Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ دستشو می گیری عشق دوم میشم اما دوست دارم اما دوست دارم چه خوابایی برا دیدم چه رنگی زدی دنیامو تو چشمای تو می دیدم تموم آرزوهامو به همه می خندی با همه دست میدی دستتو می گیرم دستمو پس میدی اما دوست دارم اما دوست دارم دستشو می گیری عشق دوم میشم اما دوست دارم اما دوست دارم چه خوابهایی از شادمهر عقیلی منو حالا نوازش کن/ همین حالا که من تنهام نوازش......... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ منو حالا نوازش کن/ همین حالا که من تنهام نوازش......... شروع کن گریه رو همراه میشم سرا پا مثل چشمات آب میشم شروع کن گریه رو همراه میشم ببین بابا که دنیا مثل هرشب خواب خواب آهنگ "دریای خون" از مسعود سعیدی 3 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه به من نگو تورو دارم که باورم نمیشه... داریوش 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ هر چی عشقه توی دنیامن می خواستم ماله ما شه اما تو هیچ وقت نخواستی بینمون غصه نباشه گله می کنم من از تواز تو که این همه بی رحمی هزار بار مردم از عشقتت و که هیچ وقت نمی فهمی 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ هر چی عشقه توی دنیامن می خواستم ماله ما شه اما تو هیچ وقت نخواستی بینمون غصه نباشه گله می کنم من از تواز تو که این همه بی رحمی هزار بار مردم از عشقتت و که هیچ وقت نمی فهمی یه راهی پیش روم بگذار. یکم بهم فرصت بده. برای عاشقتر شدن خودت بهم جرات بده. گروه هفت 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ یه راهی پیش روم بگذار. یکم بهم فرصت بده. برای عاشقتر شدن خودت بهم جرات بده. گروه هفت همه حرفا همه شعرام بی تو تصویری از دردم چشمات معیار زیبای رو توی قلبم عوض کردم کسی مثل منِ عاشق به احساس تو مومن نیست میخوام افسانه شم با تو ، میدونم غیر ممکن نیست تورو از وقتی که دیدم چشمامو به روی همه بستم همه عالم می دونن که به چشمای تو وابستم افسانه بابک جهابخش 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ همه حرفا همه شعرام بی تو تصویری از دردم چشمات معیار زیبای رو توی قلبم عوض کردم کسی مثل منِ عاشق به احساس تو مومن نیست میخوام افسانه شم با تو ، میدونم غیر ممکن نیست تورو از وقتی که دیدم چشمامو به روی همه بستم همه عالم می دونن که به چشمای تو وابستم افسانه بابک جهابخش من اگر عاشق نباشم از خودم سیرم...... من اگر عاشق نباشم زود میمیرم........... معین عزیز 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ من اگر عاشق نباشم از خودم سیرم......من اگر عاشق نباشم زود میمیرم........... معین عزیز مهربونیت واقعیه، تموم نمیشه خوبیات همینکه از ته دل جونمو میذارم برات آره تــ♥ــو + میـــلآد بآران 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ مهربونیت واقعیه، تموم نمیشه خوبیاتهمینکه از ته دل جونمو میذارم برات آره تــ♥ــو + میـــلآد بآران تو تموم دنیامی، تو تموم حرفامی، تو همه ی لحطه ی گرم عاشق بودنیییییییییییییی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گروه 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ تو تموم دنیامی، تو تموم حرفامی، تو همه ی لحطه ی گرم عاشق بودنیییییییییییییی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گروه 7 یه بغض توو گلو مونده ، تنم خسته از این تکرار صدای هق هقم بی تو ، داره میباره تنهایی تونیستی و نمیدونی ، چقدر بیگانه و ماهی چقد امشب نفس گیره ، منو بارون همدردیم داریم قصه میگیم با هم ، داریم با هم میگردیم آهنگ بسیار زیبای " من و تو و بارون " از محمــــــــد مبینی 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یه بغض توو گلو مونده ، تنم خسته از این تکرار صدای هق هقم بی تو ، داره میباره تنهایی تونیستی و نمیدونی ، چقدر بیگانه و ماهی چقد امشب نفس گیره ، منو بارون همدردیم داریم قصه میگیم با هم ، داریم با هم میگردیم آهنگ بسیار زیبای " من و تو و بارون " از محمــــــــد مبینی من فقط عاشق اینم حرفه قلبتو بدونم/ الکی بگم جدا شیم تو بگب که نمیتونم. من فقط عاشق اینم بگی از همه بیزاری/ 2 3 روز پیدام نشه تا ببینم چه حالی داری. من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم/ انقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم. من فقط عاشث اینم روزایی که با تو تنهام/ کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافم / بشینم یه گوشه ی دنج موهای تورو ببافم. عاشق اون لحظه ام که/ پشت پنجره بشینم/ هواست به من نباشه/دردکی تورو ببینم سیاووووووش. الکی لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ من فقط عاشق اینم حرفه قلبتو بدونم/ الکی بگم جدا شیم تو بگب که نمیتونم. من فقط عاشق اینم بگی از همه بیزاری/ 2 3 روز پیدام نشه تا ببینم چه حالی داری. من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم/ انقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم. من فقط عاشث اینم روزایی که با تو تنهام/ کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافم / بشینم یه گوشه ی دنج موهای تورو ببافم. عاشق اون لحظه ام که/ پشت پنجره بشینم/ هواست به من نباشه/دردکی تورو ببینم سیاووووووش. الکی می ترسم یه روز بگی عشق تو باورم ندارم از بد اقشام مو هی اروم جانوم هی تو کیش من بیا بیا دل بر جانوم هی ماه تابانوم هی تو کیش من بیا بیا از روزی که رفتی همه ی دنیا رو گشتم هیچوقت تو ندونستی که من عاشقت هستم دلم دوباره واسه تو بی قراره می خواد اروم بباره وقتی تو رو یادش میاره هوای گریه دارم چه بی قرارم یارم فقط تو رو دوست دارم بیا کنام هوای گریه دارم چه بی قرارم یارم فقط تو رو دوست دارم بیا کنام 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ می ترسم یه روز بگی عشق تو باورم ندارم از بد اقشام مو هی اروم جانوم هی تو کیش من بیا بیا دل بر جانوم هی ماه تابانوم هی تو کیش من بیا بیا از روزی که رفتی همه ی دنیا رو گشتم هیچوقت تو ندونستی که من عاشقت هستم دلم دوباره واسه تو بی قراره می خواد اروم بباره وقتی تو رو یادش میاره هوای گریه دارم چه بی قرارم یارم فقط تو رو دوست دارم بیا کنام هوای گریه دارم چه بی قرارم یارم فقط تو رو دوست دارم بیا کنام میگی در ره عشق. ازون پاکیزه هاشی.خدا کنه عزیزم حقیقت گفته باشی. اگر توی قلبم. واست کاشونه ساختم. مواظب باش عزیزم. اونو از هم نپاش.ی این حقیقته. گوش کن چی میگم. عاشق نشده. نگو عاشقتم. عزیزم عاشقی دل پاکی میخواد، گدشتن از خطر بی باکی میخواد...... بانو مهستی لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ میگی در ره عشق. ازون پاکیزه هاشی.خدا کنه عزیزم حقیقت گفته باشی. اگر توی قلبم. واست کاشونه ساختم. مواظب باش عزیزم. اونو از هم نپاش.ی این حقیقته. گوش کن چی میگم. عاشق نشده. نگو عاشقتم. عزیزم عاشقی دل پاکی میخواد، گدشتن از خطر بی باکی میخواد...... بانو مهستی دلم تنگه تو میشه ، هوا وقتی گرفته س هنوز عطر تن تو ، رو پیراهن من هست هنوزم شب یلدا توو فالم تو میفتی میفتم یاد دوست دارمایی که میگفتی میمیرم نیـــمآ علــآمه 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ دلم تنگه تو میشه ، هوا وقتی گرفته س هنوز عطر تن تو ، رو پیراهن من هست هنوزم شب یلدا توو فالم تو میفتی میفتم یاد دوست دارمایی که میگفتی میمیرم نیـــمآ علــآمه مادر فضای خونه بی عطر تو هیچه صدای تو هنوز اینجا می پیچه حبیب لینک به دیدگاه
دختر اسمان 167 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ میمیرم، میمیرم واسه برق چشمات میمیرم واسه ناز نگات میمیرم، میمیرم واسه خندیدنت میمیرم تا بشم فدات میمیرم میمیرم میمیرم میمیرم باز سر راهتو من میگیرم جسارتی کردم و سر به زیرم شهرام شکوهی البوم اسیر عشق لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ مستی ام درد منو دیگه دوا نمی کنه غم با من زاده شده منو رها نمی کنه لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ میمیرم، میمیرم واسه برق چشمات میمیرم واسه ناز نگات میمیرم، میمیرم واسه خندیدنت میمیرم تا بشم فدات میمیرم میمیرم میمیرم میمیرم باز سر راهتو من میگیرم جسارتی کردم و سر به زیرم شهرام شکوهی البوم اسیر عشق من از این فاصله ها بیزارم من , تو و عشق تورو کم دارم من دلم می خواد کنارم باشی می تونی همیشه یارم باشی می تونی , فاصله رو برداری یا منو تو حسرتت می ذاری تو که هم صحبت این شب هامی آخرین دلخوشی دنیامی به تو وابسته شدم قيصر لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ یه بی نشونم تو این خزون یه ناتمومم یه نیمه جون منو از خودت بدون لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ یه بی نشونم تو این خزون یه ناتمومم یه نیمه جون منو از خودت بدون نهه این قرارمون نبود تو بی خبر بری من خسته شم که تو بی همسفر بری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده