Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 یاس جوون برگمون تکیه زدش به دیوارخواست بزنه جوونه اما سر اومد بهار یه باغبون دیگه شبونه یاس و برداشت پنهون ز نا محرما تو باغ دیگه ای کاشت یاس-شادمهر ت تو با منی هرجا برم مهر تو بند جونمه عشقت نمیره از سرم تو پوست و استخونمه ه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 تو با منی هرجا برم مهر تو بند جونمهعشقت نمیره از سرم تو پوست و استخونمه ه همون چشاته که تورو اینقد عزیز میکنه این فاصله داره منو بی تو مریض میکنه این که نگات نمیکنم یعنی گرفتار توام رفتن همه ولی نترس من که طرفدار توام ورژن قدیمی طرفدار-شادمهر م بده
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 همون چشاته که تورو اینقد عزیز میکنهاین فاصله داره منو بی تو مریض میکنه این که نگات نمیکنم یعنی گرفتار توام رفتن همه ولی نترس من که طرفدار توام ورژن قدیمی طرفدار-شادمهر م بده من از اینکه تو خوشبختی نه آرومم نه دلگیرم یه جوری زخم خوردم که نه میمونم نه میمیرم تموم دلخوشیم این بود یه رویایی که شد دردم یه بارم نوبت من شد ببین چی آرزو کردم م بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 یاس جوون برگمون تکیه زدش به دیوارخواست بزنه جوونه اما سر اومد بهار یه باغبون دیگه شبونه یاس و برداشت پنهون ز نا محرما تو باغ دیگه ای کاشت یاس-شادمهر ت تــــویی که عشقم و از نگاه من میخونی تــــویی که تو تپش ترانه هام مهمونــی تــــویی که هم نفس همــــیشه آوازی تــــویی که آخر قصه ی منو میدونــــی شادمهر / ستاره
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 من از اینکه تو خوشبختینه آرومم نه دلگیرم یه جوری زخم خوردم که نه میمونم نه میمیرم تموم دلخوشیم این بود یه رویایی که شد دردم یه بارم نوبت من شد ببین چی آرزو کردم م بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 معلومه بهش احساس پیدا کردی معلومه نمیخوای پیشم برگردی تو دنیام همه چی سرد و دلگیره تو دنیات همه چی خوب پیش میره به همین زودی-سیروان خسروی ه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 تــــویی که عشقم و از نگاه من میخونی تــــویی که تو تپش ترانه هام مهمونــی تــــویی که هم نفس همــــیشه آوازی تــــویی که آخر قصه ی منو میدونــــی شادمهر / ستاره یه دختر تو تراس روبرویی یه شال سبزو هرروز میتکونه یه شال سبز وساده که غروبا پر از خاکستر آتش فشونه یه دختر-ابی و شادمهر
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 معلومه بهش احساس پیدا کردیمعلومه نمیخوای پیشم برگردی تو دنیام همه چی سرد و دلگیره تو دنیات همه چی خوب پیش میره به همین زودی-سیروان خسروی ه همیشه مقصدم بودی کجا با تو سفر کردم چقدر تنها برم دریا چقدر تنهایی برگردم م
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 همیشه مقصدم بودیکجا با تو سفر کردم چقدر تنها برم دریا چقدر تنهایی برگردم م منو حس کن یه لحظه من همین نزدیکیام لحظه لحظه میزنه دل من حالا میخواد هرچی دوست دارمه تو دنیا بگم به تو حس کنی احساسمو تپشای قلبمو حسم کن حالا به تو نزدیکم یالا تب عشقمون بره بالا بالا بالا بالا آ
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 منو حس کن یه لحظه من همین نزدیکیاملحظه لحظه میزنه دل من حالا میخواد هرچی دوست دارمه تو دنیا بگم به تو حس کنی احساسمو تپشای قلبمو حسم کن حالا به تو نزدیکم یالا تب عشقمون بره بالا بالا بالا بالا آ آرزوم بودن کنارتحتی یک لحظه تو خوابه چه بپرسی چه نپرسی چشم من پر از جوابه ه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 آرزوم بودن کنارتحتی یک لحظه تو خوابه چه بپرسی چه نپرسی چشم من پر از جوابه ه همون لحظه همون موقع بااون احوال خیلی بد درست وقتی که میرفتی دلم شور تورو میزد همون وقت که تورو داشتم یهو از دست میدادم از اون شب به خودم هرشب چقدر لعنت فرستادم تنهایی-محسن یگانه م
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 همون لحظه همون موقعبااون احوال خیلی بد درست وقتی که میرفتی دلم شور تورو میزد همون وقت که تورو داشتم یهو از دست میدادم از اون شب به خودم هرشب چقدر لعنت فرستادم تنهایی-محسن یگانه م من با زخم زبونات رفیقم مرهم بذار با حرفات رو زخم عمیقم با توام که داری به گریه م میخندی کاش میشد بیای و به من دل ببندی:sigh:
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 من با زخم زبونات رفیقممرهم بذار با حرفات رو زخم عمیقم با توام که داری به گریه م میخندی کاش میشد بیای و به من دل ببندی:sigh: یه راهی پیش روم بذار یه کم بهم فرصت بده برای عاشقتر شدن خودت بهم جرات بده یه کاری کردی عاشقت هر لحظه بی تابت بشه من جونمو بهت میدم شاید بهت ثابت بشه ه
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 یه راهی پیش روم بذار یه کم بهم فرصت بدهبرای عاشقتر شدن خودت بهم جرات بده یه کاری کردی عاشقت هر لحظه بی تابت بشه من جونمو بهت میدم شاید بهت ثابت بشه ه هــر جای دنیا که باشی ، دل من تورو میخواد اونور ابرا که باشی ، دل من تورو میخواد تو برام کعبه ی عشقی ، تو برام فبله ی حاجت از تو گفتن با تو موندن واسه ی من شده عادت شادمهر / دل من تورو میخواد
masi eng 47044 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 هــر جای دنیا که باشی ، دل من تورو میخواد اونور ابرا که باشی ، دل من تورو میخواد تو برام کعبه ی عشقی ، تو برام فبله ی حاجت از تو گفتن با تو موندن واسه ی من شده عادت شادمهر / دل من تورو میخواد تو مستي تو مدهوشيم ده خدايا چه مي شد که دستي ز من اين محبت بگيرد دل با همه مهربونم در اين سينه روزي بميرد خدايا فراموشيم ده لب بسته خاموشيم ده افسانه هستی از ستار
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 تو مستي تو مدهوشيم دهخدايا چه مي شد که دستي ز من اين محبت بگيرد دل با همه مهربونم در اين سينه روزي بميرد خدايا فراموشيم ده لب بسته خاموشيم ده افسانه هستی از ستار هرجور میتونی بمون من باتو سازش میکنم هربار میگفتم نرو اینبار خواهش میکنم با زخم تنهاتر شدن محتاج تسکینم نکن تنهاتر از من نیستی تنهاتر از اینم نکن مهدی یرراحی-ماه عسل(سازش) ن
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 هرجور میتونی بمون من باتو سازش میکنمهربار میگفتم نرو اینبار خواهش میکنم با زخم تنهاتر شدن محتاج تسکینم نکن تنهاتر از من نیستی تنهاتر از اینم نکن مهدی یرراحی-ماه عسل(سازش) ن نــگو که رفتن تو سهم منه دل من طاقت نداره میشکنه نگو که باید جدا شیم نگو قسمت منو تو رفتنــــه شادمهر / دل دیوونه
masi eng 47044 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 نــگو که رفتن تو سهم منه دل من طاقت نداره میشکنه نگو که باید جدا شیم نگو قسمت منو تو رفتنــــه شادمهر / دل دیوونه متن آهنگ دل دیوونه از ویگن هوس یاری مکن تو ای ناکام . دل دیوانه با غم دیرینه ام به مزار سینه ام بخواب آرام . دل دیوانه با تو رفتم بی تو باز آمدم از سر کوی او . دل دیوانه پنهان کردم در خاکستر غم آن همه آرزو . دل دیوانه چه بگویم با من ای دل چه ها کردی تو مرا با عشق او آشنا کردی پس از این زاری مکن هوس یاری مکن تو ای ناکام . دل دیوانه با غم دیرینه ام به مزار سینه ام بخواب آرام . دل دیوانه با تو رفتم بی تو باز آمدم از سر کوی او . دل دیوانه پنهان کردم در خاکستر غم آن همه آرزو . دل دیوانه چه بگویم با من ای دل چه ها کردی تو مرا با عشق او آشنا کردی پس از این زاری مکن هوس یاری مکن تو ای ناکام . دل دیوانه با غم دیرینه ام به مزار سینه ام بخواب آرام . دل دیوانه
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 متن آهنگ دل دیوونه از ویگنهوس یاری مکن تو ای ناکام . دل دیوانه با غم دیرینه ام به مزار سینه ام بخواب آرام . دل دیوانه با تو رفتم بی تو باز آمدم از سر کوی او . دل دیوانه پنهان کردم در خاکستر غم آن همه آرزو . دل دیوانه چه بگویم با من ای دل چه ها کردی تو مرا با عشق او آشنا کردی پس از این زاری مکن هوس یاری مکن تو ای ناکام . دل دیوانه با غم دیرینه ام به مزار سینه ام بخواب آرام . دل دیوانه با تو رفتم بی تو باز آمدم از سر کوی او . دل دیوانه پنهان کردم در خاکستر غم آن همه آرزو . دل دیوانه چه بگویم با من ای دل چه ها کردی تو مرا با عشق او آشنا کردی پس از این زاری مکن هوس یاری مکن تو ای ناکام . دل دیوانه با غم دیرینه ام به مزار سینه ام بخواب آرام . دل دیوانه هـــوای گریه دارم تو این شب بی پناه دنبال تو میگردم دنبال یه تکیه گاه دنبال اون دلی که تنهایی رو میشناسه دستای عاشق من لبریز التماسـه شادمهر/ هزار و یک شب
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 هـــوای گریه دارم تو این شب بی پناهدنبال تو میگردم دنبال یه تکیه گاه دنبال اون دلی که تنهایی رو میشناسه دستای عاشق من لبریز التماسـه شادمهر/ هزار و یک شب هرچی ارزوی خوبه مال توهرچی که خاطره داری مال من اون روزای عاشقونه مال تو این شبای بی قراری مال من خواجه امیری غریبانه
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 هرچی ارزوی خوبه مال توهرچی که خاطره داری مال من اون روزای عاشقونه مال تو این شبای بی قراری مال من خواجه امیری غریبانه نـــگاه تب دارمو تو چشمای تو جا میذارم به خاطر دیدن تو پنجره رو وا میذارم یه معنی تازه میدی ، به شعر دل سپردگی با تو چه سبز و روشنم ، بی تو محاله زندگی شادمهر / آتیش بازی
ارسال های توصیه شده