- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توی این قصه دوباره آدما می یان و میرن دوست دارن که توی قلبم جای عشقت رو بگیرن علیرضا قمیشی 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگو نگو دیره واسه دوباره عاشق شدن نگو نگو نمیشه مث لیلی و مجنون شدن شاهرخ 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمی خوام عشق و این روزها که باشه همش یه روز و دو روز بعدش هم بری و بگی که بسوز بعدش هم بری و بگی که بسوز شهرام صولتی 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زمین جای قشنگی نیست برای تو که زیبایی قمیشی 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه روز میام به جستجو فقط بخاطر تو عشق و میذارم پیش رو فقط بخاطر تو منصور 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ وقتي تو نيستي گم ميشه افتاب خاكستر ميشه حرير مهتاب از رفتنت من پر ميشم از شب شب دلهره , شب اضطراب ebi 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ ببين چه كردي با دلم ................ دارم مي ميرم دلم هنوز منتظره !!! علومي 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ هميشه ساده مي بازد هميشه سبز مي خشكد هميشه لشكر اندوه به قلب تازه مي تازد من آن سبزم كه رستن را تو آخر بردي از يادم چه ساده هستيه خود را به باد سادگي دادم ... Ebi 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من فقط عاشق اینم روزایی که که با تو تنهام کار و بار زندگیم رو بزارم برای فردا قمیشی 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ از اول هم من و تو ما نبودیم من و تو مال یک دنیا نبودیم از اول هم تومون سر درگمی بود می گفتیم با همیم اما نبودیم احسان خواجه امیری 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ منو با یه لبخند به ابرا کشوندی با یک قطره اشکت به آتیش نشوندی محسن یگانه 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ یکی با فرق زخمی توی محراب یکی غرق به خون لب تشنه ی آب یکی پاهاشو رو مین جا گذاشته یکی پاشیده خونش روی محراب تیتراژ پایانی سریال غریبانه احسان خواجه امیری 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ بگو بیهوده نبوده اگه عاشق تو بودم نگو عمر من تباه شد اگه اسم تو رو خودنم نگو اشتباه میکردم همش از رو سادگی بود نگو عشق ما تموم شد که تو دستات زندگی بود اندی 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دستو گذاشتی رو قلبت با تعجب گفتی با لکنت ، گفتی فقط خب خب چی شده شدی ازین رو به اون رو؟!!! شهاب تیام 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ وقتی نیستی گل هستی خشک و بی رنگ میشه نمیدونی چقدر دلم برات تنگ میشه معین 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ همیشه قدر رویا بود ولی حالا تو اینجایی چقدر این زندگی خوبه چقدر بی وقفه زیبایی بابک جهانبخش 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ یادتو هرجا که هستم با منه داره عمر منو اتیش میزنه داریوش 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ هر کسی هستی یه دفعه پر بکش از پشت نقاب از رو نوشته حرف نزن رها شو از پیله ی خواب سیاوش 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ بزن زیر گریه چشات تر بشن بذار چشماتو خیلی آروم رو هم بزن زیر گریه سبک شی یه کم رضا شیری 1 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ براي گفتن من شعرم هم خجل مانده نماده عمريو صدها سخن بدل مانده داريوش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده