rm_arch 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ پاییز را دوست دارم... بخاطر غریب و بی صدا آمدنش بخاطر رنگ زرد زیبا و دیوانه کننده اش بخاطر خش خش گوش نواز برگ هایش بخاطر صدای نم نم باران های عاشقانه اش بخاطر رفتن و رفتن... و خیس شدن زیر باران های پاییزی بخاطر بوی مست کننده خاک باران خورده کوچه ها بخاطر غروب های نارنجی و دلگیرش بخاطر شب های سرد و طولانی اش بخاطر تنهایی و دلتنگی های پاییزی ام بخاطر پیاده روی های شبانه ام بخاطر بغض های سنگین انتظار بخاطر اشک های بی صدایم بخاطر سالها خاطرات پاییزی ام بخاطر تنهایی جوانی ام بخاطر اولین نفس هایم بخاطر اولین گریه هایم بخاطر اولین خنده هایم بخاطر دوباره متولد شدن بخاطر رسیدن به نقطه شروع سفر بخاطر یک سال دورتر شدن از آغاز راه بخاطر یک سال نزدیک تر شدن به پایان راه بخاطر غریبانه و بی صدا رفتنش پاییز را دوست دارم، بخاطر خود پاییز و من عاشقانه پاییز را دوست دارم 10 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ پاییز هم دوباره داره از راه میرسه 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ من عاشق پاییز و زمستونم ؛ کاش همه ی فصول پاییز و زمستون بودن ! 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ من عاشق پاییز و زمستونم ؛ کاش همه ی فصول پاییز و زمستون بودن ! من دوس ندارم ، یخ میزنم 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ من دوس ندارم ، یخ میزنم دلت میاد ؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ دلت میاد ؟؟!!!! بشدت من خیلی سرمایی هستم ، زمستون میمیرم بعد بهار که میشه زنده میشم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ بشدت من خیلی سرمایی هستم ، زمستون میمیرم بعد بهار که میشه زنده میشم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وای من تازه تو زمستون نفس میکش و زنده میشم ؛ مثل گل یخ !!!! 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ وای من تازه تو زمستون نفس میکش و زنده میشم ؛ مثل گل یخ !!!! من مث اسکیموها خودمو میپوشونم ،از سوزش مغز استخونم تیر میکشه 2 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ با این که خیلی سرماییم اما بازم عاشق پاییزم.... فصل تولدم....شایدم فصل رفتنم...... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آقا این چه وضیه؟؟؟؟ این تاپیک گفتگوی آزاد نیس که... من عاشق برفم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ کاش چون پاییز بودم ... کاش چون پاییز بودم کاش چون پاییز خاموش و ملال انگیز بودم برگهای آرزوهایم یکایک زرد میشد آفتاب دیدگانم سرد میشد آسمان سینه ام پر درد می شد ناگهان طوفان اندوهی به جانم چنگ میزد اشکهایم همچو باران دامنم را رنگ می زد وه ... چه زیبا بود اگر پاییز بودم وحشی و پر شور و رنگ آمیز بودم شاعری در چشم من می خواند ...شعری آسمانی در کنار قلب عاشق شعله میزد در شرار آتش دردی نهانی نغمه من ... همچو آوای نسیم پر شکسته عطر غم می ریخت بر دلهای خسته پیش رویم چهره تلخ زمستان جوانی پشت سر آشوب تابستان عشقی ناگهانی سینه ام منزلگه اندوه و درد و بدگمانی کاش چون پاییز بودم ... کاش چون پایز بودم (فروغ فرخزاد) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده