ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ عكسات عالي هستن ولي تنوع ندارن ، به نظر من در انتخاب سوژه يه خورده بي سليقگي به خرج دادي ، موضوعات اجتماعي هميشه جزو سوژه هاي مهيج و متنوع و خبري و تاثير گذار در صنعت و هنر عكاسي بوده ، به نوبه خودم تشكر ميكنم و حقيقتاً لذت بردم 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ قشنگ بودند فقط من بعضیاشو نفهمیدم یعنی چی....یه عبارت توضیحی مینوشتی کنار هر کدومش خوب بود مرسي باشه هر وقت حس و حالش رو داشتم راجع به هر كدوم يه توضيح مختصر مينويسم ! عكسات عالي هستن ولي تنوع ندارن ، به نظر من در انتخاب سوژه يه خورده بي سليقگي به خرج دادي ، موضوعات اجتماعي هميشه جزو سوژه هاي مهيج و متنوع و خبري و تاثير گذار در صنعت و هنر عكاسي بوده ، به نوبه خودم تشكر ميكنم و حقيقتاً لذت بردم ممنون از نظرت امير جان ، درسته ولي يكم سخته ... سوژه هاي خوب ميديدم تا ميومدم دست به كار بشم ميپريد !! :icon_pf (34): دوستان ببخشيد تشكرهام تموم شده 4 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ شكار لحظه ها واسه همين وقتاس عزيزم 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ مرسی افسانه جان خیلی عکس های زیبایی بود بازهم از این گالری ها بزار 4 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ دروووود بر افسانه خانم گللل!! تاپیک جدید مبارک!! عکسها خیلی خوب بودن مخصوصا بخاطر اینکه منو بردت به خاطرات کودکیم! من بچه گیامو تو همین محله ها گذروندم!! یادش بخیر!!!:ws41: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ فوق العاده زیبا بود. مخصوصا این عکس: 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ آره عزیزم خیلی عالی بود. دستت خوش! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ مرسی افسانه جان خیلی عکس های زیبایی بود بازهم از این گالری ها بزار مرسي چشم عكس زياده به مرور ميزارم دروووود بر افسانه خانم گللل!! تاپیک جدید مبارک!! عکسها خیلی خوب بودن مخصوصا بخاطر اینکه منو بردت به خاطرات کودکیم! من بچه گیامو تو همین محله ها گذروندم!! یادش بخیر!!!:ws41: دروددددد بر جناب اميرحسين خان ممنون نظر لطفته :wubpink: آخي نازي اون عكس بچگيت با پاپيونت اومد جلو چشمام، اون تيپي ميرفتي تو كوچه پس كوچه ها بازي ؟ فوق العاده زیبا بود. مخصوصا این عکس: مرسيييي فرناز گلييي :icon_gol: با كيفيتش رو برات ميفرستم عزيزوم آره عزیزم خیلی عالی بود.دستت خوش! ممنون عزيزم 3 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ افسانه جون عكسات واقعاً قشنگن آفي بر تو 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ افسانه جونم خیلی خیلی زیبا بودن مخصوصا اینکه همشون بارونی بودن و من عاشق بارونم واینکه زیر بارون خیس بشم ممنونم خانوم هنرمند 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ ممنون افسانه خانم.... عکسای خیلی زیبایی بود.... موضوعات جالبی هم انتخاب کرده بودین.... موفق باشین... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ افسانه جون عكسات واقعاً قشنگن آفي بر تو مرسي سپنييييي افسانه جونم خیلی خیلی زیبا بودنمخصوصا اینکه همشون بارونی بودن و من عاشق بارونم واینکه زیر بارون خیس بشم ممنونم خانوم هنرمند ممنون يوحي جونم خب اون چترتو بذار كنار پس ! ممنون افسانه خانم....عکسای خیلی زیبایی بود.... موضوعات جالبی هم انتخاب کرده بودین.... موفق باشین... ممنونم شما هم موفق باشيد لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ مرسی عزیزم یه جورایی یاد عکسای قدیمی انداختم منظورم حال و هواش بود 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ مرسی عزیزم یه جورایی یاد عکسای قدیمی انداختم منظورم حال و هواش بود :icon_gol: آره هميشه بافت هاي قديمي شهر همچين حال و هوايي دارن 1 لینک به دیدگاه
Soheil_S 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسا همشون پریده دوباره آپ کن 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسا همشون پریده دوباره آپ کن هیییییی روزگاررررررر باشه سر فرصت آپ میکنم ...مرسی که گفتید :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیییییی روزگاررررررر باشه سر فرصت آپ میکنم ...مرسی که گفتید :wubpink: افسانه جان ما منتظريم :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ افسانه جان ما منتظريم :dancegirl2: چشم تا شب درستشون میکنم :shad: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده