just work 12354 ارسال شده در 4 دی، 2010 کسب درجه ی دکترای تخصصی مهندسی مکانیک من از دانشگاه بین الملل واشینگتن مبارک باد ... 8
just work 12354 مالک ارسال شده در 4 دی، 2010 واقیع دیگه کجاش مبهمه ؟ بگین توضیح بدم ... کسی مدرک میخواد بگه من اونجا اشنا دارم یکم زیر میزی لازمه و حله ... 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 4 دی، 2010 واقیع دیگه کجاش مبهمه ؟ بگین توضیح بدم ... کسی مدرک میخواد بگه من اونجا اشنا دارم یکم زیر میزی لازمه و حله ... :mrsbeasley: 2
just work 12354 مالک ارسال شده در 4 دی، 2010 :mrsbeasley: خوب برای شما چون مهمون هستید و خیلی مودب پشت میز نشستین و مثل بعضیا سر صدا نمیکنین مجانی حساب میشه خوب مدرک چی میخواین ؟ در چه سطحی ؟ لیسانس فوق لیسانس دکتری چه دانشگاهی باشه ؟ اسم خارجیش رو بدین اسم و فامیلتونو بفرستین 1
S.F 24932 ارسال شده در 4 دی، 2010 فوق دانشمند . ( نامبر وان ) در رشته های ستارشناسی. زیمن شناسی. هواشناسی..آن شناسی. این شناسی.و... راستی مهرش برجسته باشه ها . به همراه یه گرین مارت و 500000 دلار هم پول نقد باشه . و هزاران جایزه نقدی و غیر نقدی دیگر .. 2
میلاد 24047 ارسال شده در 4 دی، 2010 فوق دانشمند . ( نامبر وان ) در رشته های ستارشناسی. زیمن شناسی. هواشناسی..آن شناسی. این شناسی.و... راستی مهرش برجسته باشه ها . به همراه یه گرین مارت و 500000 دلار هم پول نقد باشه . و هزاران جایزه نقدی و غیر نقدی دیگر .. فقط همین؟ چقدر قانع 2
marjan17 4150 ارسال شده در 4 دی، 2010 واقیع دیگه کجاش مبهمه ؟ بگین توضیح بدم ... کسی مدرک میخواد بگه من اونجا اشنا دارم یکم زیر میزی لازمه و حله ... اخ جوووووووووون از کنکور دادن راحتم کنید خووووووو واسه منم دندون پزشکی هل دانشگاهی باشه خوووفه 1
just work 12354 مالک ارسال شده در 4 دی، 2010 فقط همین؟ چقدر قانع میبینی میلاد جون ؟ یکم بهشون راه بدیم میخوان دنیا مدرک رو داشته باشن
just work 12354 مالک ارسال شده در 4 دی، 2010 اخ جووووووووووناز کنکور دادن راحتم کنید خووووووو واسه منم دندون پزشکی هل دانشگاهی باشه خوووفه خوب گفتم که مشخصاتتون رو بگین دندون پزشکی به انگلیسی چی میشه ؟
میلاد 24047 ارسال شده در 4 دی، 2010 میگم مثل مرحوم کردان بی آبرو نشیم یهو ! 15 Aug 08 The University of Oxford has no record of Mr Ali Kordan receiving an honorary doctorate or any other degree from the University. The document that has been made public is not a genuine University of Oxford degree certificate. The names of the professors at the bottom of the document are people who have all at some stage held posts at the University of Oxford. However, none of them has worked in the field of Law, and none of them would have been a signatory of any University of Oxford degree certificate. 3
just work 12354 مالک ارسال شده در 4 دی، 2010 میگم مثل مرحوم کردان بی آبرو نشیم یهو ! نه بابا 4 نوع مهر مختلف داره هرکدومو میخوای میدم برات بزنن پاش 1
just work 12354 مالک ارسال شده در 4 دی، 2010 15 aug 08 the university of oxford has no record of mr ali kordan receiving an honorary doctorate or any other degree from the university. The document that has been made public is not a genuine university of oxford degree certificate. The names of the professors at the bottom of the document are people who have all at some stage held posts at the university of oxford. However, none of them has worked in the field of law, and none of them would have been a signatory of any university of oxford degree certificate. چرا انقدر حاشیه میری ؟ مشخصات بده تا مدرکتو بفرستم
ارسال های توصیه شده