رفتن به مطلب

پارادوکس

ارسال های توصیه شده

نواندیشان رو در دایرة المعارف جستجو بفرمایید.. در همیشه ی تاریخ، نو اندیشان زیر فشار زندگی کردند و بلکه جان خود و خانواده خویش را به مخاطره انداختند. تا اینجاش طبیعیه که نواندیشان به علت شکستن خطوط قرمز و ورود به حریم ممنوعه ی تابوها همیشه مورد هجمه توده ها واقع میشوند. اما وقتی بر سردر یه جا مینویسید نواندیشان، انسان توقع برخورد با ارتجاع رو نداره! مثل اینکه سر در "مکتب خانه" بنویسید کالج!!!

.

.

.

.

.

نواندیشان =

اطلاعیه بسیار مهم

اطلاعیه 1:هرگونه بحث، خبر و تصویر سیاسی در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

اگر جایگاه نو اندیشان اینه... پس وای به حال کهنه پرستان

• Like 3
لینک به دیدگاه

چه کار کنیم وقتی که سایت ***** شد ؟

مهم نیست ؟

منم فکر میکنم زیاد مهم نیست... ولی اگر شما هم مدیر سایتی بودید و بودجه میزاشتید تا سایت رو سرپا نگه دارید شاید همین اطلاعیه رو میدادید.

لینک به دیدگاه

این که شد عذر بدتر از گناه دوست من!! نو اندیشانی که برای خوش آمدن یه دولت متحجر مرتجع اعلامیه بدن.. میشن دزد با چراغ!! باز کسی که بدون شمع خرمای کرمو میخوره، یه عذری داره.

لینک به دیدگاه

:ws52:

یعنی چی جایگاه نو اندیش اینه؟

خوب قانون گذاشتند بحث سیاسی تو هر سایتی ممنوعه دیگه

چه ربطی به اسم سایت داره؟:ws52:

انتظار داری بنویسند ما نواندیشیم پس بحث سیاسی آزاد

بعد هم سایت فیلـتر شه؟:ws52:

خوب مریضند مگه؟:ws52:

لینک به دیدگاه

بحث زماني خوبه كه باعث ارتقا بشه تو كشوراي ديگه حزب هست هر گونه بحثي باعت تصحيح عملگرد ميشه اينجا جز اينكه ضرر كنيم چيز ديگه اي نيست:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
:ws52:

یعنی چی جایگاه نو اندیش اینه؟

خوب قانون گذاشتند بحث سیاسی تو هر سایتی ممنوعه دیگه

چه ربطی به اسم سایت داره؟:ws52:

انتظار داری بنویسند ما نواندیشیم پس بحث سیاسی آزاد

بعد هم سایت فیلـتر شه؟:ws52:

خوب مریضند مگه؟:ws52:

دوست عزیزم من که عرض کردم مشکل کجاست.. سردر یه مدرسه دینی مینویسن مثلا مکتب نرجس.. نمینویسن کالج آموزش عالی نرجس!

وقتی وارد یه جلسه گفتگوی دینی یا درس خارج یه عالم میشینی، هرکسی نمیتونه آزادانه دلایلش رو برای رد مهدویت یا بطلان اسلام بیان کنه.. اما وقتی وارد یه همایش بررسی ادیان در دانشگاه کلمبیا میشی، میتونی خیلی راحت در مورد این موضوع بحث کنی و کسی هم بهت فحش و ناسزا نمیگه یا پرتت نمیکنه بیرون.

من میگم وقتی اسم یه جلسه گفتمان رو میذاریم نواندیشان، باید مولفه های اولیه نواندیشی رو داشته باشه. من و خیلی از بچه های این باشگاه در یه باشگاه موازی سالهاست که فعالیت داریم. یکی از دوستان اونجا میگفت همه بچه هایی که از سیاست های محدود کننده این باشگاه گله دارن اینجان، من هم اومدم و دیدم همون سیستم اینجا هم عمل میکنه. عزیزم باید یه تناسبی بین اسم و ماهیت هر جایی باشه. شما سردر عشرتکده نمینویسی مسجد! و سردر مسجد نمینویسی کاباره! سردر مجلسی که طلاب حوزه علمیه جمع شدن نمینویسی مجمع دگراندیشان! و سر در باشگاهی که هرگونه حرف و اندیشه ی نویی که بر خلاف سیاست های جاری دولت، و محدودیت های همیشگی باشه، نباید بنویسی نواندیشان!

اگه شما بازم فکر میکنی من اشتباه میکنم و میشه هر اسمی رو بدون توجه به ماهیت روی هر جایی گذاشت، من برای عقیده شما احترام قائلم.

با سپاس و احترام:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیزم من که عرض کردم مشکل کجاست.. سردر یه مدرسه دینی مینویسن مثلا مکتب نرجس.. نمینویسن کالج آموزش عالی نرجس!

وقتی وارد یه جلسه گفتگوی دینی یا درس خارج یه عالم میشینی، هرکسی نمیتونه آزادانه دلایلش رو برای رد مهدویت یا بطلان اسلام بیان کنه.. اما وقتی وارد یه همایش بررسی ادیان در دانشگاه کلمبیا میشی، میتونی خیلی راحت در مورد این موضوع بحث کنی و کسی هم بهت فحش و ناسزا نمیگه یا پرتت نمیکنه بیرون.

من میگم وقتی اسم یه جلسه گفتمان رو میذاریم نواندیشان، باید مولفه های اولیه نواندیشی رو داشته باشه. من و خیلی از بچه های این باشگاه در یه باشگاه موازی سالهاست که فعالیت داریم. یکی از دوستان اونجا میگفت همه بچه هایی که از سیاست های محدود کننده این باشگاه گله دارن اینجان، من هم اومدم و دیدم همون سیستم اینجا هم عمل میکنه. عزیزم باید یه تناسبی بین اسم و ماهیت هر جایی باشه. شما سردر عشرتکده نمینویسی مسجد! و سردر مسجد نمینویسی کاباره! سردر مجلسی که طلاب حوزه علمیه جمع شدن نمینویسی مجمع دگراندیشان! و سر در باشگاهی که هرگونه حرف و اندیشه ی نویی که بر خلاف سیاست های جاری دولت، و محدودیت های همیشگی باشه، نباید بنویسی نواندیشان!

اگه شما بازم فکر میکنی من اشتباه میکنم و میشه هر اسمی رو بدون توجه به ماهیت روی هر جایی گذاشت، من برای عقیده شما احترام قائلم.

با سپاس و احترام:icon_gol:

خوب هدف این سایت هم از اول بحث سیاسی نبود

الانم کسی بحث نمیکنه

سکوت کردن نشانه پذیرفتن نیست.....اینجا سکوت سیاسی هست فقط چون اینجا جاش نیست

شما هم وسط کلاس دانشگاهت نماز نیمخونی

به جاش میری تو مسجد که جای نماز خوندنه نماز میخونی

هر کاری جای خودش

لینک به دیدگاه
نواندیشان رو در دایرة المعارف جستجو بفرمایید.. در همیشه ی تاریخ، نو اندیشان زیر فشار زندگی کردند و بلکه جان خود و خانواده خویش را به مخاطره انداختند. تا اینجاش طبیعیه که نواندیشان به علت شکستن خطوط قرمز و ورود به حریم ممنوعه ی تابوها همیشه مورد هجمه توده ها واقع میشوند. اما وقتی بر سردر یه جا مینویسید نواندیشان، انسان توقع برخورد با ارتجاع رو نداره! مثل اینکه سر در "مکتب خانه" بنویسید کالج!!!

.

.

.

.

.

نواندیشان =

اطلاعیه بسیار مهم

اطلاعیه 1:هرگونه بحث، خبر و تصویر سیاسی در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

بنظر من هم خوبه که بحثهای سیاسی ممنوع شده چون بنظر من کلا اینجور بحثها بیفایده هست و باعث اختلاف و ... میشه ولی خب مشکل اینه که هیچگونه خبر رسانی سیاسی هم نمیشه کرد که با توجه به شرایطی که توش قرار داریم این هم طبیعیه... :w16:

لینک به دیدگاه
چه کار کنیم وقتی که سایت ***** شد ؟

مهم نیست ؟

منم فکر میکنم زیاد مهم نیست... ولی اگر شما هم مدیر سایتی بودید و بودجه میزاشتید تا سایت رو سرپا نگه دارید شاید همین اطلاعیه رو میدادید.

راستش من تا بحال باشگاهی نداشتم و نمیتونم بگم صد در صد مطمئنم که چیکار میکردم.

اما به هر حال فکر میکنم اگر من بنا بود باشگاهی راه اندازی کنم، ابدا حاضر نبودم به خاطر خوش آمد سانسور چیان و گریز از فیلـتر؛ بحث و گفتگو رو ممنوع کنم! اصلا اگه فروم نتونه کارکرد بحث و تبادل اندیشه و روشنگری داشته باشه، وجودش بلا موضوع میشه.

درباره فیلــتر هم الان کاربران بسیار بسیار زیادی فیلـتر شکن دارند و یا از پروکسی لیست های روزانه استفاده میکنن.. شاید با فیلــتر شدن یه باشگاه 40 تا 50 درصد از کاربران رو از دست بده، اما بجاش اون 50 درصد که باقی میمونن میشن یه جمعیت آزاد که میتونن به راحتی تبادل خبر و تبادل اندیشه کنن و این یعنی یه گام در راستای پیوستن به موج جهانی آزادی اطلاعات.. این یعنی گامی در راستای بالا بردن فهم عمومی و فرهنگ بحث منطقی و آزادی بیان.. و فرهنگ همزیستی با دگر اندیشان سیاسی و مذهبی. اگه ما خودون هم دچار خود سانسوری بشیم از ترس اینکه اونا سانسورمون نکنن که خیلی بدتره! واقعا زشته که در هزاره سوم، ما هنوز حتی حق آزادی بیان هم نداریم! و هرگونه صحبت سیاسی باعث تنبیه میشه! شما رو به خدا این منطقیه؟ و ما باید بپذیریم و بگیم چشم؟ خب فیلــتر کنن و 50% بمونن و بتونن آزادانه حرف بزنن بهتره، یا اینکه فیلــتر نکنن و همه بمونن و خفه شن؟

لینک به دیدگاه

الانم کسی بحث نمیکنه

هر کاری جای خودش

موافقم:w16:

شکلک تشکر کردن از میلاد :banel_smiley_4:

بنظر من هم خوبه که بحثهای سیاسی ممنوع شده چون بنظر من کلا اینجور بحثها بیفایده هست و باعث اختلاف و ... میشه ولی خب مشکل اینه که هیچگونه خبر رسانی سیاسی هم نمیشه کرد که با توجه به شرایطی که توش قرار داریم این هم طبیعیه... :w16:

شکلک تشکر کردن از پیانیست:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

اب از سر چشمه گل الوده

مشکل اینجا نیست اطلاع رسانی صحیح ، گفتگوی آزاد ، انتقال و رد بدل کردن اندیشه ها ، و کلا ازادی بیان ...

موضوعیه که حاکمان رژیم ازش وحشت دارند و اینو با زور و ایجاد ترس به مردم تحمیل کردن و اینکه یکی بخواد بگه من نمی ترسم و میمام همه حرفام میزنم شجاعت نیست حماقته...

• Like 1
لینک به دیدگاه

الانم کسی بحث نمیکنه

هر کاری جای خودش

دوست من حرفاتون ارتباطی به چیزی که من گفتم نداشت. من گفتم ماهیت هر مکان، با اسمی که روش میذارن باید مرتبط باشه.. از ابتدا گله من به اسم نو اندیشان و اعلامیه ی زیرش بود.

وگرنه اینکه هر کاری جایی داره یه بحث خارج از موضوع بود و ارتباطی به بحث من نداشت. فکر کنید جای تابلوئه مسجد و دانشگاه رو عوض کنن.. و اگه فکر میکنید اینجا جای بحث سیاسی نیست، پس شما هم دارید به حرف من مهر تایید میزنید، جایی که جای بحث سیاسی نیست نباید اسمش نواندیشان باشه.. نواندیشان نام کسانیست که بر خلاف عرف جاری جامعه می اندیشند. حال اگر یک نواندیش فقط در یک زمینه خاص فعالیت کنه، پسوند اون را به خودش میگیره، مثل نواندشان دینی. که البته همه گروه های نواندیشان ناخوداگاه سیاسی میشن چون یک حکومت مرتجع با هر نوع نواندیشی اصطکاک بالذّات داره.

حالا اگه به نظر شما کلا اینترنت و تالارهای گفتمانش جای بحث سیاسی نیست!!! گمان نمیکنم هیچکس این رو بپذیره.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من فک میکنم ما اختلافمون تو معانی باشه

شما میفرمایید نواندیش یعنی کسی که برخلاف عرف جامعه عمل کنه....ولی من معتقدم نواندیش یعنی کسی که صاحب مفیدترین افکار برای جامعه باشه

ما فکر میکنیم بحث سیاسی مضراتش برای کاربران از فوایدش بیشتره.....تجربه عینیش باشگاه مهندسان بود

مثال :کلمه آزادی؟

برداشت غلط از این کلمه اینه که هر حرفی که بخوایم بزنیم....اسمشم میذارن آزادی بیان ولی من با این مخالفم هر حرفی رو نباید زد

آیا شما این آزادی را به ما میدید که درباره مسائل خانوادگی شما حرف بزنیم؟

آیا دوست دارین فرزند شما درباره همجنسکرایی مصالبی (بددون شک مضر) بشنوه؟

همیشه باید محدودیت ها رو مد نظر داشت

بنا به شرایط جامعه مجبوریم بحث سیاسی رو ممنوع کنیم

از نظر ما محروم بودن از بحث سیاسی میارزه به اینکه از انجمن محروم باشیم

درضمن همیشه برای ابراز افکار لازم نیست بحث مستقیم داشته باشم درقالب هنری و طنز هم میشه به این مهم رسید

نمونش تاپیک شیخ و مریدانش

تاپیک طنز ولی دارای منتقدانه ترین پستها

ممنون

لینک به دیدگاه
راستش من تا بحال باشگاهی نداشتم و نمیتونم بگم صد در صد مطمئنم که چیکار میکردم.

اما به هر حال فکر میکنم اگر من بنا بود باشگاهی راه اندازی کنم، ابدا حاضر نبودم به خاطر خوش آمد سانسور چیان و گریز از فیلـتر؛ بحث و گفتگو رو ممنوع کنم! اصلا اگه فروم نتونه کارکرد بحث و تبادل اندیشه و روشنگری داشته باشه، وجودش بلا موضوع میشه.

درباره فیلــتر هم الان کاربران بسیار بسیار زیادی فیلـتر شکن دارند و یا از پروکسی لیست های روزانه استفاده میکنن.. شاید با فیلــتر شدن یه باشگاه 40 تا 50 درصد از کاربران رو از دست بده، اما بجاش اون 50 درصد که باقی میمونن میشن یه جمعیت آزاد که میتونن به راحتی تبادل خبر و تبادل اندیشه کنن و این یعنی یه گام در راستای پیوستن به موج جهانی آزادی اطلاعات.. این یعنی گامی در راستای بالا بردن فهم عمومی و فرهنگ بحث منطقی و آزادی بیان.. و فرهنگ همزیستی با دگر اندیشان سیاسی و مذهبی. اگه ما خودون هم دچار خود سانسوری بشیم از ترس اینکه اونا سانسورمون نکنن که خیلی بدتره! واقعا زشته که در هزاره سوم، ما هنوز حتی حق آزادی بیان هم نداریم! و هرگونه صحبت سیاسی باعث تنبیه میشه! شما رو به خدا این منطقیه؟ و ما باید بپذیریم و بگیم چشم؟ خب فیلــتر کنن و 50% بمونن و بتونن آزادانه حرف بزنن بهتره، یا اینکه فیلــتر نکنن و همه بمونن و خفه شن؟

من با حرفات موافقم...

ولی دست ما که نیست... ما ساکت نشستیم و چیزی نمیگیم ولی دلیل بر این نیست که موافقیم با این سیاست... مدیران طور دیگری به مسئله فکر میکنند... نواندیشان فقط یک اسم هست...

تالار های دیگری هستند که میتونید در اونها آزادانه حرف بزنید مثل تالار گفتمان ایران uk و چند تالار دیگه...

دوستان کسی میدونه من چرا دکمه تشکر ندارم؟ از هیچکس نمیتونم تشکر کنم! کلا دکمه اش موجود نیست!

مدیران محترم تشکر ها رو برداشتند...

لینک به دیدگاه
دوست من حرفاتون ارتباطی به چیزی که من گفتم نداشت. من گفتم ماهیت هر مکان، با اسمی که روش میذارن باید مرتبط باشه.. از ابتدا گله من به اسم نو اندیشان و اعلامیه ی زیرش بود.

وگرنه اینکه هر کاری جایی داره یه بحث خارج از موضوع بود و ارتباطی به بحث من نداشت. فکر کنید جای تابلوئه مسجد و دانشگاه رو عوض کنن.. و اگه فکر میکنید اینجا جای بحث سیاسی نیست، پس شما هم دارید به حرف من مهر تایید میزنید، جایی که جای بحث سیاسی نیست نباید اسمش نواندیشان باشه.. نواندیشان نام کسانیست که بر خلاف عرف جاری جامعه می اندیشند. حال اگر یک نواندیش فقط در یک زمینه خاص فعالیت کنه، پسوند اون را به خودش میگیره، مثل نواندشان دینی. که البته همه گروه های نواندیشان ناخوداگاه سیاسی میشن چون یک حکومت مرتجع با هر نوع نواندیشی اصطکاک بالذّات داره.

حالا اگه به نظر شما کلا اینترنت و تالارهای گفتمانش جای بحث سیاسی نیست!!! گمان نمیکنم هیچکس این رو بپذیره.

مقایسه شما درس نیس خوب

مشکل شما سر اسمشه

خوب یه مثال دیگه :ws3:

مجید: از اسماء خداي تعالي است و به معني آنکه در ذات و صفات خود عظيم و نسبت به بندگان بسيار خير و احسان است

شما برید فروم مجید آنلاین

فکر میکنید همه اونجا در ذاتشون صفت عظیم دارند و نسبت به بنده هاشون بسیار پر خیر و احسان هستند؟ :jawdrop:

لینک به دیدگاه

.

.

.

.

.

نواندیشان =

اطلاعیه بسیار مهم

سلام دوست عزیز. قبل از هرچیز خوش اومدین به انجمن

خب دوستان دیگه توضیحاتی رو دادن. اینطور که به نظر میاد مشکل شما بیشتر به خاطر برداشتی هستش که از اسم انجمن میشه.

اگر توجه کرده باشین تو همه جای انجمن تأکید شده که فعالیت اصلی این انجمن علمی و پژوهشی هستش. نواندیش بودن هم تو همین زمینه هستش که تو اهداف خودمون سعی داریم به دنبال هدف هایی نو و متفاوت با انجمن های دیگه داشته باشیم.

ولی متأسفانه تو جامعه ما نه فقط از کلمه نواندیش، بلکه از هر مطلبی سعی میشه به نوعی برداشت سیاسی بشه.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...