ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ شما یعنی بانوی بزرگ کل سایت مدیر ارش دو که تنها سبز پوشه انجمنه رو نمشناسید یعنی اگه نشناسید بانوی عصر خود را کافر از دنیا میرین 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ نه ! من فقط اندکی از دوستان رو اینجا میشناسم. من غریبم. ممنونم . با هاشون هماهنگ میکنم اگه وقت داشتن یه سر به قسمت ترجمه ما ببزنن. . 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ Paroshat دوست خوبمون به خاطر فعالیت های مفیدشون مدال کابر فعال دریافت کردند . اسما جان مدال کاربر فعال تالار عمرانتو بهت تبریک میگم . امیدوارم شاهد فعالیت های بیش ترت تو انجمن باشیم . 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید . با بررسی های انجام شده در فعالیت های چندماه اخیر تصمیم گرفتیم که برای سپاس از فعالیت های انجام شده ، به دوستان فعال عمرانی امتیازاتی اختصاص داده بشه .امیدواریم شاهد ادامه این فعالیت ها و حضور گرم دوستان باشیم . 200 امتیاز -------------------- Paroshat 100امتیاز ---------------------yosef-abdous 50 امتیاز --------------------- melijooon 50امتیاز ---------------------Construction 40 امتیاز --------------------- بهتــــاش 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ میگم برا من مدال ندارین یا تموم شد منم شرکت میکنم ها تو بعضی تاپیکهاتون منم تشویق کنین :)) 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ Paroshat دوست خوبمون به خاطر فعالیت های مفیدشون مدال کابر فعال دریافت کردند . اسما جان مدال کاربر فعال تالار عمرانتو بهت تبریک میگم . امیدوارم شاهد فعالیت های بیش ترت تو انجمن باشیم . شرمنده لیدا جان من الان دیدم این پستو:icon_pf (34): ممنون 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ شرمنده لیدا جان من الان دیدم این پستو:icon_pf (34):ممنون دوشمنت شرمنده . این چه حرفیه . خواهش میکنم. 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ میگم برا من مدال ندارین یا تموم شد منم شرکت میکنم ها تو بعضی تاپیکهاتون منم تشویق کنین :)) :icon_pf (34)::icon_pf (34): به شما تعلق نگرفت تا تشویق بشید که فعالیت هاتون بیش تر بشه تا برای ماه بعد جبران کنیم . به خاطر فعالیت هاتون در پرسش و پاسخ و تکمیل مطالب خیلی خیلی خیلی ممنونم مهندس . :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام. به مهندس ناصر( Just Mechanic)به خاطر فعالیت هاشون در پرسش و پاسخ و تاپیک هاشون در زیر تالار نقشه برداری و ... بهشون 150 امتیاز و همچنین به مهندس حمید(HaMiD.CFD)به خاطر فعالیت هاشون در قسمت پرسش و پاسخ 100 امتیاز تعلق گرفت . ممنونم. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام. به مهندس ناصر( Just Mechanic)به خاطر فعالیت هاشون در پرسش و پاسخ و تاپیک هاشون در زیر تالار نقشه برداری و ... بهشون 150 امتیاز و همچنین به مهندس حمید(HaMiD.CFD)به خاطر فعالیت هاشون در قسمت پرسش و پاسخ 100 امتیاز تعلق گرفت . ممنونم. :icon_gol: ممنونیم از همه دوستانی که کمکمون می کنند واین دو عزیزی که این مدت فعال بودند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده