ادم به سر صورت و سینه ش سیلی بزنه یا با زنجیر و قمه بیفته به جون خودش..... نه همین که فکر و روان ادم درگیره یه مشت افکار و اخبار ازار دهنده بشه همین یعنی خود زنی روحی ..... چه لازم کرده گلو خودت رو جر بدی مخت رو درگیر که یه مشت حرفای صد من یه غاز بشنوی ....والله ب خدا اخر عاقبت خوشی هم نداره نهایتش یا دیونه میشی یا دیونت میکنند البته شما زیاد این حرفا رو باور نکنید اینا رو گفتم که بگم هی من می خوام درست شم اما نمیشه ....مگه میشه ادم سیب زمینی باشه!! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر میخیزند دست رو دست گذاشتن هم فایده ای نداره بالاخره از یه جایی باید شروع بشه تا درست بشه و حل مشکل بشه 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 6 دی، 2010 من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزدمن اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر میخیزند دست رو دست گذاشتن هم فایده ای نداره بالاخره از یه جایی باید شروع بشه تا درست بشه و حل مشکل بشه اونایی که این حرفا رو میزدن یا اون دنیان یا کنج زندون به قول دکتر شریعتی " رو زگار غریبی ست نازنین " یه جای دیگه هم گفته " ادم از برج میلاد سقوط کنه اما احساساتی نشه جوگیر نشه " خدا بیامرزش خیلی اینده نگر بودها 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 دی، 2010 اونایی که این حرفا رو میزدن یا اون دنیان یا کنج زندون به قول دکتر شریعتی " رو زگار غریبی ست نازنین " یه جای دیگه هم گفته " ادم از برج میلاد سقوط کنه اما احساساتی نشه جوگیر نشه " خدا بیامرزش خیلی اینده نگر بودها نچ قبول ندارم اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم صد سال دیگه همه چیز مملکت بر باد میره و به گند کشیده میشه بالاخره همین فکر تو رو هم 2 نسل بعد ما هم میکنن و بعد میگن چه بی عرضه و تن پرور بودن پدران ما 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 6 دی، 2010 نچ قبول ندارماگه اینجوری بخوایم فکر کنیم صد سال دیگه همه چیز مملکت بر باد میره و به گند کشیده میشه بالاخره همین فکر تو رو هم 2 نسل بعد ما هم میکنن و بعد میگن چه بی عرضه و تن پرور بودن پدران ما چرا اینقد گنده ش میکنی مگه حالا کسی چیزی گفته من که اخرش به همین نتیجه رسیدم که نمیشه دید و دست رو دست گذاشت 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 دی، 2010 چرا اینقد گندش میکنی مگه حالا کسی چیزی گفته من که اخرش به همین نتیجه رسیدم که نمیشه دید و دست رو دست گذاشت خب من در مورد وسطاش گفتم نه آخراش 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 6 دی، 2010 تشكرا اومده همینه دیگه یه حقیو از ادم میگیرن بعد که برش میگردون ادم فک میکنه بش لطف کردن خوب باید بر میگردوندن دیگه .. تازه ادمین باید بیاد معزت خواهیم کنه (چه پرو تشریف دارم من ) 2
VINA 31339 ارسال شده در 6 دی، 2010 همینه دیگه یه حقیو از ادم میگیرن بعد که برش میگردون ادم فک میکنه بش لطف کردن خوب باید بر میگردوندن دیگه .. تازه ادمین باید بیاد معزت خواهیم کنه (چه پرو تشریف دارم من ) بايد خود زني كنه
ارسال های توصیه شده