Bahram Sh مهمان ارسال شده در 29 بهمن، 2010 تاپیک جالبیه .... من هدفم کاملا نامشخص بود ... من به طور اتفاقی اوومدم معماری و خدا رو شکر می کنم که معماری را انتخاب کردم وگرنه خیلی به علایقم نزدیک نمی شدم ... حالا هدف من برای ادامه دادن معماری 1. خیلی دنبال کار خاص و ایده ی جدیدم به نظر من روابط هر طرح به مراتب راحت تر از رسیدن به ایده ای جدید می باشد .. دنیای معماری کنونی دنبال ایده ی جدید هست . 2. از معماری پولشو دوست ندارم یا حداقل کم دوست دارم بیشتر عاشقه پیاده کردن ایده های خودم هستم اصلا برام مهم نیست اجرا بشه یا نه ( البته طرحام اجرایی ولی ممکنه به دلیل گرانی در ساخت اجرایی نشه) 3. معماری عشق زندگی منه... با علاقه خط می کشم .. آهنگ گوش می شم شهعر می خونم چون می خام حس و حال را در کارم تزریق کنم...
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 29 بهمن، 2010 تاپیک جالبیه .... من هدفم کاملا نامشخص بود ... من به طور اتفاقی اوومدم معماری و خدا رو شکر می کنم که معماری را انتخاب کردم وگرنه خیلی به علایقم نزدیک نمی شدم ... حالا هدف من برای ادامه دادن معماری 1. خیلی دنبال کار خاص و ایده ی جدیدم به نظر من روابط هر طرح به مراتب راحت تر از رسیدن به ایده ای جدید می باشد .. دنیای معماری کنونی دنبال ایده ی جدید هست . 2. از معماری پولشو دوست ندارم یا حداقل کم دوست دارم بیشتر عاشقه پیاده کردن ایده های خودم هستم اصلا برام مهم نیست اجرا بشه یا نه ( البته طرحام اجرایی ولی ممکنه به دلیل گرانی در ساخت اجرایی نشه) 3. معماری عشق زندگی منه... با علاقه خط می کشم .. آهنگ گوش می شم شهعر می خونم چون می خام حس و حال را در کارم تزریق کنم... منم مثله تو ام ابراهیم.....همیشه با کارام اهنگ گوش میدم....عاشقه طراحی ساختمونم...... دوست دارم همش طرح بدم و طراحی کنم...حتی اگه بنا به دلایلی اجرا نشه......اصلا با رشتم زندگی میکنم...عشق و حاله :icon_gol: 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 من از رو یه علاقه ی دیرینه اومدم معماری.... خیلی دوسش دارم...خیلی... همیشه هم آهنگ به راهه! الانم برم ماکت بسازم 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 علاقه شخصیه خب بگو به چیش علاقه داشتی دیگه؟ :icon_pf (44): 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 تیر، 2011 منم از اولش به نقشه کشی علاقه داشتم ولی رفتم یک رشته دیگه و بعد از چندین سال یکی یه دفعه پیدا شد بهم گفت تو باید معماری بخونی منم چون خیلی علاقه داشتم رفتم کلاس تقشه کشی و بعدشم کنکور لیسانس معماری دادم و قبولم شدم بعدش تازه فهمیدم معماری اصلا چی هست..... الانم خیلی خوشحالم که اومدم این رشته هم معمارهها و دوست دارم هم معماری رو........ 4
سـارا 20071 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 منم چیز زیادی از معماری نمیدونستم موقع انتخاب رشته(هنرستان خوندم)...یه چیزای کلی می دونستم.اما ماکت ساختنو از بچگی دوست داشتم(برعکس الان :icon_pf (34):) و کلا میدونستم که برای رشته هایی ساخته شدم که توش خلاقیت و هنر هست.نه رشته هایی که خشک هستن و باید فقط فرمول حفظ کنی همش.... 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 فقط جهت حرص دادن شوهرم اون همش خوندنی داره به من میگه: تو چرا درس خوندنی نداری؟:w74: 4
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2011 فقط جهت حرص دادن شوهرم اون همش خوندنی داره به من میگه: تو چرا درس خوندنی نداری؟:w74: :ws28:بنده خدا اقا فرهاد 1
lady architect 5358 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 منم همین جوری اومدم الانم خستم اعصابم خورده تو سازه ی رستورانم موندم نمیدونم چی جوری اصلا محاسبه میکنن:w00: 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 منم همین جوری اومدم الانم خستم اعصابم خورده تو سازه ی رستورانم موندم نمیدونم چی جوری اصلا محاسبه میکنن:w00: واستا من ترم بعد بهت می گم....عجله نداری که؟ 2
lady architect 5358 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 واستا من ترم بعد بهت می گم....عجله نداری که؟ نه میخوای بمونه واسه چند سال بعد واسه کادوی فارغ تحصیلیم جزوتو بیار هان خوبه؟ 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 نه میخوای بمونه واسه چند سال بعد واسه کادوی فارغ تحصیلیم جزوتو بیار هان خوبه؟ نه...بذار بچه دار شدی برات کادو میارم 2
lady architect 5358 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 نه...بذار بچه دار شدی برات کادو میارم اونم خوبه تو باباشو بده 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 اونم خوبه تو باباشو بده نه بابا....یهو بگو زایمان بچتم با من 1
lady architect 5358 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 نه بابا....یهو بگو زایمان بچتم با من زحمتت نشه؟ اصرار میکنی دیگه چیکا کنم مهناز جون دوسالش بیارش واسم دستت درد نکنه 2
zahra-d 4993 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 جووني كردم يكي نبود به من بگه نونت نبود آبت نبود ديگه معماري رفتنت چي بود؟:vahidrk: از بچگي اسير معماري بودم ولي اون موقع نميدونستم انقدر دنگو فنگ داره البته به غير معماري هم هيچي دوست ندارم:girl_yes2: 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 جووني كردم يكي نبود به من بگه نونت نبود آبت نبود ديگه معماري رفتنت چي بود؟:vahidrk:از بچگي اسير معماري بودم ولي اون موقع نميدونستم انقدر دنگو فنگ داره البته به غير معماري هم هيچي دوست ندارم:girl_yes2: همون من انگیزه خاصی نداشتم دوستم معماری می خوند منم خوشم اومد الان از کره خودم پشیمون :icon_pf (34): البته ترم آخرم دیگه تموم شد:دی 2
ارسال های توصیه شده