azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ همه چیم یار یار قربون تو وای وای غیر تفنگم سر شو های های پیش توام وای وای سحر بجنگم مرحوم نوری :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ من با زخم زبونات رفیقم مرهم بزار با حرفات رو زخم عمیقم! [FLASH=width=4 height=4] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ مثل شطرنجه زمونه هرکسی مثل یه مهره توی این بازی میمونه یکی مپل ما پیاده یکی صد سال سواره یه نفر خونه بدوشه یکی دوتا قلعه داره داریوش:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ هنوزم زمستون به یادت بهاره تو قلبم کسی جز تو جایی نداره محسن یگانه 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ من رویایی دارم رویای آزادی رویای تسکین درد این درد تکراری 3 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ همه هستی ما فقط تو هستی ماهو میخوایم چیکار وقتی تو هستی زنده یاد مهستی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ یه دفعه دیگه بگو بگو که بر میگردم…بگو بگو بگو توکه از اون همه حرفهایی که به تو گفتم چیزی یادت نیست توکه میزاری میری و من اینجا میمونم باچشای خیس تویی که ازم گذشتن آسونه واست،واست بازیچم چجوری بهم میگفتی مثل قدیما عاشقت میشم دروغ دوســت دآشتنی مــرتضی پـآشـآیی 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ یه دفعه دیگه بگو بگو که بر میگردم…بگو بگو بگوتوکه از اون همه حرفهایی که به تو گفتم چیزی یادت نیست توکه میزاری میری و من اینجا میمونم باچشای خیس تویی که ازم گذشتن آسونه واست،واست بازیچم چجوری بهم میگفتی مثل قدیما عاشقت میشم دروغ دوســت دآشتنی مــرتضی پـآشـآیی من کویرم ای خدا ... در حسرت با قطره آب ی عمره که دریا رو از دور میبینم تو سراب کویر ... گوگوش 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من کویرم ای خدا ... در حسرت با قطره آب ی عمره که دریا رو از دور میبینم تو سراب کویر ... گوگوش به شعله ها نگاه بکن /منم یه شمع نیمه جون میشناسمت ای خوبِ من/ وابسته ای مثله خودم! من نمیخوام درگیره این / دردی بشی که من شدم همینقدُ بهت بگم / خسته و وامونده شدم سامان جلیلی 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ به شعله ها نگاه بکن /منم یه شمع نیمه جون میشناسمت ای خوبِ من/ وابسته ای مثله خودم! من نمیخوام درگیره این / دردی بشی که من شدم همینقدُ بهت بگم / خسته و وامونده شدم سامان جلیلی من با تو خوشم، تو خوشی با دله من....... محسن چاووشی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من با تو خوشم، تو خوشی با دله من....... محسن چاووشی نیستی حال من خرابه نیستی دستام سرد سرد چشمام تو رو با اون دید و دلم باور نکرد نیستی و هوای این گریه داره بغضمو میشکنه من مردم و دستهای تو قاتل منه ياس و آمين 3 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ هی تو عشق منی هی تو عمر منی نری دلمرو بشکنی....... علی عبد الملکی 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ هی تو عشق منی هی تو عمر منی نری دلمرو بشکنی....... علی عبد الملکی یا منو تو حسرتت می ذاری تو که هم صحبت این شب هامی آخرین دلخوشی دنیامی به تو وابسته شدم این روزا تورو هر شب میبینم تو رویا بگو درکم می کنی , مفهمی یا بی تفاوتی , بی رحمی قيصر به تو وابسته شدم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ یا منو تو حسرتت می ذاری تو که هم صحبت این شب هامی آخرین دلخوشی دنیامی به تو وابسته شدم این روزا تورو هر شب میبینم تو رویا بگو درکم می کنی , مفهمی یا بی تفاوتی , بی رحمی قيصر به تو وابسته شدم یه پنجره با یه قفس. یه حنجره بی هم نفس. سهم من از بودن تو. یه خاطرست همین و بس...... شادمهر عزیز 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ یه پنجره با یه قفس. یه حنجره بی هم نفس. سهم من از بودن تو. یه خاطرست همین و بس...... شادمهر عزیز سایه ای سردرگم بی خیال دنیا نا امید از مردم ... فریدون آسرایی 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سایه ای سردرگم بی خیال دنیا نا امید از مردم ... فریدون آسرایی میگن مستی گناهه به انگشت ملامت باید مستها رو حد زد به شلاق ندامت بانو هایده 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ میگن مستی گناهه به انگشت ملامتباید مستها رو حد زد به شلاق ندامت بانو هایده تورو از وقتی که دیدم چشمامو به روی همه بستم همه عالم می دونن که به چشمای تو وابستم دیگه قلبم با آهنگ نفس های تو مانوسـه تو که می خندی انگار منو خوشبختی می بوسـه بد عادت کردی چشمامو ته این قصه پیدا نیست تو اینقدر خوبی که به چشمم هیچ چیزی بد نیست افسانه بابک جهابخش 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ تورو از وقتی که دیدم چشمامو به روی همه بستم همه عالم می دونن که به چشمای تو وابستم دیگه قلبم با آهنگ نفس های تو مانوسـه تو که می خندی انگار منو خوشبختی می بوسـه بد عادت کردی چشمامو ته این قصه پیدا نیست تو اینقدر خوبی که به چشمم هیچ چیزی بد نیست افسانه بابک جهابخش تو را نگاه میکنم که خفته ای کنار من پس از تمام اضطراب, عذاب و انتظار من تو را نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی و از توحرف میزنم که گفتنی ترین تویی من از تو حرف میزنم, شب عاشقانه می شود تو را ادامه میدهم, همین ترانه می شود ... 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ دادی بر بادم بردی از یادم با یادت شادم دل به تو دادم در دامت افتادم..... دلکش 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ تو را نگاه میکنم که خفته ای کنار من پس از تمام اضطراب, عذاب و انتظار من تو را نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی و از توحرف میزنم که گفتنی ترین تویی من از تو حرف میزنم, شب عاشقانه می شود تو را ادامه میدهم, همین ترانه می شود ... دستشو می گیری عشق دوم میشم اما دوست دارم اما دوست دارم چه خوابایی برا دیدم چه رنگی زدی دنیامو تو چشمای تو می دیدم تموم آرزوهامو به همه می خندی با همه دست میدی دستتو می گیرم دستمو پس میدی اما دوست دارم اما دوست دارم دستشو می گیری عشق دوم میشم اما دوست دارم اما دوست دارم چه خوابهایی از شادمهر عقیلی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده