رفتن به مطلب

خودز نی

ارسال های توصیه شده

جدیدا به این نتیجه رسیدم حرف زدن در مورد اوضاع جاری (ورزشی ، فرهنگی ، هنری ، اجتماعی، تاریخی ، اقتصادی ، .......) یه جورایی شبیه خود زنیه یا یه چیز دیگه بش میگنا .؟؟ ماز خیسم (متضاد سادیسم )

خود زنی فقط این نیست که ادم به سر صورت و سینه ش سیلی بزنه

یا با زنجیر و قمه بیفته به جون خودش..... نه همین که فکر و روان ادم درگیره یه مشت افکار و اخبار ازار دهنده بشه همین یعنی خود زنی روحی ..... چه لازم کرده گلو خودت رو جر بدی مخت رو درگیر که یه مشت حرفای صد من یه غاز بشنوی ....والله ب خدا

اخر عاقبت خوشی هم نداره نهایتش یا دیونه میشی یا دیونت میکنند

البته شما زیاد این حرفا رو باور نکنید اینا رو گفتم که بگم هی من می خوام درست شم اما نمیشه ....مگه میشه ادم سیب زمینی باشه!!

• Like 11
لینک به دیدگاه
جدیدا به این نتیجه رسیدم حرف زدن در مورد اوضاع جاری (ورزشی ، فرهنگی ، هنری ، اجتماعی، تاریخی ، اقتصادی ، .......) یه جورایی شبیه خود زنیه یا یه چیز دیگه بش میگنا .؟؟ ماز خیسم (متضاد سادیسم )

یا با زنجیر و قمه بیفته به جون خودش..... نه همین که فکر و روان ادم درگیره یه مشت افکار و اخبار ازار دهنده بشه همین یعنی خود زنی روحی ..... چه لازم کرده گلو خودت رو جر بدی مخت رو درگیر که یه مشت حرفای صد من یه غاز بشنوی ....والله ب خدا

البته شما زیاد این حرفا رو باور نکنید اینا رو گفتم که بگم هی من می خوام درست شم اما نمیشه ....مگه میشه ادم سیب زمینی باشه!!

تشکر ندارم جاش گل میفرستم :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد:w58:

من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر میخیزند:banel_smiley_4:

دست رو دست گذاشتن هم فایده ای نداره بالاخره از یه جایی باید شروع بشه تا درست بشه و حل مشکل بشه:ws31:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد:w58:

من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر میخیزند:banel_smiley_4:

دست رو دست گذاشتن هم فایده ای نداره بالاخره از یه جایی باید شروع بشه تا درست بشه و حل مشکل بشه:ws31:

اونایی که این حرفا رو میزدن یا اون دنیان یا کنج زندون

به قول دکتر شریعتی " رو زگار غریبی ست نازنین "

یه جای دیگه هم گفته " ادم از برج میلاد سقوط کنه اما احساساتی نشه جوگیر نشه " خدا بیامرزش خیلی اینده نگر بودها

• Like 2
لینک به دیدگاه
اونایی که این حرفا رو میزدن یا اون دنیان یا کنج زندون

به قول دکتر شریعتی " رو زگار غریبی ست نازنین "

یه جای دیگه هم گفته " ادم از برج میلاد سقوط کنه اما احساساتی نشه جوگیر نشه " خدا بیامرزش خیلی اینده نگر بودها

نچ قبول ندارم

اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم صد سال دیگه همه چیز مملکت بر باد میره و به گند کشیده میشه

بالاخره همین فکر تو رو هم 2 نسل بعد ما هم میکنن و بعد میگن چه بی عرضه و تن پرور بودن پدران ما:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نچ قبول ندارم

اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم صد سال دیگه همه چیز مملکت بر باد میره و به گند کشیده میشه

بالاخره همین فکر تو رو هم 2 نسل بعد ما هم میکنن و بعد میگن چه بی عرضه و تن پرور بودن پدران ما:hanghead:

چرا اینقد گنده ش میکنی مگه حالا کسی چیزی گفته

من که اخرش به همین نتیجه رسیدم که نمیشه دید و دست رو دست گذاشت

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا اینقد گندش میکنی مگه حالا کسی چیزی گفته

من که اخرش به همین نتیجه رسیدم که نمیشه دید و دست رو دست گذاشت

:banel_smiley_4:

خب من در مورد وسطاش گفتم نه آخراش:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تشكرا اومده

همینه دیگه یه حقیو از ادم میگیرن بعد که برش میگردون ادم فک میکنه بش لطف کردن

خوب باید بر میگردوندن دیگه ..:ws3:

تازه ادمین باید بیاد معزت خواهیم کنه (چه پرو تشریف دارم من )

• Like 2
لینک به دیدگاه
همینه دیگه یه حقیو از ادم میگیرن بعد که برش میگردون ادم فک میکنه بش لطف کردن

خوب باید بر میگردوندن دیگه ..:ws3:

تازه ادمین باید بیاد معزت خواهیم کنه (چه پرو تشریف دارم من )

بايد خود زني كنه:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...