کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه عروسک قشنگ نشسته بود ابروهاش مثل کمون زیر سقف آسمون چشماشو به راه قصه دوخته بود ... نادر 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دل كوچولو دل ديوونه ديگه نرو از خونه پريشون ميشي پشيمون ميشي نميدوني ديوونه مهستي 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ هروقت دلت میگیره میسوزم هروقت دلت میسوزه میمیرم محسن چاوشی 1 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ من , خالی از عاطفه و خشم خالی از خویشی و غربت گیج و مبهوت بین بودن و نبودن عشق, آخرین همسفر من, مثل تو منو رها کرد حالا دستام مونده و تنهایی من ... Ebi 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ نازنين من اگه تاريكم غمي نيست تو به فرداها به روشني بيانديش همه ي پنجره ها ارزوني تو به جهاني خوب و ديدني بيانديش محمد اصفهاني 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ شاید اونجوری که باید، قدرتو من ندونستم حرفایی بود توی قلبم، من نگفتم نتونستم معین 1 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ نوووووش دارویم به ما تلخی نکن تا ننوشم زهر جام زندگی معنیه هر دل بریدن مرگ بوود تو نبودی التیام زندگی moein 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یجورایی نازنین خیلی میخامت حالیته؟ دل ما بدجوری افتاده به دامت حالیته؟ شاهکار بینش پژوه لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ هرچی تنها تر بشی دنیا تو رو کمتر می خواد خودت اونوقت میبینی چقدر فراوون با تو ام سخت گرفته همه دنیا که تو رو رها کنم تو هجوم سختیا ببین چه آسون با تو ام Jamshid لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من آن آواره ی بشکسته بالم ز هجرانت بتا رو بر زوالم حسین کشتکار لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ ملخ افتاده توی خرمن گندم منم مثل همه از کار بیکارم به جای داس , شونه توی دستامه فقط به فکر گندم زار موهاتم ... EBI Mr Song 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من با زخم زبونات رفیقم مرهم بذار با حرفات رو زخم عمیقم محسن چاوشی 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من نه هرگز شکوه ای از روزگاران کرده ام نه شکایت از دو رنگی های یاران کرده ام گرچه شکوه بر زبانم... می فشارد استخوانم... من که با این برگ ریزان روز و شب سر کرده ام صد گل امید را در سینه پرپر کرده ام گر بمانم یا نمانم.... بنده ی پیر زمانم... Dariush 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من ، خالی از عاطفه و خشم خالی از خیشی و غربت گیج و مبهوت بین بودن و نبودن Ebi 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ نباشی کل این دنی واسم قد یه تابوته نبودت مثل کبریتو دلم انبار باروته 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ هر برگ این تقویم درد روز دروغ و شیون است.... تاریخ ما , حضور ما در دست تو , دست من است.... بر ما هر آنچه که گذشت تاریخ ما نبود و نیست آغاز ما عمر زمین با خلقت دنیا یکیست ... Dariush 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تو ماله آسمونایی زمین جای قشنگی نیست برای تو که زیبایی سیاوش 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یه قاصد خبرم داد که آفتاب لب بومه نوشتم رو تن شب که خوشبختی تمومه نه من مونده نه مایی نه حرفی نه صدایی هزار دفعه شکستم , عجب حادثه هایییییی نپرس از شب و روزم تو خوابم تو چه خوابی به مستی شبو تا صبح خرابم چه خرابییییییی EBI Mr Song 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یه عاشق چیزی جز عشق تو سرش نیست یه عاشق فکر سود و زیانش نیست ebi 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا تو عاشقانه بودی ...... شب من سحر نمی خواست! به ستاره دل نمی بست ...... از تو بیشتر نمی خواست! تا تو عاشقانه بودی شاعرانه بود , بودن قهر بود غصه با تو دور بود گریه از من ... من به دنبال تو بودم تو به فکر همزبونی من تموم بی قراری تو تموم مهربونی ... .......EBI Mr song...... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده