ساز دهني 422 ارسال شده در 5 دی، 2010 عكسات عالي هستن ولي تنوع ندارن ، به نظر من در انتخاب سوژه يه خورده بي سليقگي به خرج دادي ، موضوعات اجتماعي هميشه جزو سوژه هاي مهيج و متنوع و خبري و تاثير گذار در صنعت و هنر عكاسي بوده ، به نوبه خودم تشكر ميكنم و حقيقتاً لذت بردم 3
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 5 دی، 2010 قشنگ بودند فقط من بعضیاشو نفهمیدم یعنی چی....یه عبارت توضیحی مینوشتی کنار هر کدومش خوب بود مرسي باشه هر وقت حس و حالش رو داشتم راجع به هر كدوم يه توضيح مختصر مينويسم ! عكسات عالي هستن ولي تنوع ندارن ، به نظر من در انتخاب سوژه يه خورده بي سليقگي به خرج دادي ، موضوعات اجتماعي هميشه جزو سوژه هاي مهيج و متنوع و خبري و تاثير گذار در صنعت و هنر عكاسي بوده ، به نوبه خودم تشكر ميكنم و حقيقتاً لذت بردم ممنون از نظرت امير جان ، درسته ولي يكم سخته ... سوژه هاي خوب ميديدم تا ميومدم دست به كار بشم ميپريد !! :icon_pf (34): دوستان ببخشيد تشكرهام تموم شده 4
sih092 1978 ارسال شده در 5 دی، 2010 مرسی افسانه جان خیلی عکس های زیبایی بود بازهم از این گالری ها بزار 4
amirhossein65 386 ارسال شده در 5 دی، 2010 دروووود بر افسانه خانم گللل!! تاپیک جدید مبارک!! عکسها خیلی خوب بودن مخصوصا بخاطر اینکه منو بردت به خاطرات کودکیم! من بچه گیامو تو همین محله ها گذروندم!! یادش بخیر!!!:ws41: 3
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 6 دی، 2010 مرسی افسانه جان خیلی عکس های زیبایی بود بازهم از این گالری ها بزار مرسي چشم عكس زياده به مرور ميزارم دروووود بر افسانه خانم گللل!! تاپیک جدید مبارک!! عکسها خیلی خوب بودن مخصوصا بخاطر اینکه منو بردت به خاطرات کودکیم! من بچه گیامو تو همین محله ها گذروندم!! یادش بخیر!!!:ws41: دروددددد بر جناب اميرحسين خان ممنون نظر لطفته :wubpink: آخي نازي اون عكس بچگيت با پاپيونت اومد جلو چشمام، اون تيپي ميرفتي تو كوچه پس كوچه ها بازي ؟ فوق العاده زیبا بود. مخصوصا این عکس: مرسيييي فرناز گلييي :icon_gol: با كيفيتش رو برات ميفرستم عزيزوم آره عزیزم خیلی عالی بود.دستت خوش! ممنون عزيزم 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 6 دی، 2010 افسانه جونم خیلی خیلی زیبا بودن مخصوصا اینکه همشون بارونی بودن و من عاشق بارونم واینکه زیر بارون خیس بشم ممنونم خانوم هنرمند 2
mohsen-gh 405 ارسال شده در 6 دی، 2010 ممنون افسانه خانم.... عکسای خیلی زیبایی بود.... موضوعات جالبی هم انتخاب کرده بودین.... موفق باشین... 1
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 7 دی، 2010 افسانه جون عكسات واقعاً قشنگن آفي بر تو مرسي سپنييييي افسانه جونم خیلی خیلی زیبا بودنمخصوصا اینکه همشون بارونی بودن و من عاشق بارونم واینکه زیر بارون خیس بشم ممنونم خانوم هنرمند ممنون يوحي جونم خب اون چترتو بذار كنار پس ! ممنون افسانه خانم....عکسای خیلی زیبایی بود.... موضوعات جالبی هم انتخاب کرده بودین.... موفق باشین... ممنونم شما هم موفق باشيد
تینا 15116 ارسال شده در 9 دی، 2010 مرسی عزیزم یه جورایی یاد عکسای قدیمی انداختم منظورم حال و هواش بود 1
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 9 دی، 2010 مرسی عزیزم یه جورایی یاد عکسای قدیمی انداختم منظورم حال و هواش بود :icon_gol: آره هميشه بافت هاي قديمي شهر همچين حال و هوايي دارن 1
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2011 عکسا همشون پریده دوباره آپ کن هیییییی روزگاررررررر باشه سر فرصت آپ میکنم ...مرسی که گفتید :wubpink: 1
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 12 مرداد، 2011 هیییییی روزگاررررررر باشه سر فرصت آپ میکنم ...مرسی که گفتید :wubpink: افسانه جان ما منتظريم :dancegirl2: 2
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2011 افسانه جان ما منتظريم :dancegirl2: چشم تا شب درستشون میکنم :shad: 2
ارسال های توصیه شده